LŠ (kval.) - Tri remija bez golova, Videoton odoleo u Razgradu!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 25.07.2018.
20:56
Izvor: Sportske.net

Taktika Marka Nikolića urodila je plodom, Videoton se neporažen vraća iz Razgrada, baš kao i Helsinki iz Borisova i Karabag iz Skadra.

Epa/Szilard Koszticsak
Epa/Szilard Koszticsak

Povezane vesti

Sve tri prve utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona koje su večeras igrane u treminu od 19 časova završene su remijima bez golova.

Večeras su u isto vreme počeli dueli u Borisovu, Skadru i Razgradu, a sva tri meča završena su bez pobednika i golova.

Favoriti nisu uspeli da opravdaju očekivanja, pa su tako ekipe Videotona i Helsinkija uspele da ostanu neporažene u Razgradu i Borisovu, a Karabag nije poneo prednost iz Skadra.

Svakako da je duel u Razgradu najzanimljiviji iz perspektive ljubitelja fudbala u Srbiji jer šampiona Mađarske sa klupe vodi Marko Nikolić koji u timu ima trojicu srpskih fudbalera.

Bivši strateg Partizana primenio je defanzivnu taktiku u prvom meču, pa su tako Stefan Šćepović i Danko Lazović dobili šansu tek u završnici, dok je Marko Šćepović na terenu proveo 80 minuta.

Borbenom igrom Videoton je uspeo da odbrani svoj gol iako se mora reći da je Ludogorec bio bolji tim i da je možda i zaslužio da postigne barem jedan pogodak.

Revanš je na programu sledeće srede u Felčutu, a bolji iz dvomeča Ludogoreca i Videotona ide na megdan pobedniku duela Kluž - Malme.

Helsinki je večeras uspeo da sačuva "nulu" u Borisovu, dok je Kukeši kao domaćin sačuvao mrežu u duelu sa favorizovanim Karabagom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar000
Wednesday, 25.07.2018
21:54

Izvlacili smo i mi i zvezda nereseno u Bugarskoj, pa smo ispadali. Tako da ovaj remi apsolutno nista ne znaci.

avatar
Wednesday, 25.07.2018
22:53

А и сам Видеотон на Јна прошле године, сви знамо шта је било у реваншу !

avatar
biTan
Thursday, 26.07.2018
00:32

Zvezda je ispala na cisto neiskustvo i glupost Kange,tamo smo imali vodjstvo i izvukli se Bugari, u Beogradu Kanga pravi glupost i dobija crveni na putu do svlacionice... mada iskupio se ove sezone golovima protiv sparte i krasnodara...

avatar
FamilyHangingOut \'11
Wednesday, 25.07.2018
21:02

Taj klub se sad zove MOL Vidi.

avatar
kizito
Wednesday, 25.07.2018
21:00

Mnogo je tesko na početku sezone,ovo potvrdjuje koliko su Zvezdine pobede bitne bezobzira na ime protivnika

avatar
petar000
Wednesday, 25.07.2018
21:52

Ma jasno, samo su Zvezdine pobede bitne. Niko drugi nije na pocetku sezone, samo je Zvezda. Realno i Zvezda i Partizan jos uvek igraju protiv amatera tako da tek cemo videti koliko je sta bitno. Zvezda je dobru utakmicu odigrala sinoc, ali ipak su to Litvanci (i iskreno mi nije nikako jasno kako su izbacili Kiprane). Ipak su to ekipe koje su tri klase ispod ozbiljnog fudbala.

avatar
NAJVECI IKADA
Wednesday, 25.07.2018
22:38

Shvatices u narednom periodu koliko je Zvezda jaka