Loše vesti i iz Arsenala, potvrđena još jedna zaraza koronavirusom!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 12.03.2020.
23:47
Izvor: Sportske.net

Pred ponoć stigla potvrda.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Sve je veći broj sportista koji su zaraženi koronavirusom širom sveta.

Sinoć su nas potresle vesti o Ruganiju iz Juventusa, pa NBA košarkašima Rudiju Goberu i Donovanu Mičelu, a večeras je iz Engleske potvrđeno da je i trener Arsenala Mikel Arteta pozitivan na koronavirus.

U saopštenju londonskog kluba ističe se da će svi u klubu koji su imali bliski kontakt sa Artetom biti samoizolovano, u skladu sa uputstvima nadležnih organa.

To znači, kompletan trenerski tim, plus određen broj drugih ljudi iz Arsenalove akademije, a već je nekolicina fudbalera u karantinu posle meča sa Olimpijakosom.

''Očekujemo da oni koji nisu imali bliski kontakt sa Mikelom vrate na posao narednih dana. U međuvremenu će naaši trening centri biti podvrgnuti dubokoj dezinfekciji, kako bi ostale klupske službe radile normalno'', navodi se, između ostalog, u saopštenju.
 
''Naše misli su sa Mikelom koji je i razočaran, ali i u dobrom raspoloženju. U aktivnom smo dijalogu sa svim relevantnim ljudima da na odgovarajui način upravljamo ovom situacijomi radujemo se povratku treninzima i utakmicama čim to medicinski tim to bude dozvolio''
, poručio je generalni direktor kluba Vinaj Venkatešam.
 
Na kraju, objavljena je i Artetina poruka:

''Ovo je stvarno razočaravajuće, ali ja sam odmah uradio test jer sam se loše osećao. Biću na poslu čim mi budu dozvolili''.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke