LŠ (GRUPA B) - Istorijska pobeda Šahtjora, Realu VAR "pokvario" slavlje!

Autor: Milovan Longinov
sreda 21.10.2020.
20:47
Izvor: Sportske.net

Novi šok za Madriđane! Samo tri dana pre "El klasika".

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Samo četiri dana pošto je izgubio od Kadiza, Real Madrid je ponovo razočarao - Šahtjor je na poluvremenu imao 3:0, Španci su se vratili na 3:2 i u nadoknadi im je VAR opravdano poništio gol.

Zinedin Zidan je odlučio da odmori Krosa i Benzemu, dok je Ramos povređen, i to se još kako osetilo.

Šahtjor je pre nego što je poveo, imao stopostotnu šansu, Marlos je izašao sam na Kurtou, koji je odlično intervenisao i spasao Real po ko zna koji put.

Ipak, u 29. minutu nije mogao ništa, Kornijenko je odlično prošao i ostavio loptu Tetue, koji pogađa malu mrežu za 0:1.

Četiri minuta kasnije, novi šok, posle udarca iskosa sa desne strane, Kurtoa odbija loptu, a na nju naleće Varan i u želji da spreči Dentinja da postigne gol, šalje je u mrežu - 0:2!

Verovali ili ne, Šahtjor je do kraja prvog dela postigao još jedan pogoda posle divne akcije, koju je započeo i završio Solomon, pošto je nanizao nekoliko igrača, dao loptu Teteu, koji mu petom ostavlja - 0:3.

Real je u prvom poluvremenu imao dve prilike, jednu je propustio Luka Jović, koji je u 30. minutu iz ne baš lake pozicije šutirao glavom u golmana.

Baner

Zinedin Zidan je odmah na poluvremenu odlučio da uvede Karima Benzemu umesto Rodriga i krenuo na sve ili ništa.

U 54. minutu Hrvat je primio loptu na nekih 30 metara, namestio se i potom pogodio same rašlje za 1:3.

Samo pet minuta kasnije, Luka Jović je izašao iz igre, a ušao je Vinisijus Žunior koji je iz prvog kontakta sa loptom postigao pogodak za 2:3.

Brazilac je ukrao loptu i potom sjajno pogodio prvi ugao. Ovim golom verovatno je zapečatio svoje mesto u startnoj postavi ispred Jovića, bukvalno je iz prvog dodira ukrao loptu i dao gol...

Real je nastavio da dominira, igrale su se viktorije, dok je Šahtjor čekao svoju šansu iz kontri. Jednu takvu i to stopostotnu propustio je Tete, kada je Kurtoa ponovo bio odličan u situaciji jedan na jedan.

Nakon početnog naleta, tempo Reala je opao, pa je Zidan odlučio da uvede i Krosa umesto Modrića, a narednu šansu i to veoma dobru propustio je Mendi, čiji je šut izblokiran.

Novo ludilo usledilo je u nadoknadi, Valverde je postigao gol posle akcije iz kornera, ali je sudija pogledao VAR i utvrdio da je golmanu zasmetao Vinisijus koji je bio u dubokom ofsajdu.

Mora bolje u nastavku!

Posted by Sportske.net on Wednesday, 21 October 2020

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Thursday, 22.10.2020
01:27

Veceras se videlo, koliko Real vredi bez sudija i bez Var, Real je bez sudija i bez Var mrtav klub, to se i veceras videlo!

avatar
Bádr Hari
Wednesday, 21.10.2020
23:37

sudija Jovanovic pokrao Sahtjor za 120 penala. :D

avatar
Don Carlo
Wednesday, 21.10.2020
21:21

očaj, ustvari očaj je pohvala, a što se Zidana tiče čestitam mu na izboru Jovića, doduse bolji je od Jamesa sto jes jes. Eeeee budaletino jedna

avatar
Badr Hari
Wednesday, 21.10.2020
21:11

Resetovali magic ZiZu-a na fabrička podešavanja Alžirca pojmaša. :D Tako mu i treba kada je zapostavio našu legendu Jovića, koji svaki put kada ga Alžirac pusti na teren pokaže kakva je klasa i o kakvom se neverovatnom talentu radi. :D

avatar
Celtic FC
Wednesday, 21.10.2020
21:04

Zamalo da se Šahtjor prospe 2 boda jer su išli na gol razliku. 😂

avatar
Liga BBVA
Wednesday, 21.10.2020
21:00

Sreća što se El Clasico igra u 16h pa ću imati pametnija posla nego da to gledam.

avatar
Hala RM
Wednesday, 21.10.2020
20:53

VAR pokvario slavlje? A slavlje bi bio bod protiv Šahtjora na domaćem terenu? E ako je dotle došlo... :(

avatar
Badr Hari
Wednesday, 21.10.2020
20:51

Popravio se Jovanović u 2. poluvremenu, prestao da svira faulove nad igračima Šahtjora i igranje rukama igrača Reala, poništio gol Šahtjoru, ali opet ključne stvari nije uradio: penal za Real i isključenje igrača Šahtjora. Uz to nije hteo da prizna neregularan gol Reala bar za remi. Jovanoviću, Jovanoviću, moralo je to bolje... :D