Loše vesti za Juve, dve povrede, jedna posebno zabrinjava

Autor: Milovan Longinov
nedelja 26.07.2020.
22:39
Izvor: Sportske.net

Samo 11 dana pre utakmice sa Lionom!

EPA-EFE/ANDREA DI MARCO
EPA-EFE/ANDREA DI MARCO

Povezane vesti

Juventus večeras ima priliku da overi novu titulu, ali bi to mogla da bude Pirova pobeda iz više razloga. Iako Juventus vodi 1:0 na poluvremenu golom Ronalda, u centru pažnje je povreda Paola Dibale.

O tome da je Juventus podbacio i da se ovoj tituli najmanje raduje, već se pisalo prethodnih nedelja, ali sada je u pitanju još briga za navijače.

U prvom poluvremenu meča sa Sampdorijom, teren su morali da napuste Danilo i Paolo Dibala, a posebno zabrinjava povreda Argentinca koji se uhvatio za zadnju ložu i momentalno zatražio izmenu.

Njega je zamenio Gonzalo Iguain, koji svakako nije savršen partner za Ronalda, koji je prethodnih nedelja pokazao da se odlično sporazumeva sa Dibalom.

Ne treba podsećati da Juventus ima imperativ da napadne i Ligu šampiona, a naročito da ne sme da dopusti eliminaciju od Liona koji pet meseci igra bez takmičarskog ritma.

Lion ima 1:0 iz prvog meča, a revanš je na programu 7. avgusta u 21.00.

Što se rezultata tiče, Kristijano Ronaldo je u poslednjim trenucima prvog poluvremena postigao lep gol posle sjajne asistencije Miralema Pjanića, iz uigrane akcije iz slobodnog udarca.

Ronaldov 31. gol u sezoni pogledajte OVDE.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Sunday, 26.07.2020
22:55

Ma kakav Dibala, kakav Danilo, pa izlizani će im sam osvojiti LŠ. Ništa manje i ne očekujemo od najboljeg ikada u univerzumu, a i šire, čoveka koji je u stanju ne samo da briljira sa 11m već i da sa čitavih 14m pogodi prazan gol... pardon, da na maestralan način izigra besprekorno postavljenu kompletu odbranu Sampdorije. :D

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 26.07.2020
22:50

Nije Paolo nego Paulo, zna se koja dvojica su Paolo.