LŠ - De Hea nedovoljan protiv Juventusa, Viktorija mučila "Kralja" i ludnica u Hofenhajmu!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 23.10.2018.
22:54
Izvor: Sportske.net

Velike pobede Juventusa, Ajaksa. Real Madrid se namučio.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Grupa E

AEK-Bajern 0:2
Ajaks-Benfika 1:0



U duelu Ajaksa i Benfike dosta duela na sredini terena, bilo je izuzetno tvrdo, donekle i nezamislivo za Ajaks kada igra na svom terenu. Ovo je jedna od odlučujućih utakmica za plasman u drugu fazu Lige šampiona, a jedini gol smo videli u nadoknadi vremena.

Benfika je imala jednu dobru priliku u prvom poluvremenu preko Rafe Silve, tada je odlično i šutirao, ali je De Liht za gol linije uspeo da izbaci loptu u polje.

Dolberg na drugoj strani je imao šansu, pa onda nova prilika za Rafu Silvu, ali promene rezultata nije bilo u prvom poluvremenu.

Bez nekih velikih šansi na obe strane na startu drugog dela igre, vredni pomena su Zijeh koji je pokušao iz daljine i Seferović koji je šutirao, ali njegov udarac je odbranio sasvim solidni Onana danas.

Najbolju šansu propušta Van Den Bek koji nakon akcije Tadića i Zijeha propušta veliku priliku, odbranio mu je golman protivnika.

Ipak, domaći stižu do pobede preko Mazrauija, lopta je nakon njegovog šuta promenila pravac i završila u mrežu za konačnih 1:0.
         
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
         
Grupa F

Šahtjor-Mančester siti 0:3
Hofenhajm-Lion 3:3


U Harkovu je bilo samo pitanje kojim će rezultatom Mančester siti danas pobediti. Od početka su nametnuli svoj ritam, dominirali, igrali su veoma, veoma ofanzivno i na kraju su stigli do zaslužena tri boda.

Marez i Silva su pretili pre prvog gola koji smo videli u 30. minutu, tada je David Silva uspeo da dođe do lopte i da postigne prvi gol na meču za 0:1.

Pet minuta kasnije korner izvodi De Brujne, Laport najviše skače i šalje loptu u mrežu za 0:2.

Silva, Otamendi, pa Marez, šanse su se ređale ispred gola golmana Pjatova, ali promene rezultata nije bilo sve do 71. minuta kada je Bernardo Silva postigao svoj novi gol u dresu Mančester sitija, primio je loptu, krenuo ka golu, šutirao sa 16-17 metara i lopta je od stative ušla u gol za 0:3.

Najviše golova je viđeno u Hofenhajmu, bilo je veoma uzbudljivo, videli smo dva preokreta i na kraju pobednika nije bilo.

Prvi gol je neshatljiva greška odbrane, nakon gol-auta lopta je izvedena, došlo je do konfuzije, a Traore je to iskoristio za 0:1. Samo šest minuta je trajala radost gostiju.

Andrej Kramarić je uspeo da iskoristi šansu koja mu se ukazala u 33. minutu, dobio je loptu na petercu, šutirao i pogodio nebranjeno mesto za 1:1. Početkom drugog poluvremena koristi odličnu priliku, loptu je dobio od Demirbaja, šutirao i ponovo pogodio, Lopes nemoćan, 2:1!

Gosti se nisu predavali, uspeli su vrlo brzo da izjednače. Odlična je to bila akcija u 59. minutu, Ndombele je dobio loptu, opalio po njoj iz sve snage i pogodio.

Sledi kontra gostiju, igrao se 67. minut, Memfis Depaj dobija loptu i to je ono što on najviše voli, koristi svoju šansu i postavlja 2:3. Lion je imao tri boda u džepu, ali nije uspeo da ih sačuva, domaći izjednačuju na 3:3 u poslednjem minutu iz sumnjive situacije Žoelinton je strelac.
         
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
         

Grupa G

Real Madrid-Viktorija Plzenj 2:1
Roma-CSKA 3:0


Viktorija je danas bila sjajan protivnik posrnulom Realu. Bez obzira na formu Reala, domaći su bili veliki favoriti, na kraju su to i opravdali, ali ne bi bilo nezasluženo i da je bilo drugačije. Viktorija se isprsila pred "Galaktikosima", imala sjajne prilike, a nikome nije jasno kako je Petržela uspeo jednu da promaši krajem prvog poluvremena.

Počelo je stativom Ramosa nakon kornera, a uzvratio je Petržela koji je izašao 1 na 1 sa Navasom, ali mu pozicija nije bila baš najbolja, bio je u mrtvom uglu, iz dva puta nije uspeo da pogodi mrežu. U istom minutu, Karim Benzema donosi Realu prednost, glavom je poslao loptu u ugao nakon dodavanja Vaskeza koji je i danas igrao desnog beka.

Limberski, Isko, pa na kraju Petržela, niko nije uspeo da postigne gol do kraja poluvremena.

U 56. minutu Bejl šalje loptu u kazneni prostor, tamo je bio Marselo koji uspeva da postigne gol na sjajan način, 2:0 i mnogi su mislili da je pitanje pobednika rešeno.

Nije bilo tako, Viktorija se nije predavala, odigrali su sjajnu akciju u 78. minutu, egzekutor je bio Hrosovski za, ipak, konačnih 2:1.

Real je završio utakmicu sa igračem manje, Marselo je morao da završi utakmicu, a Lopetegi je već pre toga izvršio sve tri izmene.

Roma je rutinski savladala CSKA. Gosti su imali jednu šansu preko Čalova, kasnije još jednu preko Vlašića, ali je to bilo sve od njih na današnjem meču i nakon toga Roma kreće u akciju.

Edin Džeko uspeva da upiše nova dva gola u sezoni, prvi je postigao u 30. minutu nakon dodavanja Pelegrinija, a drugi nakon dodavanja El Šaravija, već nakon prvih 45 minuta bilo je 2:0.

Konačnih 3:0 postavlja Under, zakucao je loptu u mrežu nakon što je Edin Džeko, igrač ove utakmice, spustio loptu.


         
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
         
Grupa H

Mančester junajted-Juventus 0:1
Jang Bojs-Valensija 1:1


Mančester junajted je u derbiju ovog kola dočekao Juventus na svom terenu i dokazao da nije spreman za velika dela ove sezone. Juventus je pokazao klasu, bio bolji tim, zahvaljujući De Hei nije došao do ubedljivije pobede. Ipak, imao je Mančester junajted situaciju za izjednačenje.

Jedini gol na utakmici videli smo u 17. minutu kada je Paulo Dibala uspeo da matira De Heu, Španac nije mogao apsolutno ništa da uradi tom prilikom pošto je Argentinac imao lagan posao nakon što mu se lopta odbila.

De Hea je imao nekoliko sjajnih odbrana i u prvom i u drugom poluvremenu, posebno ističemo šut Kristijana Ronalda koji je išao u rašlje.

Pol Pogba je do kraja imao šansu za izjednačenje, ali je pogodio stativu.
         
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
         

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

72 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
pepyslav
Wednesday, 24.10.2018
01:07

Lukaku osim snage nikakav kvalitet nema, da ima konkurenciju ne bi startovao vise, cak bi bolje bilo provati sa Felainijem napred...Martial je odlican kad se zaleti napred, ali donosi lose odluke, narocito lose pasove odradjuje u trku...Lindelof odigrao najbolji mec u Unitedu, iako ne bez greske...ali sredina zaista ne moze da parira ekipama koje imaju pokretljive i brze igrace, tacno se videlo u prvom poluvremenu, jednostavno Mourinho nece uneto napredak u igri, a sa ovakvom igrom u defanzivi tesko ce biti dobrih rezultata...

avatar
stfmcfc
Wednesday, 24.10.2018
00:39

Mogli smo jos 5 komada dati ali i ovako je sasvim dovoljno.

avatar
Armin Barakovic
Wednesday, 24.10.2018
00:12

Juve prejak...

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Tuesday, 23.10.2018
23:41

Fantasticna pretstava svih igraca, jos da podobre zavrsnicu akcija i realizaciju bice jos bolji ali jos je rano... Istako bih Bentancur i Cancelo , posebno Cancelo koji mislim da je nas najbolji igrac u sezonu do sada.

avatar
INTERnacionalist
Wednesday, 24.10.2018
08:14

..ne valja Kanselo nista pisao si prosle godine i podomijavao se ;)

avatar
Paklena pomorandza
Tuesday, 23.10.2018
23:40

Toliko potresenog novca a evo vec 4 ta sezona onaj izgubljeni Jang glumi levog i desnog livablebeka,ambelivabal.Valensija dobija Smorinja na Mestalji i kraj price.A naduvenko ce opet pokazivati prste,sake,noge i sta li vec....alo demagogu zaboli nas uvo sta je bilo,vazno je sta je i sta ce biti.A to je JEDNO VELIKO NISTA!!!

avatar
Tuesday, 23.10.2018
23:39
avatar
INTERnacionalist
Tuesday, 23.10.2018
23:38

..kako italijani režu engleze ovo je smiješno,više i ne biraju kući il u goste :)

avatar
bosnapd
Tuesday, 23.10.2018
23:27

Kakav je bog Edin Dzeko.

avatar
Merseysade Red
Wednesday, 24.10.2018
08:26

Jes, samo mu Spal nesto ne lezi

avatar
conecorleoneRM
Tuesday, 23.10.2018
23:24

Ovaj Real se muci sa Plzenom,ekipom u rangu Spartaka iz Subotice a realnost je da ce Barsa i bez Mesija lagano dobiti el klasiko i da je to kraj Lopetegijev.

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 23.10.2018
23:23

Tako je to kada igraju timovi iz EPL i Seria A , zna se ko je ko ! Za klasa iznad

avatar
BlueMoon
Wednesday, 24.10.2018
13:24

Sampion Serie A protiv sestog po kvaliteti tima u Engleskoj.Isto kao kad Juventus igra protiv Fiorentine recimo.

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 24.10.2018
23:01

3 godine zaredom dobijamo engleze u gostima , prvo City , pa prosle godine Totenhem , pa sada ovo ... Slucajno ? Ajde molim te !!! A inter je pobedio Totenhem pre mesec dana .. Slucajno ?

avatar
Japanac
Wednesday, 24.10.2018
19:11

Liverpool je igrao sa Napoli,Inter sa Totenhem...

avatar
Goran.984
Tuesday, 23.10.2018
23:22

Juve lagano izdominirao u grupi... FJ

avatar
BlueMoon
Tuesday, 23.10.2018
23:20

Kakva dominacija,Mendi je definitivno u top 3 lijeva beka na svijetu,u PL je sigurno broj 1.De Brujn kao i da nije bio povrijedjen,ali je ipak suva klasa u pitanju.El Mago kapitenski,za desetku.CTID!

avatar
juvealexx
Tuesday, 23.10.2018
23:20

70 min imali smo potpunu kontrolu nad utakmicom ,utd nije "postojao" na terenu ,a onda je pogba mogao "ni iz čega" izjednačiti nakon greške danas vrlo solidnog bentancura , na kraju ipak zaslužena pobjeda iako se stječe dojam da zadnje 2 utakmice ne stvaramo previše šansi u napadu , i protiv Manchester utda mislim da smo pored te akcije za pogodak dybale imali možda još jednu "čistu" priliku ,onu Ronalda u 2 pol ,tako da malo "šteka" napad i to je svojevrsno upozorenje pred nastavak serie a

avatar
Cetinje LFC
Tuesday, 23.10.2018
23:20

Junajted razočaravajuć. De Hea briljantan, Lindelof je po mom mišljenju bio dobar noćas, ostalo nije vrijedno pomena, pretankoni bezidejno u napadu... Lukaku je moga ' slobodno noćas da ne dolazi na stadion, više bi koristio da je sjedio kući i čita' neke novine ili heklao goblen.

avatar
Pretendor
Tuesday, 23.10.2018
23:16

Jel igrao veceras mozda Lukaku???

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 23.10.2018
23:14

juve fantasticno prvo poluvrijeme I solidno drugo De Hei svaka cast na vrhunskoj paradi

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 23.10.2018
23:11

Mnogo puta volite da objavljujete sta pisu navijaci za neku temu sto ne napisete sta govore za Matica?

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Wednesday, 24.10.2018
01:09

Matic je ovde zasticen kao Beli medved, a lik isfolirao povredu da ne igra za repku, a sad odigra dve utakmice po 90+ minuta za cetri dana, oce to posle povrede.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 24.10.2018
20:03

Kako igra, i bolje sto ga nema u reprezentaciji.

avatar
Antihepi
Wednesday, 24.10.2018
01:12

Можда бољe за Бакајока?

avatar
Marchisio8
Tuesday, 23.10.2018
23:08

Уз сво дужно поштовање према Манчестеру,али су вечерас били зрели за макар 3 комада. Срећа што је на клупи Алегри па после 1-0 лик убија ритам и не гледа према напред. Какав напад човјек има,а он се задовољава са једним голом,стварно срамота...

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 23.10.2018
23:06

Pokusavali smo nesto kobajagi al su sve to lako zaustavili igraci Juventusa. Kelini pojeo Lukakua a Sandro pojeo Rasforda,Pereira je morao da udje a mozda i Fred. Marsijal se trudio uz Pogbu al nije to bilo nista posebno. Juve za dve klase bolji,bolji tim sa boljim trenerom.

avatar
JUVENTIN
Tuesday, 23.10.2018
23:03

Ne volim samo to sto jako usporimo kad postognemo jedan gol, realno mogli smo im dati bar tri komada u prvo poluvreme i u drugom laganica, ovako stalno strepimo do kraja da iz neke gluposti ne izjednace

avatar
LUZERPOOL
Tuesday, 23.10.2018
23:10

Nista posebni niste bili, drugo poluvreme se niste videli. Da ste igrali protiv neke ozbiljnije ekipe ugazili bi vas posteno.

avatar
LUZERPOOL
Wednesday, 24.10.2018
19:00

Stvarno vam je predstava za divljenje nema sta, PSG i City bi vas ugazili momacki sa ovakom igrom. PSG ugazi zvezdu 6-1, a Juventus igrao koliko im je trebalo 0-1 protiv Junajteda, stvarno su dobri, ne zele da pobede 0-2 Junajteda, nije Ronaldo zeljan golova i spektakla.

avatar
JUVENTIN
Wednesday, 24.10.2018
01:13

Tako je, vidi se da si pravi znalac, ti jedini vidis da nismo nista posebno bili veceras dok se ceo normalan svet divi nasoj vecerasnjoj predstavi,cao zdravo

avatar
disqus_2WqjlJ09c4
Wednesday, 24.10.2018
00:24

Juve je igrao onoliko koliko je potrebno. Junajted i pored toga što im rezultat nije odgovarao nisu napravili skoro ništa. Juve bi protiv ozbiljnijeg protivnika igrao znatno angažovanije. Za Junajted to nije bilo potrebno.

avatar
disqus_2WqjlJ09c4
Wednesday, 24.10.2018
00:14

Šta se neće čovjek pročitati

avatar
Dukaman
Tuesday, 23.10.2018
23:34

Toliko verujem nasoj odbrani,da nekad budem siguran da necemo primiti gol.

avatar
Marcos Alonso
Tuesday, 23.10.2018
23:01

Ako se ovako nastavi Juventus ce da se proseta do titule LS,djeluju kao najbolji tim u Evropi i to ubjedljivo ali vidjecemo u kom ce pravcu ici sezona,Junajted je veceras izgledao kao Bolonja na svom stadionu.. (bez uvrede naravno samo moje vidjenje meca) Juve je vise nego rutinski odradio ovo,sve sto je Junajted stvorio je onaj sut Pogbe i stativa

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 23.10.2018
23:07

Mec protiv Junajteda i nije neko merilo trenutno : )

avatar
_mladen_
Tuesday, 23.10.2018
23:10

Polako, ne osvaja se LS sada.

avatar
Kondogbia
Tuesday, 23.10.2018
23:00

Juve očajan, bezidejan, nisu se videli na terenu, a MUN sjajan, brutalan, neponovljiv. I bila bi to lagana pobeda MUN-a, ali Juve ima izlizanog, koji je sam dobio i ovu utakmicu. I tako je srušio još jedan rekord, koji je sam postavio, u broju utakmica koje je sam rešio. :D

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 23.10.2018
23:07

Koja opsednutost...

avatar
fdafad
Wednesday, 24.10.2018
02:24

BItno da skraceni i uefalona briljiraju :D Leganjes hahaha

avatar
Adnan
Tuesday, 23.10.2018
23:00

Jose je od nekada najveceg kluba na svijetu stvorio West Ham broj 2.
Ne mogu docekati da mu vidim ledja.

avatar
Tuesday, 23.10.2018
23:13

Na pravom ste putu 2-2 na Bridzu.

avatar
Stevan Mikša
Tuesday, 23.10.2018
23:22

Nemoj da si smesan. Nikad Junajted nije bio veci od Reala. Pitanje je i za Bajern, Barsu i Juve.

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 23.10.2018
23:00

Resili nas kao kad odmaraju igrace protiv Bolonje.

avatar
Antihepi
Tuesday, 23.10.2018
22:59

Екипа којој је најбољи појединац на мечу један Линделоф заиста не може много против Јувентуса. Није ни Јуве био на висини задатка,али Јунајтед безидејнији него икад. Де Хеа такође вредан помена,остали баш танки. Честитке Јувентусу!

avatar
Badr Hari
Tuesday, 23.10.2018
22:59

Ne bi bilo pošteno reći da Real nije bio bolji za taj 1 gol, ali ni približno bolji nego protiv CSKA, pa opet... tu utakmicu su izgubili, a ovu dobili. I to je fudbal, dešavaju se takve stvari, a da se ne bi dešavale u nokaut fazi tu su Rocchi, Oliver, Kassai, Klatenburg, Čakir & Co. Sa njima nema neizvesnosti. :D

avatar
real4ever
Wednesday, 24.10.2018
01:10

Real je baš tu utakmicu sa CSKA igrao bez ideje, okolo naokolo samo sa posjedom lopte, bez završnice. Ovo danas je druga priča, imaju problem u realizaciji, ali vjerujem da će i to da se popravi. Najvažnije da skinu taj pritisak koliko-toliko. Pobijedili su i sada će im biti mnogo lakše. U El klasiku odavno nema favorita i ja kako znam uvijek pobijedi onaj koji nema prednost. Real je uzdrman, ali ako iko može da Barsleonu nadigra i pobijedi to je sigurno Real. Hendikep je ne igranje Marsela, ali isto hendikep je ne igranje Messija. Sve je otvoreno i siguran sam da će biti dobra utakmica.

avatar
Badr Hari
Wednesday, 24.10.2018
20:53

'...ali ako iko može da Barsleonu nadigra i pobijedi to je sigurno Real', hahaha, mora da se šališ. :D Pobedio ih je i Leganes, a nadigrali skoro svi osim Totenhema i Sevilje. Odsustvo Marsela i Messija je neporedivo: bez Marsela Real je tek neznatno slabiji, a bez Messija Barsa je u rangu Reala (ali Betisa, dok je Sosijedad već klasa iznad). Ovaj put će sve osim pobede Reala biti iznenađenje za mene, ali će i dobra utakmica biti skoro isto toliko iznenađenje, bez obzira na pobednika.

avatar
Tukumba
Wednesday, 24.10.2018
02:34

Jos kada se doda Ovrebo,Ajtekin,Maljenko,Cakir tacno bi Uefalona ostala bez ijedne LS :D

avatar
El Clásico leyendas
Tuesday, 23.10.2018
22:59

ne kontam Mourinha . sta mu se desilo ? jel mu se taktika zaista zaniva na tome da mu bunker izdrzi do 70. minuta pa kad se protivnik zamori , onda dugim loptama napred pa sta uradi. City fantasticno igra , a Lopetegija smaraca ne bih da komentarisem . cekam njegov otkaz

avatar
La bestia negra
Tuesday, 23.10.2018
22:58

Pravo lice Junajteda kada je u pitanju post Fergusonova era to je da De Hea vadi tim.Preko 80% bodova u zadnje 4 godine su uzeli zahvaljujuci njemu ili se ne obrukali,a najvise je izrazeno u doba Murinja.Cekam da neko od onih novinara pita Samoprozvanog zasto mu je golman najbolji igrac dve sezone za redom i zasto ga spasava svaku drugu utakmicu ako je to odlika malih ekipa kako je on to sam rekao.

avatar
rademan
Tuesday, 23.10.2018
22:58

Tuga je to kad ti je najbolji igrac golman. I to vec par sezona.

avatar
Tuesday, 23.10.2018
22:56

Jak je ovaj Junajted kao crna zemlja u prvih 25.min 60.dodavanja,sila je to,dobro se Celzi provukao na Bridzu.

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 23.10.2018
23:00

Komentara jos nema al je King Kong tu. Nas najveci fan

avatar
Antihepi
Tuesday, 23.10.2018
23:02

Реци која брука