Lovren jasan, Liverpul će ovaj uspeh zauvek pamtiti

Autor: Beta Beta
sreda 05.06.2019.
22:27
Izvor: Beta

Fudbaler Liverpula Dejan Lovren rekao je danas u Rijeci da mu je žao što nije igrao finale Lige šampiona protiv Totenhema, ali je istakao da mu ipak najvažnije bilo da sa "crvenima" nešto osvoji.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

"Liverpul će ove dane zauvek pamtiti. Naravno da mi je bilo žao što nisam nastupio u finalu jer volim da igram, ali igrao sam finale prošle godine i bilo mi je najvažnije da nešto osvojim s Liverpulom. Uvek smo nekako blizu, a opet daleko", rekao je Lovren, prenosi Hina.

"Najviše mi je drago zbog cele ekipe, te nekih pojedinaca koji su imali teške sezone kao i ja. Znam kroz što smo sve prošli", dodao je hrvatski fudbaler.

Lovren je kazao da je doček u Liverpulu bio prelep, "sličan onome u Hrvatskoj prošlog leta".

"Pitali su me u klubu jesam li već tako nešto doživeo, pa sam mogao da odgovorim da jesam", rekao je on.

Lovren se poslednji se priključio reprezentaciji Hrvatske koju u subotu očekuje meč protiv Velsa u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020.

Priznao je da mu nedostaje malo takmičarskog ritma, ali je dodao da je fizički i mentalno spreman.

"Nisam premlad, nisam prestar i znam kako treba odigrati u nadolazećim utakmicama. Vels je nezgodna ekipa s puno dobrih pojedinaca i sigurno nam neće biti lako. Favoriti jesmo i moramo pobediti pred svojom publikom. Najvažnije je pobedjivati. Greške pri odbrambenim prekidima mogu se i moraju ispraviti, a ne smemo dozvoliti da udjemo u utakmicu kao protiv Madjarske. Stvorili smo na Svetskom prvenstvu odredjenu sliku o sebi, drugi nas poštuju i nema više alibija za sledeće susrete", rekao je on.

Hrvatska će se Velsu suprostaviti bez čak desetorice igrača iz Rusije.

"Nedostaju nam svi kojih nema, nije postava više ista kao u Rusiji, ali reprezentacija je i dalje ovde i bez svakoga se može. Ima igrača koji su željni dokazivanja, koji žele mesto u prvoj postavi. Ne može se lako doći do reprezentacije", rekao je Lovren.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke