Loš Atletiko se nada posle Barsinog kiksa, Real se zagreva za LŠ, sjajni Betis! (PREGLED)

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 02.04.2018.
23:49
Izvor: Sportske.net

Iza nas je 30. kolo La Lige.

EPA-EFE/Raul Caro
EPA-EFE/Raul Caro

Povezane vesti

Barselona jedva izvukla bod u finišu protiv Sevilje, Atletiko se namučio sa Deportivom, Real u kombinovanom sastavu lagano, Valensija prati.

Lider Barselona je izgubila dosadašnjih 11 bodova prednosti, remijem sa Seviljom - 2:2. Sevilja je odigrala gotovo perfektan meč do 88. minuta, imala 2:0 i dovoljno šansi da postigne barem još dva, ali je Barsa to umela da kazni. Prvo Luis Suarez posle kornera, a potom samo 50 sekundi kasnije i Mesi sa 25 metara za 2:2, dovoljno da Barsa ostane jedini neporaženi tim ove sezone u prvenstvu.

Atletiko Madrid je odigrao veoma loše, Dijego Simeone je izveo takođe kombinovani sastav, pošto ih čeka LE, na kraju je penal bio dovoljan. Sudije su pogurale Atletiko, Gameiro je bio precizan sa 11 metara i to je bilo dovoljno za minimalnu pobedu.

Gameiro

Real Madrid takođe je pobedio u kombinovanom sastavu, Zinedin Zidan je mislima više u Ligi šampiona, ali održava formu igrača u La Ligi. To je na pravi način iskoristio Bejl sa dva gola, dok je treći postigao Karim Benzema.

Valensija je takođe nastavila niz, vezala je petu pobedu u nizu, i ostala sa bodom iza Real Madrida. Jedini strelac na meču na gostovanju Leganesu postigao je Rodrigo, koji je stigao do svog 13. gola u sezoni.

Ističemo još i pobedu Betisa, koji je večeras zatvorio kolo pobedom nad Hetafeom u gostima rezultatom 1:0. Betis je ovom pobedom skočio na šesto mesto i sada zauzima poziciju koja vodi u Ligu Evrope.

Marko Dmitrović je opet sačuvao mrežu Eibara, u baskijskom derbiju sa Real Sosijedadom (0:0), dok je sve izvesnije da će ispasti Malaga, Deportiva i Las Palmasa, dok je Levante uzeo bod i dodatno pobegao.

La Liga, 30. kolo:

Subota:


Đirona - Levante 1:1
Atletik Bilbao - Selta 1:1
Las Palmas - Real Madrid 0:3
Sevilja - Barselona 2:2

Nedelja:


Espanjol - Alaves 0:0
Leganes - Valensija 0:1
Eibar - Real Sosijedad 0:0
Malaga - Viljareal 1:0
Atletiko Madrid - Deportivo 1:0

Ponedeljak:


Hetafe - Betis 0:1
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke