LŠ - ISTORIJA U DORTMUNDU! Preokret Juventusa, Realov trijumf u finišu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 22.11.2016.
22:41
Izvor: Sportske.net

Utakmica između Dortmunda i Legije iz Varšave postala je najefikasnija u istoriji Lige šampiona! U ostalim mečevima bez većih iznenađenja!

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Grupa E - Sve je jasno, Monako i Leverkuzen idu dalje, a Totenhem i CSKA će se u poslednjem kol, u međusobnom duelu boriti za ''evropsko proleće'' u Ligi Evrope.

CSKA Moskva -Leverkuzen 1:1
Monako - Totenhem 2:1

Golove sa večerašnjih mečeva možete da pogledate OVDE.

Totenhem je u uvodnim minutima meča mogao do vođstva, Son je izbio potpuno sam ispred golmana Subašića, ali je u pokušaju da ga obiće otišao suviše udesno i dao dovoljno vremena odbrani domaćih da se vrati u kazneni prostor i otkloni opasnost.

Nije se dugo čekalo ni na veliku priliku za domaće, i to onu najbolju moguću - penal. Iznudio ga je Fabinjo, ali je šut Falkaa sa bele tačke zaustavio Loris!

Nova uzbuđenja, ali i golovi usledili su u nastavku meča. Igrao se 48. minut, kada je Sidibe doveo ''Kneževe'' u vođstvo, snažnim udarcem glavom, da bi četiri minuta kasnije gosti iznudili penal koji je u gol pretvorio Hari Kejn.

Nije ni radost gostiju dugo trajala, jer je Lemar već u 53. minutu pogodio za novo vođstvo Monaka, a Sidibe je ovoga puta bio u ulozi asistenta - 2:1.

Tabela: Monako 11, Leverkuzen 7, Totenhem 4, CSKA 3.

Grupa F - Dortmund i Real Madrid ubedljivo idu u nokaut fazu Lige šampiona, Sporting i Legija će odlučivati o trećem mestu i plasmanu u LE

Dortmund - Legija 8:4
Sporting - Real Madrid 1:2

Osokoljena remijem protiv Reala u prošlkom kolu, Legija je i u duel sa Dortmundom ušla hrabro i već posle deset minuta igre tim iz Varšave je poveo. Bio je to preleop gol Aleksandra Prijovića sa nekih petnaestak metara, golman domaćih se nije ni pomerio - 0:1.

Međutim, kao da je tim golom ''naljutio'' domaće fudbalere, pa je usledio ekspresni preokret, u režiji Šinđija Kagave, koji je postigao dva gola, u 17. i 18. minutu, oba puta posle odlične saradnje sa Dembeleom - 2:1!

Ni to nije bilo sve, pa je već u 21. minutu domaći tim postigao i treći gol, a ovoga puta strelac je bio Šahin, i to posle slobodnog udarca Marka Rojsa i nespretne reakcije golmana gostiju koji je pokušao da izbije loptu, ali ju je napucao u protivničkog igrača od koga se ona odbila u mrežu - 3:1.

Ali, Prijović opet uzvraća na drugoj strani, svojim drugim golom u 24. minutu smanjuje na 3:2, da bu par minuta kasnije propustio veliku priliku za izjenačenje i het-trik, ali je prečka spasila domaće!

Odmah zatim, ekipa Dortmunda ponovo ''dodaje gas'' i za tili čas, od 29. do 32. minuta, golovima Dembelea i Rojsa stiže do čudesnih 5:2!

Usledilo je kraće zatišje, a tek što je počelo drugo poluvreme, Rojs je nastavio gde je stao u prvom delu igre. Još jedan njegov gol i treća asistencija Dembelea za 6:2!

Naravno, ni to nije bilo sve, konačno su i gosti uspeli da ponovo uzvrate posle ove kanonade golova ekipe Dortmunda. Igrao se 57. minut kada je na Radovićevu asistenciju Kuharčik pogodio, smanjio na 6:3 i obaranje rekorda po broju golova u Ligi šampiona je bilo na vidiku!

Još bliže tom podvigu (11 golova, Monako - Deportivo 8:3, 2003. godine), stiglo se u 81. minutu, kada je Paslak postigao i sedmi gol za domaće, ali samo dva minuta kasnije sledi nova reakcija na drugoj strani i izjednačenje rekorda!

Miroslav Radović je ponovo bio u ulozi asistenta, a egzekutor je ovoga puta bio Nemanja Nikolić - 7:4!!!

A da rekord bude oboren i da ovaj meč postane ISTORIJSKI, potrudio se Marko Rojs u finišu meča, kada je svojim trećim golom postavio konačnih 8:4!!!

Foto: Beta/AP Photo/Steven Governo
real madrid

Za to vreme u Lisabonu, Kristijano Ronaldo je sjajno dočekan u svom gradu, u svom bivšem klubu, priređene su mu ovacije pre meča, ali na terenu Real bez milosti.

Upravo je Ronaldo zaslužan za vodeći gol Madriđana u 29. minutu, kada je posle prekida prosledio loptu za Varana, a ovaj je smestio u mrežu - 0:1.

Naš Lazar Marković bio je na klupi za rezerve u domaćem timu, a u drugom poluvremenu domaći su ostali sa igračem manje na terenu, zbog isključenja Pereire posle koškanja sa Kovačićem.

Ali, u 80. minutu dmaći uspevaju da stignu do izjednačenja, i to sa bele tačke, pošto je prethodno Koentrao igrao rukom u svom kaznenom prostoru. Siguran egzekutor bio je Adrijan Silva, za izjednačenje na 1:1!

Ipak, samo par minuta je potrajala radost domaćih navijača, pošto je onda Serhio Ramos odlično centrirao za Benzemu, koji preciznim udarcem glavom šalje loptu u mrežu - 1:2!

Realovi golovi OVDE.

Tabela: Dortmund 13, Real Madrid 11, Sporting 3, Legija1.

Grupa G - Lester je overio plasman u narednu fazu, a Porto iKopenhagen će u poslenjem kolu odlučivati o svojoj sudbini.

Kopenhagen - Porto 0:0
Lester - Klub Briž 2:1

Šampion engleske Premijer lige nastavlja sa dobrim rezultatima u Ligi šampiona, a večeras su gosti iz Briža kapitulirali već posle pet minuta igre. Bila je to odlična akcija Fuhsa po levoj strani, još bolji centaršut za Okazakija koji na najbolji način reaguje pred golom gostiju - 1:0.

Na isteku prvih pola sata, ''Lisice'' su iznudile i penal koji je u gol pretvorio Marez za komotnih 2:0.

Ipak, novu neizvesnost uneo je Iskierdo u 52. minutu. On je protutnjao po desnoj strani, Fuhs nije mogao da ga stigne, a ovu solo akciju fudbaler gostiju je završio snažnim i preciznim udarcem pod prečku - 2:1.

Milorad Mažić je delio pravdu u Kopenhagenu, gde je za domaći tim nastupio i naš reprezentativac Andrija Pavlović. Golova nije bilo.

Tabela: Lester 13, Porto 8, Kopenhagen 6, Klub Briž 0.

Grupa H - Juve ide dalje, Lion i Sevilja će se u poslednjem kolu boriti za drugu poziciju. Lionu će biti potrebna ubedljivija pobeda od 1:0. Dinamo je odavno ''otpisan''.

Dinamo Zagreb - Lion 0:1
Sevilja - Juventus 1:3

U duelu dve prvoplasirane ekipe u grupi, Andalužani su već posle devet minuta igre došli u vođstvo, i to pogotkom Parehe koji je odlično reagovao nakon kornera za domaće i preciznim udarcem sa ivice šesnaesterca poslao loptu u sam donji desni ugao Bufonovog gola.

Problemi za domaće počeli su istekom prvih pola sata igre, kada je Vaskez u razmaku od pet minuta dobio dva žuta kartona, pa je Juventus nastavio sa igračem više.

Brojčanu prednost gosti su iskoristili u poslednjim trenucima prvog poluvremena, kada je Bonući iznudio (sumnjiv) penal, a Markisio ga pretvorio u izjednačujući gol - 1:1.

Taj rezultat je ostao na snazi sve do finiša utakmice, do 87. minuta, kada je Leo Bonući prelepim udarcem sa nekih 18 metara poslao loptu u mrežu, za potpuni preokret - 1:2!

Sve dileme otklonio je Mario Mandžukić u nadoknadi vremena - 1:3!

Monotona utakmica u Zagrebu, otpisani Dinamo je imao želju da bar postigne prvi gol ove sezone u Ligi šampiona, dok Francuzi nisu delovali kao da im je previše važna pobeda u ovoj utakmici.

Sve do 72. minuta, kada je Rafael probio odbranu Dinama po desnoj srani, a onda asistirao za Lakazeta koji rutinski šalje loptu u mrežu sa par metara od gola - 0:1. Ovo je bio ukupno 13. gol koji je Dinamo primio ove sezone u Ligi šampiona.

Tabela: Juventus 11, Sevilja 10, Lion 7, Dinamo Zagreb 0

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

82 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Wednesday, 23.11.2016
13:28

Sevilja -Juve atomski prvih 45 min,posle klatenburg napravio neki triler ali vrh fudbal,Real se zajebava,Englezi stagniraju vec tri godine to je provaljen fudbal,a Dortmund u svom stilu ko hoce na crtu bez taktickih zezanja prode ko Legija,Lester iskoristio realno smesnu grupu.

avatar
NIKE
Wednesday, 23.11.2016
08:23

Šta ja govorim svo vrijeme Real igra koliko mu treba - Zidan će odbraniti titulu u LŠ i lagano uzeti Primeru, što se tiče ostatka čestitam Dortmundu na lijepoj igri, a takođe i na golijadi, Lesterova bajka očigledno ne staje sa titulom u ligi, Juve iskoristio kikseve Sevilje, drago mi zbog ispadanja Tottenhama, jer su smiješan tim, ima da ih Konteov Chelsea deklasira za vikend, takođe Legiji sve pohvale za 4 data gola.

avatar
denikv
Wednesday, 23.11.2016
17:53

to da ce real lagano osvojiti primeru i ligu sampiona cemo da vidimo. ja bih rekao da se malko pita i barselona bez obzira na ovih par kikseva u domacem prvenstvu. uostalom el klasiko je blizu pa cemo da vidimo.

avatar
United_forever
Wednesday, 23.11.2016
08:23

Strasna Borusija, STRASNA!

avatar
VATRENI BAVARAC
Wednesday, 23.11.2016
07:56

Velicanstvene veceri s LŠ

avatar
CHOsen One
Wednesday, 23.11.2016
02:02

I da sam neutralan sto se tice fudbala, ali srecom nijesam, rekao bih da ce Totenhem biti razbijen na SB u subotu. Nema Rouza zbog kartona, Dejvis im povrijedjen, debakl im slijedi bez lijevog beka :)

avatar
ManUtd1993
Wednesday, 23.11.2016
01:57

samo nemoj sevilja da ispadne od liona u zadnjem kolu nmg vise da ih gledam kako osvajaju ligu evrope,smorili su....

avatar
Alex DeLarge
Wednesday, 23.11.2016
15:19

Kako nam ide u ligi mi moramo da pucamo na LE zbog LS. :-D

avatar
Steffi
Wednesday, 23.11.2016
01:22

Kad imas Bartru u ekipi nista nije nemoguce, pa i to da ti Legija da 4 gola.

avatar
MSSZRMK
Wednesday, 23.11.2016
16:07

Nemoj tako uvredice se onaj sa nikom Marc Bartra.

avatar
FAUWEBUBA
Wednesday, 23.11.2016
00:53

Legija kao da igra bez odbrane u ovoj sezoni lige sampiona :D

avatar
A.Shevchenko 7
Wednesday, 23.11.2016
00:47

Nikad slabiji predstavnici Engleske, dace Bog da jedan dogura do cetvrtfinala...Nema 'leba dogodine dok se ne vrate Celsi i Liverpul, jedini koji bez respekta igraju uz Junajted u LS.

avatar
ManUtd1993
Wednesday, 23.11.2016
01:56

Dokle god se junajted ne digne iz pepela od engleza u evropi nema nista,16 godina zaredom smo igrali ls,20 i nesto bez premca u premijer ligi,nijedan tim nije odbranio titulu u premijer ligi osim junajteda i jednom celzi(msm nisam siguran)niko nije konstantan od sunovrata junajteda,a dokle junajted je bio najbolji bez premca i ostali su se pojacavali i jurili utd,a sad moze da osvoji lester,votford,wba i ekipe se ne pojacavaju kako treba jer misle da imaju sanse da osvoje,dok je junated bio sto je bio pod ferguson,morali su da odrade perfekrtno svi prelazni rok,i da dobro uigraju ekipu da bi se borili sa mancesterom i dok se mi ne vratimo na stare staze...nista od engleza u ligi sampiona...

avatar
A.Shevchenko 7
Wednesday, 23.11.2016
13:48

Celsi ima bolji i konstantniji ucinak od 8 polufinala za 12 godina, sto je za sobom povuklo 1 titulu iz 2 finala. Bez Celsija Engleza nema ni na mapi, poslednji osvajac LS, LE.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Wednesday, 23.11.2016
13:18

Jeste, i Celzi je dva puta zaredom osvojio PL.

avatar
Bat
Wednesday, 23.11.2016
00:31

lester je sve karte bacio na ligu sampiona..bice neugodan protivnik za svaku ekipu..totenhem me razocarao ocekivao sam vise od njih..

avatar
Uncounquered
Wednesday, 23.11.2016
00:30

Bice ludnica poslednje kolo...Realu je moranje da pobedi zbog prvog mesta, nadam se spektaklu na Bernabeu.

avatar
MSSZRMK
Wednesday, 23.11.2016
16:08

Zavisi kako ce drugi proci u grupama ako Bajern,Juventus,Siti itd. zavrse drugi onda neces zeleti prvo mesto.

avatar
Noblesse
Wednesday, 23.11.2016
00:27

igrac utakmice sevilja juventus mark klatenburg

avatar
juve mojsa
Wednesday, 23.11.2016
12:56

da nije bilo clatenburga,polomili bi nas.. ni jednu odluku nije doneo pogresno,svaka mu cast na sudjenju!

avatar
Wednesday, 23.11.2016
00:26

Rekord jestee oboren, ubedljiva pobedaa Borusije, ali primiti cetiri komada od amaterske ekipee u Dortmundu, zabrinjavajuce. Odbrana kriminalna. Bartra solidan bio, ne mozee sam da se nosi sa cetvoricom protivnickih igracaa. Ginter ocajan. Vajdenfeler zreoo za penziju. Paslak i Rode ne znaju da se vrate nazad kad Legija povucee kontru. Na taj nacin izgubicemo prvu poziciju. Gereiro se moraa oporaviti do meca sa Realom. A sad maloo i recii hvale. Marcinho majstor. Poslee dugog odsustva het-trik. Tempira formu u pravoo vreme. Dembele pokazuje zastoo je doveden. Tri asistencije i gol, pucaa od potencijala. Ali, treba uzetii u obzir da su obe odbrane bile busne k'o svajcarski sir. Ne trebaa se oslanjati na ovu pobedu i ovaj rekord, jer protiv Reala necee biti situacija slicnim kao protiv Legije. Istina da nijee bilo Burkija, Pisceka, Smelcera, Sokratisa i Gereira, ali opet nismo smelii da dozvolimo ovakav ispad odbrane.

avatar
Brat Sergio_Undecima
Wednesday, 23.11.2016
00:20

I kad ne igraju dobro, pobjedjuju. To je odlika velikih ekipa, bravo decki.

avatar
Kajzer
Wednesday, 23.11.2016
00:15

Bruka i sramota Totenhema, dodatno su srozali ionako poljuljan ugled EPL, Monaku svaka cast.

avatar
BancheS_Arsenal
Wednesday, 23.11.2016
00:13

Močni Dortmund 👏👏👏

avatar
Navijač Partizana
Wednesday, 23.11.2016
00:12

Au milina za gledanje

avatar
lamps8
Wednesday, 23.11.2016
00:11

ojadise sevilju sudije ali,juve ocajan

avatar
Nikolaus
Wednesday, 23.11.2016
11:36

Sevilja ce biti nagazna mina u cetvrtfinalu.Mogu ove godine daleko.

avatar
juve mojsa
Wednesday, 23.11.2016
12:58

kako ojadise,juve je igrao tako da natera sevilju na sve te greske,koje su i bile greske,sudija izvrsno video sve na utakmici!!

avatar
Steffi
Wednesday, 23.11.2016
00:08

Ovaj Dortmund igrao Vaterpolo, Legija kao najslabiji tim u grupi dao 7 gola na dva meca.

avatar
Golzalo Higuain
Wednesday, 23.11.2016
00:07

joj kako ovu sevilju ne volim, a kako mi je draga ova pobjeda iako je nikakva. Fakat ovu sevilju ne volim nikako. Od malena sam betisov navijač! Što se tekme tiče, ko dovede onog kediru ccc ko li ga dovede, a sturaro, uh, muka jad, čemer i bijeda. San Paoli je jedan super stručnjak, pa ono je mozak samo taki! Svaka mu čast!

avatar
HHadzimontagic
Wednesday, 23.11.2016
00:06

Ronaldo je veceras bio junak utakmice, Ronaldova carobna asistencija je rijesila utakmicu. Je li bio penal za Real veceras. Daj te Ronaldu penala.

avatar
Vojvoda Vojvodic
Wednesday, 23.11.2016
13:27

Stvarno bi bilo krajnje vrijeme da te admin blokira jer samo znas da mlatis o Ronaldu,dosadio si vise batali fudbal kad neznas dalje od Mesija.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 23.11.2016
00:05

Lukas vaskez ocajan danas u realu,dok je Kovacic bio odlican jedan od najboljih na terenu,kao i varan...kod sportinga dominirao Koates i verovatno im bio najbolji igrac na terenu...opasno sporting igra iznenadili su me pozitivno brzo igraju i sa jakim presingom...strelci francuzi..koentrao uvek kad dobije priliku uprska utakmicu protiv legije u remiju 3:3 bio dosta slab a evo i veceras cim je dobio priliku napravio je penal

avatar
Don Andres
Tuesday, 22.11.2016
23:57

nisam ni morao da pogledam 1. gol reala pa da znam da ronaldo nije imao nikakvu najmjeru da asistira. cuj ronaldo prosledio do varana, on zapeo da sutira nego se malo spetljao. ronaldovo najjace oruzje opet radi punom parom. mediji mediji, da nemamo oci svasta bi nam vi podvalili ( :

avatar
Benz9
Tuesday, 22.11.2016
23:57

Ako hoćeš da zaj....s sve dobro što si uradio ubacis Coentraa i problem riješen...

avatar
Tuesday, 22.11.2016
23:56

Kako ce ovaj smesni Tototenhem da bude pregazen na Bridzu,za vikend....

avatar
LuisSuarezFB
Tuesday, 22.11.2016
23:54

Kakav mec Borusije i Legije. Jeste to Legija, ali kakav povratak Rojsa. Nedostajao je. Na terenu Real bez milosti? Uglavnom se trudim da budem objektivan, ali bez milosti? Lose su odigrali. Razumljivo za Modrica i Ramosa koji su se tek vratili a posebno Ramosa koji je imao i kikseve a i spasio je gol. Benzema nije onaj kao pre, ali dobro je za Real sto nekada daje ovakve golove. Ronaldo se iskreno nije video na utakmici i to je razlog zasto se sve vise prica o njegovoj formi. Odigra jednu odlicnu, a kasnije nekoliko lose. Da se razumemo, ne mora da se postigne uvek gol, ali se to donekle ocekuje. Mada ceo Real nije bio na nivou. I moram napomenuti da vec treci put stavljate tekst da se obavezno stavi Ronaldo u Fantazy tj za LS. A nije se isplatio, a i skup je. Razmislite sledeci put. Volim Zidana i razumem kada postavi taktiku protiv jacih timova, ali ovo? To ne.

avatar
MSSZRMK
Wednesday, 23.11.2016
16:11

Real se dosta istrosio protiv Atletika na Kalderonu a istih 11 je izasao opet.

avatar
zeks
Tuesday, 22.11.2016
23:52

Odlicne utakmice veceras.Vratio se Rojs i odmah 3gola,samo da ga izbegnu povrede u nastavku sezone.Monako i Lester odlicni.

avatar
Real21
Tuesday, 22.11.2016
23:59

I dve asistemcije valjda

avatar
Spalemk2
Tuesday, 22.11.2016
23:51

Želim sve najgore portu...

avatar
S-I-M-K-E_
Tuesday, 22.11.2016
23:49

Kristijano Ronaldo kada postigne 2 gola jedan je od najgorih igraca na utakmici,a kada ne postigne gol,kao da nije ni bio na utakmici.

avatar
Alex DeLarge
Wednesday, 23.11.2016
00:09

Real je pobedio, i to radi vec prilicno dugo. Bez pola postave, i cak sa karikaturama kao sto je Keontrao. Tebe to nimalo ne dotice, nego je samo bitno sto Kristijano nije dao gol? Fascinantno... Inace, postao je najbolji asistent LS u istoriji...

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 23.11.2016
00:09

Zbog ljudi kao sto si ti i tebi slicnih,zbog toga Mesija voli mnogo manje ljudi nego sto bi ga inace volelo ili bar simpatisalo

avatar
Real21
Tuesday, 22.11.2016
23:49

Borusija i legija odigrali mec godine!!!! Steta sto sam gledao real😂 brz oporavak bejlu nadam se da ce biti spreman za elclassico

avatar
Tuesday, 22.11.2016
23:48

Без обзира на победу,постаје мучење гледати овакав Јувентус.Алегри је изгубио компас,добија се на квалитет и помало срећу,игра катастрофа из утакмице у утакмицу.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 23.11.2016
00:34

bravo sve dobro napisano jos si i umjeren

avatar
Wednesday, 23.11.2016
04:06

Iskreno nije on za juventus...znam kad je ostavio milan pricalo se da su igraci u katastrofalnoj formi.

avatar
Marcos Alonso
Tuesday, 22.11.2016
23:48

Neka neka ispadaj Totenheme Juve 2, Bvb vise od 4,5 Porto X i Lester 1 dosli ali nesto mora krenuti po zlu za 60 enRaznijece vas Celsi za vikend,jedva cekam!nZanimljivo vece sto se fudbala tice. Svaka cast Juventusu!

avatar
LuckyStrike
Wednesday, 23.11.2016
00:58

Samo porto za 50€ nisu mogli jedan da ucackaju

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 24.11.2016
04:34

Nesto mora... :D

avatar
Juventino SS
Tuesday, 22.11.2016
23:47

Na istoriju u Dortmundu pade sjajan tiket. nReal gg3+, Monako 2-3, Lester 2-3, Porto 0-2, Juventus 2, Dortmund igrao 4-6, utakmica rođena za 5+ na lepu kvotu a ja bezveze 4-6. Sevilja je dosta imala sreće prošle sezone kad su pobedili 1:0, večeras je Vaskez napravio glup faul i okrenuo tok utakmice tako da je to to. Ne da se Real takođe. Monako i Lester šišaju redom.

avatar
Marchisio8
Wednesday, 23.11.2016
00:00

Исто се размишљала Дортмунд 5 + или 4-6,и ставим ово друго. Срећа па сам пала и на Лион 2 и3+,иначе би ми спавање било отежано. :) Слажем се,баш глупост. Али,овај Јуве ми је тешко гледати,никако да проиграмо ове сезоне.

avatar
Juventino SS
Wednesday, 23.11.2016
12:41

Biće bolja igra Juventusa, samo strpljivo dok mašina proradi malo, imamo loše paljenje trenutno :D.

avatar
Nikolaus
Wednesday, 23.11.2016
11:35

Real 2,Monako gg,Juve gg,Dortmund 1&3+,Lester 1,Porto X,i budjavi Lion 3+ za 6000..Jbg.

avatar
Brat Rodrigoo
Tuesday, 22.11.2016
23:45

Monako odlicna ekipa, Totenhem razocarenje jeseni, ocekivao sam daleko vise od Poketina, pogotovo u ovakvoj grupi. Kakva goleada u Dortmundu :)

avatar
Krešimir K Lora
Tuesday, 22.11.2016
23:44

dinamo danas bio i dosta dobar,ali ne mogu zabiti nikome oni napadači tko je iole ozbiljan i zato ce rijeka biti prvak nakon duugo vremena..Mandžo opet stalno trpa,covjek kojeg se nikad ne moze otpisat

avatar
Al(a)din
Wednesday, 23.11.2016
00:28

Rijeka ce makar nesto napravit u LS, kao i u LE kada su stigli do nokaut faze

avatar
Goran.984
Tuesday, 22.11.2016
23:44

Extra fudbal..to je LS... Juve ide s prve pozicije to je bitno...

avatar
Kardasian
Tuesday, 22.11.2016
23:43

Real nije bas bio ubedljiv,mada je Sporting odlicna ekipa koja igra lep fudbal nisu zasluzili poraz iskreno ovde je trebao remi da bude Big Benz je konacno proradio,Kovacic i Varan ponovo perfektni najbolji igraci Reala veceras Isko takodje solidan,ostali tu i tamo moze mogo bolje.

avatar
Stefmajster
Tuesday, 22.11.2016
23:51

dobar ucenik ovaj Kovacic u glumenju i padanju.. Vala dobar i profesor kiki penaldo :D

avatar
Kardasian
Wednesday, 23.11.2016
18:00

Video od Nejmara,Buskeca i Messija :D

avatar
xenon 1989
Wednesday, 23.11.2016
02:30

Ne valja to daki, moraćeš na popravni sa drugih profila... zaboravio si da napišeš da je izlizani najbolji na svetu, a i šire,,, :D

avatar
P. S.
Tuesday, 22.11.2016
23:43

'Ajde što je sudija priznao Realu gol iz ofsajda i isključio igrača Sportinga za pobedu Reala, ali je napravio veeeliki propust jer nije svirao ni jedan penal za Kikija... :D

avatar
Jok3R
Tuesday, 22.11.2016
23:50

Ako ti dokazes da je bio ofsajd, ja tebi sto zelis? Pa druze, od muke ima da crnkes.

avatar
Feelz
Tuesday, 22.11.2016
23:54

Kolko je tebi dobro čoveče