LŠ, kvalifikacije - Ludogorec pred ispadanjem, odličan rezultat za Rijeku

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 26.07.2017.
21:00
Izvor: Sportske.net

Odigrane su četiri utakmice današnjeg programa kvalifikacija za Ligu šampiona.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona nastavljeno je danas, a nakon četiri odigrane utakmice možemo zaključiti da niko nije siguran za plej-of.

Ludogorec je najbliži ispadanju, oni su danas poraženi u gostima sa 2:0 od Hapoel Ber Ševe. Nvakaeme i Ohana su bili strelci za domaće koji nose veliku prednost u Bugarsku.

Astana naših Đorđa Despotovića i Nenada Erića je uspela da savlada Legiju našeg Miroslava Radovića sa 3:1. Igrao je samo Đorđe od naših fudbalera na ovoj utakmici, ali je morao nakon 20 minuta da izađe van terena zbog povrede.

Kabananga, Majevski i Tvumasi su bili strelci za Astanu, a na drugoj strani je Sadiku bio strelac.

Dinamo Kijev je golovima Jarmolenka, Mbokanija i Garmaša pobedio Jang Bojs sa 3:1, a jedini strelac za goste bio je Fasnaht koji je dao nadu Švajcarcima da mogu do prolaza dalje.

Rijeka ima odličan rezultat nakon prve utakmice protiv Salcburga. Gavranović je glavom doneo gostima iz Hrvatske prednost, a Hvang He Čan je izjednačio početkom drugog poluvremena za 1:1.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Arsenal4ever
Wednesday, 26.07.2017
22:08

Cak i vardar dobio samo nas muceni partizan nista. Tacno smo najlosiji na balkanu videcemo sta zvezda moze al moje je misljenje da ce to veoma tesko proci...

avatar
Budimo.ljudi
Wednesday, 26.07.2017
21:08

Svi nepovlašćen, iz staze šampiona, izborili dobar rezultat sem nas