Ljudi, šta je sa Bejlom?

Autor: Stefan Matić
utorak 01.12.2020.
12:25
Izvor: Sportske.net

Još uvek ništa od toliko čekanog trija.

EPA-EFE/Julian Finney
EPA-EFE/Julian Finney

Povezane vesti

"Pevci" su i dalje na vrhu, podsetimo zadnja dva kola su igrali sa Mančester Sitijem i Čelsijem. "Građane" su dobili 2:0 dok su sa "plavcima" odigrali 0:0 a narednog vikenda ih čeka derbi Londona sa Arsenalom.

Ono što brine navijače Spursa jeste to što Murinjo ne ubacuje Gareta Bejla. Velšanin je oba derbija odsedeo na klupi - "Posebni" se odlučio za Bergvajna protiv Čelsija. Pozajmljeni igrač iz Real Madrida i dalje nije ostavio utisak po povratku u Totenhem, Murinjo ga više koristi u utakmicama Lige Evrope.

Velšanin jeste pogodio za tri boda protiv Brajtona, ali to nije donelo promenu u minutaži. Bejl jeste stigao kao povređen igrač, po dolasku iz Madrida čekalo se još dve dodatne nedelje ne bili se vratio u potrebnu kondiciju.

Ipak za sada nema tog očekivanog Bejl-Kejn-Son trija na terenu, kada Bejl igra neko od efikasnog dvojca odmara. Ostaje da se sačeka naredni vikend, jasno da će januarski raspored primorati Murinja na rotacije - te Bejl nije u problemu, ali navijači jedva čekaju svoju novu "devetku" na terenu sa "desetkom" i "sedmicom".

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke