Loša vest za Bajern = loša vest za Marka Nikolića!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 29.11.2020.
10:16
Izvor: Sportske.net

Bajern desetkovan u Madridu.

EPA-EFE/Alexander Hassenstein
EPA-EFE/Alexander Hassenstein

Povezane vesti

Bajern Minhen je ove nedelje overio prvo mesto u grupi i sada Hansi Flik može da odmori pojedine igrače na gostovanju Atletiko Madridu.

Flik je posle pobede nad Štutgartom saznao nove loše vesti, pošto su se na utakmici povredili Džerom Boateng i Lukas Ernandes, a u finišu se na bol u mišiću požalio i Korentin Toliso. Na sve to ne sme se zaboraviti da su Džošua Kimih i Alfonso Dejvis već duže vreme van stroja i neće skoro na teren.

Izvesno je da nijedan od pomenutih igrača neće putovati u Madrid na gostovanje Atletiku.

Ovo je svakako loša vest i za našeg Marka Nikolića, koji je ostao neporažen u dva meča protiv Atletika i nadao se potencijalnoj novoj pobedi Bajerna kako bi pokušao da se domogne drugog mesta na tabeli.

Ako na to dodamo da Bajern za vikend čeka derbi sa Lajpcigom, onda je jasno da će Flik u Madridu šansu dati igračima sa manjom minutažom.

Na tabeli, Bajern je sigurno prvi sa 12 bodova, Atletiko ima 5, a Lokomotiva 3, dva kola pre kraja.

Lokomotiva ima šansu da na svom terenu pobedom nad Salcburgom osigura proleće u Ligi Evrope, kao trećeplasirana ekipa, te da se nada kiksu Atletika.

Lokomotiva dočekuje Salcburg u utorak od 18.55, dok od 21.00 Atletika čeka Bajern Minhen.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Karambol
Sunday, 29.11.2020
11:23

Pa i bez njih Bajern ponovo moze izvesti strasan sastav, Alaba na levom beku,stoperi Zile i Kuasi desno Pavar vezni Gorecka-Martinez-Miler i napad Sane-Gnabri-Leva