LŠ - Pep se igrao, "blickrig" Juventusa!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 07.03.2018.
22:36
Izvor: Sportske.net

Očekivani prolaz u četvrtfinale Mančester sitija i drama na Vembliju!

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Mančester siti danas nije imao težak zadatak, morao je na svom terenu da sačuva 4:0 iz prvog meča protiv Bazela, a Pep Gvardiola je postavio izmenjen tim u odnosu na onaj najjači koji smo navikli da gledamo u onim najjačim utakmicama.

Danas sa pola gasa, Mančester siti - Bazel 1:2.

Samo osam minuta je prošlo, videli smo prvu sjajnu akciju fudbalera Mančester sitija, Sane je prošao kroz sredinu, poslao loptu Bernardu Silvi, usledila je sjajna asistencija ka Žezusu koji je danas dobio šansu i kome nije bilo teško da postigne gol. Bio je to njegov prvi gol nakon novembra meseca.

Nismo dugo čekali ni na drugi gol na ovom meču, samo 9 minuta nakon prvog gola.

Riveros je prošao po levoj strani, pokušao da šutira, lopta se od jednog fudbalera Mančester sitija odbila do Uliunousija koji sjajnim udarcem vara Klaudija Brava za 1:1.

Do kraja prvog poluvremena po jedna šansa na obe strane, Oberlin i Gundogan su mogli da promene rezultat, ali se to nije desilo.

Drugo poluvreme daleko manje zanimljivije, ali je golova bilo. Igrao se 72. minut kada je Bazel organizovao jednu dobru akciju, Eliunousi sada u ulozi asistenta, uposlio je Langa, a sjajni reprezentativac Švajcarske koga će upoznati i reprezentativci Srbije na Mundijalu, postiže gol za 1:2.

Pep se kockao danas, na sredini terena su mu bili jedan 17-godišnjak (Fil Foden) i jedan 18-godišnjak (Brahim Diaz), ali nije to uticalo na krajnji ishod.

Gabriel Zezus
 EPA-EFE/Peter Powell

U drugom meču dosta, dosta uzbuđenja.

Totenhem je dočekao Juventus, ekipu koja je u fantastičnoj formi i koja veoma teško prima golove, ove godine su primili golove samo upravo od Totenhema.

Nakon prvog meča Totenhem je bio u boljoj situaciji, bilo je 2:2 na "Alijanc areni" u Torinu, a danas uzbuđenja od samog starta i na kraju pobeda Juventusa od 1:2 za prolazak u četvrtfinale.

Sve je išlo po planu za Maurisija Poketina, njegov tim je igrao sjajno, Juventus loše, šanse su se stvarale ispred Bufonovog gola, ali...

Počelo je šansom Sona, Korejanac je od starta stavio do znanja Barzaljiju da je daleko brži od njega i da će mu predstavljati problem danas. Kejn je tražio penal nakon igranja rukom Kjelinija, a u 15. minutu šansa za Kejna koji obilazi Bufona, ali gubi ravnotežu i šalje loptu pored gola.

Usledio je prvi ulazak Juventusa u kazneni prostor Totenhema i greška sudije Marčiniaka. Poljak je propustio da dosudi penal za Juventus nakon pada Košte, neoprezan je bio Vertongen, sreća je pogledala ovoga puta Totenhem.

Domaći su danas bili bolji u prvom poluvremenu, šanse su se ređale, Dele Ali je probao, zatim i Son, ali promene rezultata nije bilo sve do 39. minuta utakmice.

Tada je pokrenut opasan napad domaćina, nakon udarca Dele Alija lopta se odbija do Tripijea koji je čitavu akciju pratio po desnoj strani, uputio je centaršut, tamo je bio do tada najbolji igrač na utakmici, Son, koji je poslao loptu u mrežu iza leđa golmana Bufona - 1:0!

Malo rezervisaniji Totenhem u nastavku, imali su sjajan rezultat, gostima su bila potrebna dva gola za prolazak dalje, što se i desilo.

Igrao se 64. minut kada je tekao napad Juventusa po desnoj strani, možda se čak radilo i o ofsajd poziciji, na kraju Kedira glavom upošljava Iguaina koji izjednačuje na 1:1!

Samo tri minuta kasnije, Juventus matira Totenhem u tri poteza, iz odbrane je lopta došla do Iguaina, ovaj je okrenuo jednog igrača Totenhema, poslao loptu Dibali koji izlazi 1 na 1 sa Lorisom i pogađa za 1:2 i veliku prednost Juventusa!

Očekivali smo napade Totenhema, oni su i usledili nakon golova Juventusa, ali onih najboljih šansi nije bilo, sve do 83. minuta kada Son šutira sa 20-ak metara, ali promašuje gol za par metara.

Skakutala je lopta po gol liniji Juventusa, prethodno je Kejn bio u ofsajdu, a sudija ništa nije video, pustio je igra da se nastavi, Totenhem je bio na milimetar od produžetaka. Ipak, nije uspeo da stigne do cilja, Juventus je odigrao pametno do kraja utakmice, iako su bili slabiji tim, slavili su prolazak dalje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

231 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Thursday, 08.03.2018
18:35

Tek sto ga je komentator ili njegova imitacija proglasio promiskuitetnim kockarom Max ponudio minijaturu prebacio teziste igre na totenhemovu polovinu i xa dva minuta pad iste probleme ima i city i utd celsi odbrana ocajna i cim u toku tekme pet minuta izgube posed spasavaj se ko moze veliki klubovi nemaju kompleks i to kazne za pet minuta sta je u glavama tih ljudi pokradu te na startu a ti nastavis da peglas do pobede.

avatar
MSSZRMK
Thursday, 08.03.2018
11:00

Totenhem je bio bolji,Juventus iz ničega dao gol.

avatar
amigo999
Thursday, 08.03.2018
15:19

Pa da...dali 4 gola ukupno, iz nicega....Jos fulili penal...i onaj nedosudjeni penal nad Kostom nizcega...6 komada ni izcega:)

avatar
MSSZRMK
Friday, 09.03.2018
00:26

Gledam sam drugu utakmicu,prvu nisam uopste.Sparsi su bili znatno bolji i opasniji po golu protivnika.

avatar
amigo999
Thursday, 08.03.2018
07:53

Svaka cast Totenhemu.Odbranili su obraz Engleskog fudbala. Pobedili su Dortmun, Real Madrid i bili fantasticni i bolji od Juventusa. Juve se nije usudjivao igrati otvoreno, kao sto je to Real i Dortmund radio...Greska ili ne...Ipak Juve ima Dibalu i Igvaina koji po ko zna koji put pobede iz nista...Alegrija jos ne kontam...

avatar
Karambol
Thursday, 08.03.2018
03:58

Son strasan fudbaler, uz Kejna najbolji igrac Totenhema

avatar
remedyynwa
Thursday, 08.03.2018
02:47

Pitanje za Poketina. Da li su oba penala bila regularna? Karma druze

avatar
BenkovackiManitas31*
Thursday, 08.03.2018
02:40

Jasno kao dan. Juventus je mnogo los ali dovoljno dobar da prodje Totenhem koji, kao i ostale engleske ekipe, jednostavno donesu taj njihov mentalitet na evropske utakmice koji ne prolazi. Sad sta je taj njihov mentalitet, to zahtjeva dublju analizu. Kejn, od kojem se mnogo prica kao mozda najbolji napadac na svetu trenutno, nije pokazao onoliko koliko treba da pokaze vodja jedne ekipe u teskim utakmicama. Uzmite recimo primer Ronalda od juce i Kejna danas....nDruga stvar je Son, tipican izdanak Korejanske (ili generalno Azijske) skole fudbala... brzi, prodorni, sanse svakih 5 minuta ali postici gol je misaona imenica. Samo se setite utakmice nedavno Juzna Koreja i Srbija, presedeo sam je mirno znajuci da Son, koji je pretrcavao nasu odbranu recimo svakih 37 sekundi i bio u gol sansi ali sam znao da ga nece dati do sutra. I onaj gol sta je dao Bufonu ne trebam komentarisati jer se vidi kako je postignut. nJuve je prosao na iskustvo ali ne vidim ih cak ni u polufinalu. Voleo bih da vidim cetvrtfinale, Juve - Liverpul, ne pamtim kad su igrali zadnji put i bila bi dobra promjena od stalno istih parova kao npr Juve-Barsa, Juve - Real

avatar
GoseiGattaiDairen\'oh
Thursday, 08.03.2018
01:27

Sjajni Eljunusi.

avatar
Αχιλλεάς
Thursday, 08.03.2018
01:03

Citam komentare i smejem.se kakvih gluposti ima...da krenemo redom...juve ovo dobija na iskustvo, ocekivano, samo budala sumlja u njihove klubove i italijansku repku... kakav tott bre...juventusa mozes samo u finalu dobiti jer na dve tekme sa njima se jako tesko izlazi na kraj sto je se i pre tri godine videlo gde je madrid za klasu bolja ekipa bila ali jednostavno ta dicpiplina sto zabari imaju nema niko...drugo zbog fudbala mnogo je bolje da gigant bude u top osam nego tamo neki toot... higuain mogao biti pokojnik zbog promasenog penala ovako je ipak general postao...sve u svemu ako pogledamo od osaam ekipa koje ce biti 2ili tri su smesni ostaju giganti Real,Barca,bayern,juventus,utd ako ne kiksne i nekada veliki (sada smesni) liverpool koji je tu zalutao, plastika city... i jadni dvomec roma:shakthar

avatar
REDsYNWA
Thursday, 08.03.2018
00:48

Sta ti je italijan,i bez igre prodje ..Sjajna partija totenhema, juve dve prave sanse dva gola,igrom ih je totenhem pojeo bar do prvog gola za juve al dzebe sve .. steta..Bucko je odigrao top a dybala je takav majstor,voleo bih da ga vidim u nekoj ekipi kao prvog napadaca definitivno.

avatar
BojanMC
Thursday, 08.03.2018
00:39

Pre nego što sto pocnete da pricate da je Tottenham bio bolji ne zaboravite promasen penal Juvea na 2:0. To je moglo sve resiti. Stvarati neke sanse ne znaci biti bolji.

avatar
mladenq_
Thursday, 08.03.2018
00:38

Steta sto Totenhem nije prosao. Juventus je jeziv.

avatar
jv
Thursday, 08.03.2018
00:25

Totenhem izlazi na teren da igra, Juventus da pobedi! Mentalitet je čudo!

avatar
nik22
Thursday, 08.03.2018
00:18

Totenhem je napaljena ekipa jednostavno ekipa koja bi napala svaku ekipu i barsu reala bajerna ne kazem da bi ih izbacili svakako al bi napali i dojam bi bio au kako ispadose tako to dijeluje sve, vidheli ste real i borusiju kako su dobili, agresivna su ekipa, jednostavno u formi su ,ekipa koja lako dolazi do 16 al od 16 uglavnom sutiraju, juventus ih je izbacio i to je to ipak juventus zna da igra kad je tesko,a trkat se sa totenhemom ne ispalti se nikom takav im je stil i i igra

avatar
Shang Tsung
Thursday, 08.03.2018
00:14

Stalno slusamo gluposti kako je Kejn najbolji napadac na svetu,jedan od najboljih DA,ali...Mora i neki trofej da se osvoji,za razliku od njega Iguain je danas postigao gol i odigrao genijalnu loptu za Dibalu za drugi,plus je resio u Napulju mec koji vredi titulu.Ja ne znam bitan mec koji je Kejn resio,ne racunam tu par meceva u PL,ovaj dvomec je recimo resio Iguain.

avatar
Monte_Kristo
Thursday, 08.03.2018
00:35

Kejn je za Iguaina fudbalska velicina,zaboravljas da igra u osrednjoj ekipi u kojoj tri sezone vec daje 30 plus golova,Totenhem nikad nije bio krem evropskog fudbala,ma ni blizu,samo cekam da predje u Real da zameni mrtvog Benzemu,pa ces videti da je najbolji napadac na svetu.

avatar
Shang Tsung
Thursday, 08.03.2018
19:37

Iguain je u Napoliju oborio rekord Serije A IKADA po broju golova,Juventus igra defanzivnije od Totenhema,tako da je zapravo Kejnu lakse da daje golove.Kada se kaze najbolji napadac na svetu-njegovi golovi moraju da vrede nesto,a ne da budu dovoljni za osminu finala LS i 4 mesto u PL,kad promeni tim i nesto osvoji tad moze da se razmislja o tome,a on ,Iguain,Levandovski,L.Suarez su ta klasa,ali je bitan ucinak kluba.

avatar
Red blood
Thursday, 08.03.2018
11:37

Da,ali..Iguain igra u ekipi koja nema konkurenciju u svojoj ligi.Ako si nepristrasan,moras konatatovati da je u ovom momentu Kejn bolji napadac.Ok,Iguain je resio ne ovaj mec,vec dvomec.Ali Kejn je vrhunski napadac.A Juve je ovaj dvomec dobio..pa..Juventusovski.

avatar
Marchisio8
Thursday, 08.03.2018
00:12

Ако ћемо реално,Тотенхем играо на конто Алегрија. Ајде да зборавимо оно вођство од 2-0 у првој утакмици,него што их је и вечерас частио. Барзаљи на Сона? Кедира прије Маркизиа? Да су играли од почетка Лихт и Маркизио,по странама Сандро и Кошта,Дибала 10 и Игуаин шпиц,друга би пјесма била,него ај.. Битан је пролаз.

avatar
Shang Tsung
Thursday, 08.03.2018
00:32

slazem se,on ima svoje favorite,realno kad je Kvadrado spreman,mora on po desnoj,a Daglas Kosta po levoj,Mandzukic osporava igru i totalno je van forme,kao i Kedira,pocnes sa Barzaljijem na desnom beku,gubis i defanzivno i ofanzivno,koliko je samo Lihstajner unapredio igru.Svaka cast Alegriju,ali ovaj dvomec bi njegova predefanzivna orijentacija izgubila,Juventus kad ih pritisne napred,uvek se pogube,sreca sto su prosli.

avatar
DEL PIEROO
Thursday, 08.03.2018
00:06

Kao sto rekoh Juve je najopasniji kad ga svi otpisuju, neki ce reci nezasluzeno ali to je fudbal, Juve do smrti a idemo i do finala

avatar
chaki
Thursday, 08.03.2018
00:45

Skroz nezasluzeno

avatar
_mladen_
Thursday, 08.03.2018
00:05

Ovo je mentalitet i iskustvo, Totenhem je vise igrao ali nije koristio sanse. Do duse, cist penal za Juventus, ne znam sta je potrebno da se protiv njih svira penal. Ona poslednja sansa, cist ofsajd koji bi corav video. Sve u svemu klasicna utakmica Italijana.

avatar
BAGIIRA
Thursday, 08.03.2018
00:23
avatar
Consigliere 1927
Thursday, 08.03.2018
08:10

A prvo penal za Totenhem? Kielini udara sa obe ruke, kako to corav ne bi video? Sve u svemu bedno i na misice, ocekujem da Juve vec ispadne u sledecem krugu...

avatar
FanUnited
Thursday, 08.03.2018
00:04

steta nisu imali snage izdrzati totenhem do kraj a bravo za juve pritisnuli su bas kad je trebalo i uspeli . steta za onu stativu u poslednim minutama htio bih da gledam produzetke al eto n...

avatar
Japanac
Thursday, 08.03.2018
01:22

I plus bilo je ofsajd pred stative,pozdrav

avatar
milosct
Thursday, 08.03.2018
00:00

Juve k'o Juve. On uvek ovako igra, samo sto je ranije imao jacu odbranu pa nisi mogao da im sutnes na gol, sada imaju slabiju odbranu pa je i Totenhem imao vise prilika za gol. Tesko da ce Juventus uspeti da prodje ekipu tipa Siti, Bajern, Real...

avatar
disqus_2WqjlJ09c4
Thursday, 08.03.2018
01:02

Prolazio je sa slabijom ekipom gore pomenute. Nema Juve slabiju odbranu, već igra sa dva igrača u odbrani, a ne kao prije sa tri. Primaju nešto više golova, ali i daju mnogo više. Juve je 6 po broju postignutih golova u ligama petice. To se do sada nikada nije dešavalo. Totenhem je agresivna ekipa, imaju žestok tempo. Niko se sa njima ne može natrčavati. Juve ih je dobio na iskustvo i kvalitet pojedinaca.

avatar
disqus_2WqjlJ09c4
Thursday, 08.03.2018
01:02

Ovaj Totenhem je raznio Real prije par mjeseci.

avatar
El Clásico leyendas
Wednesday, 07.03.2018
23:58

Bravo Juventus, mnogo mi je drago zbog neponovljivog Bufona. Alegri pokazao da je genijalan takticar. Barzalji i Kielini izdominirali. koliko god Totenhemovi igraci bili talentovani u napadu ipak su Iguain i Dibala poprilicno lukavi, umeju da sacekaju taj trenutak i zavrse posao.

avatar
amigo999
Thursday, 08.03.2018
07:57

Totenhem je top ekipa. Najjaci su posle Sitija u PL, a u LS niko nije bolji od njih. Pobedili su Reala,Dortmunda i bili bolji od Juventusa..Ali Alegri,Dibala i Igvain su bogatstvo....Alegri je prihvatio da je Totenhem jaca ekipa, i pustio im inicijativu u obe utakmice(skola posle analiza utakmica sa Realom i Dortmundom)...

avatar
El Clásico leyendas
Thursday, 08.03.2018
14:52

Real je bio u uzasnoj formi tada i falilo im je nekoliko igraca . da je Real tad bio na nivou kao protiv PSG ( a tek da ne govorim o nivou iz prosle sezone), pojeli bi ih za dorucak

avatar
Adnan
Wednesday, 07.03.2018
23:57

Zato cijenim Murinja,evo Totenhem je uzeo Reala,zavrsio prvi u grupi,bio bolji protivnik od Juventusa u 2 meca i opet je ispao...Nije bitno kako igras,vec koliko doguras.

avatar
_mladen_
Thursday, 08.03.2018
02:17

Mozda za ova takmicrnja gde se ispada, mada opet zamisli da svi igraju ruzno za oko, ko bi gledao fudbal? Ja ne bih izdrzao da gledam Murinja kako trenira ekipu za koju navijam. To je moje subjektivno misljenje.

avatar
amigo999
Thursday, 08.03.2018
07:59

Nevolim puno Engleze, ali steta sto Totenhem ispade...Ali Juve je Juve...Igvain je svetska klasa,...

avatar
Iuvëntus
Wednesday, 07.03.2018
23:57

Ovo je bilo ocito do takticke postavke. Cim smo presli na 442 tottenham se izgubio. Msm nema se sta visw nadodat

avatar
OneSeasonWonder
Wednesday, 07.03.2018
23:55

Sta je sa najboljim napadacom na svetu Kejnom?

avatar
Gorila u magli! LFC
Thursday, 08.03.2018
02:18

Mislim da je pre pitanje sta je sa velikim trenerom Poketinom?on kuci ne zna da sacuva gol,1:1 i prosli bi dalje toliko o takticaru fudbalske igre.

avatar
Luka Bojovic
Wednesday, 07.03.2018
23:53

Ej bre toliko povredjenih igraca plus roviti dybala i higuain(koji je za kejna tata sto je i pokazao sa tri gola i asistencijom u dvomecu) koji se tek oporavili i bez ikakve dobiti totenhem koji je unistio real u engleskoj ma nema sta. Kad se oporave svi ne zelim da pomislim kako ce brutalno to bitu kad smo bez igre izbacili ovakvu ekipu. Ne pomazu ni englezima ni sudije cist penal, i ofsajd kejna na kraju kad su pogodili stativu al nema veze. Alegri promasio sve sa barzom na beku , al posle sve popravio izmenama . Ma samo da se oporave madzuka bernadeski kuadrado i ekipa i finale ls je tu :)

avatar
chaki
Thursday, 08.03.2018
00:47

Dibala jos treba da jede pasulja da bi bilo kome bio tata

avatar
Bojan Djordjevic
Thursday, 08.03.2018
01:02

Jeste tacno da vas je Juventus nadigrao, u obe utakmice i da je sudjenje bilo na vasu stetu, ali da li ti stvarno mislis da ce Juventus ovakvom igrom doci do finala, to su se sad provukli na srecu i pitanje je koliko ce ih jos sluziti ista.Juventusu prizeljkujem Bayerna pa da vidimo onda da li cete igrati finale.Samo da bude bez pomaganja od strane sudija ovog puta, jer je Juventus proslog puta bio ostecen u tom dvomecu, ali sada je Jupp na klupi i odrzace lekciju Juventusu.Niste ni zasluzili kukavickom igrom da se nadjete u cetvrtini, ali polako, samo ste odlozili ispadanje.

avatar
JUVENTIN
Wednesday, 07.03.2018
23:53
avatar
Gaucho10
Wednesday, 07.03.2018
23:52

Masimilijano Alegri pogodio sa izmenama i promenom formacije.nPotpuno drugaciji Juve od tog trenutka.Kakvo iskustvo iznanje Lihstajnera u zavrsnici!nBravo Juve.

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 07.03.2018
23:51

Samo Juventus moze da mi toliko skrati zivot , a malo kasnije da mi donese toliko srece ... FORZA

avatar
Ramo Mahalbasic
Wednesday, 07.03.2018
23:50

Bolji tim je ispao,da hoce sada da dobiju Liverpula,cisto da im se oduze za Tottenham..

avatar
Golzalo Higuain
Thursday, 08.03.2018
00:17

joj ramo joj ramo neznalice

avatar
Αχιλλεάς
Thursday, 08.03.2018
00:52

Kakav liverpool crni...pa oni su jos smesniji

avatar
Wolverine
Wednesday, 07.03.2018
23:49

Heri Kejn, veliki produkt velikog engleskog fudbala.

avatar
Rasel Krou
Wednesday, 07.03.2018
23:58

Jedva cekam SP, mocne Engleze sa mocnim tandemom Kejn - Vardy u spicu i lagano ispadanje na startu knock out faze.

avatar
Consigliere 1927
Thursday, 08.03.2018
08:14

Sprdao se sa svim stoperima danas, dobio je bar 70% duela, nije htelo u gol i to je to, 3x je samo Kielinija izbacio kao iz voza. Stata sto Totenhem nije imao srece, bili su za klasu bolji tim u ovom dvomecu, ali nekad je sreca presudni faktor, a ne kvalitet, a to se i sinoc videlo...

avatar
Kori Volden
Wednesday, 07.03.2018
23:49

Ne moze se protiv pravog fudbala i hravrog srca, makar imali i sudije na vasoj strani. Bravo Juve !

avatar
BarsaSaMarsa10
Wednesday, 07.03.2018
23:58

Pravog fudbala???

avatar
BarsaSaMarsa10
Thursday, 08.03.2018
23:58
avatar
Kori Volden
Thursday, 08.03.2018
17:53

Pravi fudbal, u smislu na rezultat, italijanski fudbal, ne sto se lepote igre tice.

avatar
Bojan Djordjevic
Thursday, 08.03.2018
01:04

Koliko sam se nasmejao na njegov komentar, ovo je antifudbal.

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Wednesday, 07.03.2018
23:48

Јувентус-да се зна старији...

avatar
Goran.984
Wednesday, 07.03.2018
23:48

Juveeeee... iskustvo je cudo...ajde sada pamet u glavu...FJ

avatar
Japanac
Wednesday, 07.03.2018
23:46

Forza Juve,samo to...inace totenhem fantastican u oba meca

avatar
Golzalo Higuain
Thursday, 08.03.2018
00:18

ko god igra protiv juventusa je fantastican kad glupko postavi 4 3 3

avatar
BarsaSaMarsa10
Wednesday, 07.03.2018
23:46

Bas mi je zao Totenhema,Juventus 180 minuta nije igrao fudbal,a nekako je uspeo da postigne 4 gola.Spursi su sami sebi presudili veceras,da li je razlog neiskustvo ili lezernost usled pozitivnog rezultata,to ne znam...Juve je prosao ovo,na iskustvo, ali ne izgledaju kao tim koji ima sta da trazi protiv ekipa kao sto su Real,Siti,Bajern...

avatar
Iuvëntus
Wednesday, 07.03.2018
23:57

Pa barca jos nije prosla

avatar
BarsaSaMarsa10
Thursday, 08.03.2018
00:29

Kakve veze Barsa ima sa komentarom koji sam napisao?

avatar
Luka Bojovic
Thursday, 08.03.2018
00:13

Koliko ja znam taj real nije mogao da dobije totenhem cak su doziveli blamazu u Engleskoj, al samo podcenjujte vi juve :)

avatar
AlexPFC
Wednesday, 07.03.2018
23:45

Juve je evropski velikan i ne ispada tek tako od ekipa bez ikakve tradicije.

avatar
Vladimir Simovic
Wednesday, 07.03.2018
23:45

Kada nauce da igraju glavom, Englezi ce biti neka klasa. Fizicki nadmocni zbog trkacke lige i nista vise od toga. Ovaj Juventus je igrao bez desnog beka, sa poluspremnima Iguainom i Dibalom i bez Kvadrada koji mnogo znaci Juventusu zbog dinamike koju daje timu, ali karakter je karakter, Englezi ga nemaju, iako misle suprotno. PS: Ofsajd na kraju kao kuca, ne znam kako delegiraju ove sudije. Nije u pitanju par centimetara, nego metar.

avatar
Red blood
Thursday, 08.03.2018
11:46

Pa daj,budi bar skroz realan.Kako samo fizicki nadmocni,kad su u ovom dvomecu pokazali da su i tehnicki iznad Juvea?!Ne sporim iskustvo i tu sposobnost da se vecina sansi ne iskoristi..ne sporim ni da je sudija 2 puta zestoko ostetio Juve..ali ako ste ih prosli,bar bi trebalo da im se cestita na prikazanom.Meni je ovaj tim Totenhema bas simpatican zbog lepog i kvalitetnog fudbala i vredja mi inteligenciju komentar da su samo trkaci.

avatar
juvealexx
Wednesday, 07.03.2018
23:45

Pobjedili smo bolju momčad u ovom trenutku ali presudilo je iskustvo u lp , Juve ovakvih utakmica je igrao bezbroj , dok Tottenham nije još bio u sličnoj situaciji , uz to pobjedili smo a da nismo igrali pretjerano dobro dapače igrali smo grozno do 60 min , a to je odlika velikih momčadi da pobjeđuju i kad ne igraju najbolje ,možda je najbolji naziv za ovaj Juve "neuništivi" , a allegri još jednom dokazao da je taktičar br.1 u svijetu nogometa 😁

avatar
gajokrusica
Thursday, 08.03.2018
03:48

Ma bravo gospodine, kao da si prepisao od mene komentar, vidi se da poznajes fudbal!

avatar
miki1108
Wednesday, 07.03.2018
23:45

Nema veze, sto dalje doguraju vise ce da ih boli kada ispadnu.

avatar
Kajzer_soze
Thursday, 08.03.2018
00:38

A za sta se bori tvoj Inter?Onako pitam.

avatar
Bojan Djordjevic
Thursday, 08.03.2018
01:07

Ta ti je dobra :)

avatar
Alex DeLarge
Wednesday, 07.03.2018
23:45

Klasicna italijanstina, 2 sanse, 2 gola, duplo losiji - idu dalje. Treba to znati... Istini za volju, ko prima ovako jeftine golove kao Totenhem i nema sta da trazi dalje... Sto se tice Juvea, ove sezone nemaju ni najmanju sansu i ovo je samo odlaganje neumitnog. Na iskustvo mozes da varas losije od sebe. Real, Barsa, Bajern, Siti su sve redom kvalitetnije ekipe, i to ne malo, nego za klasu bolje u ovom momentu. Koliko god ce me ispozivati, nisu bolji ni od Junajteda. Jedinu realnu sansu imaju protiv Livera i Sahtjora/Rome, ali opet u polufinalu nece vise biti Roma i Totenhema i tu ce biti kraj... Kijelini rukometas, ali nema veze, sad je ionako nebitno...

avatar
Brat Sergio Return_
Thursday, 08.03.2018
00:39

Ne bih se slozio za Siti i barcelonu, pogotovo za Siti. Kakvo oni to iskustvo imaju u LS?

avatar
Alex DeLarge
Thursday, 08.03.2018
19:25

Oni nemaju nikakvo iskustvo, ali toliko suve klase da ih jednostavno ne mozes otpisati.... Bas sam to i naglasio, na iskustvo ne mozes da varas ekipe koje su bolje od tebe, a Siti od Juventusa svakako jeste...

avatar
disqus_2WqjlJ09c4
Thursday, 08.03.2018
01:18

Ratko samo se brukaš. Svake godine iste greške pričaš. Već su izbacivali Reala, Barsu, bili prvi u grupi ispred Sitija, . . . To je sve bilo prije godinu-dvije. Tada si iste priče pričao. Ako se sastane sa nekim od ovih timova, bit će to teške utakmice kako za Juve tako i za njegove protivnike. Kvalitetom su tu negdje. Juve trenutno nije u formi, ali poravit će se. Poređenje Juvea i Junateda koji nije ništa napravio godinama pokazuje koliko mrziš Juve. Samo Matić i eventualno De Hea bi našli mjesto u ovom Juveu. Junated tek treba da prođe prejaku Sevilju. Idi spavaj. Sutra je škola.

avatar
krsta94
Wednesday, 07.03.2018
23:44

Eee kako prodje Juventus...sve sto usu radili do ta 2 gola je lomeljenje igraca Totenhema...i onaj sto ima ledja kao regal nzm kako se bese zove sto je gazi Sona,trebalo je dda dobije crveni kao nije ostetio da je stao na coveka pa onda jos jednom cisti italijasnik bezobrazluk.Mada moram da priznam odbrana Totenhema je zesce kriva za frugi gol,toliko su bili sigurni u ofsajd da nisu ni probali da isprate Dibalu i primise gol,pa brale juri ti igraca pa posle misli o ofsajdu.Sad samo ostaje da vidimo koja ce ekipa pasti Juventusu da ih razbuca onako zesce.

avatar
Bojan Djordjevic
Thursday, 08.03.2018
01:09

Bayern ce to uraditi sa Juppom na celu.

avatar
Japanac
Thursday, 08.03.2018
01:28

Taj regal je Barzagli,sa svojih 33-4 godina bolji od celu odbranu Liverpula,nego mi reci od kad si rodjen dal si vidio titulu Pl?

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 07.03.2018
23:44

Jeeeeeeees Juveeeeee

avatar
Marcos Alonso
Wednesday, 07.03.2018
23:44

Drzao je Totenhem sve konce u igri osim od 64 do 67 minuta sto je dovoljno za Juve da prodje dalje,upravo takav prolazak Juventusa sam i ocekivao i najavljivao :D Higuain je po meni rijesio mec kakva asistencija i lijepo se snasao kod prvog gola takodje,Dybala rutinski rijesio 1 na 1. Ocekivao sam ovo iako je Totenhem sveukupno bolje igrao,iskustvo je presudilo,jos nisu potpuno sazreli kao tim,ajmo reci da ih je 3 minuta dijelilo od cetvrtfinala.. Ona stativa Kejna mnogo srece za Juve ali je dosla iz ofsajda,2 puta Kjelini igrao rukom ali nijednom namjerno,dok je Daglas Kosta srusen pri 0-0 to je bio cist penal pa opet sudijske greske i nisu toliko uticale to su 3 sporne situacije od kojih je 2 dobro cini mi se odsudio. Juventus na italijanski nacin,Kjelinij e pokidao nazad dok je Son pravio dosta problema Barzaljiju

avatar
stevan_vasic90
Wednesday, 07.03.2018
23:44

Odlika malih timova je to sto izgube mec i onda kad ga odigraju odlicno. Sa druge strane, velike ekipe, koje su navikle da igraju i dobijaju velike meceve, u stanju su da pobede i onda kad na terenu izgledaju ocajno, poput amatera. Upravo to je moj utisak o Totenhemu, odnosno Juventusu nakon ovog meca. Bravo za Juventus, sta drugo reci. Izvuci se iz ovakvog jednog mec, sa ovakvom igrom, mogu samo zaista velike ekipe. A oni su pokazali da upravo to i jesu.

avatar
Wednesday, 07.03.2018
23:43

Zadnje utakmice juve uvek nekako se provuce

avatar
jack wilshere
Wednesday, 07.03.2018
23:43

Kakav je Alegri majstor.. Ovo je pravi trener, koji izmjenama okrene stvari maksimalno, nikad mi nece biti jasni ljudi koji njega omalovažavaju i dovode u pitanje...

avatar
Al(a)din
Wednesday, 07.03.2018
23:43

Totenhemu cak ni sudija nije pomogao

avatar
amigo999
Thursday, 08.03.2018
12:41

Sudija se trudio. Nije svirao penal za Juve kod 0:0...nije svirao ofsajd Kejna kod sative....Trudio se. Nije kriv i ako su ga kupili, on je svoje odradio...

avatar
Kajzer
Wednesday, 07.03.2018
23:43

Ono sto sam napisao posle prve utakmice mogu i sad, lukavi italijani ih opet iskecali na brzinu. Podsetila me utakmica malo na onu od prosle sezone kad ih je Celsi dobio, Pevci bili bolji, agresivniji ali prebrzo sagoreli.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 07.03.2018
23:43

Siti ove sezone nikog ali bas nikog nije mogao da pobedi bez KDB. Covek je 75% tima.

avatar
VANDAL_boys
Wednesday, 07.03.2018
23:48

Da su hteli bazel bi i sa Edersonom u napadu dobili.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 08.03.2018
00:22

Vulvsi, Sahtijor, Vigan, Lester,Bazel... Lol a nisu mogli sa Saneom, Silvom, Hesusom.

avatar
_mladen_
Thursday, 08.03.2018
00:02

Nije bas toliko ali on i Silva su kljucni za tecnu igru.

avatar
Paklena pomorandza
Wednesday, 07.03.2018
23:43

Kakav bizaran nacin da izgubis utakmicu....totalna dominacija u dvomecu i ostajes praznih ruku.Koliko srecna ekipa je ovaj antifudbal klu Juventus je nvejerovatno,fuj.Sasvim nezasluzeno idu dalje!

avatar
Marcos Alonso
Wednesday, 07.03.2018
23:47

nije to sreca burazeru nego mentalitet,znanje,srce i taktika

avatar
Paklena pomorandza
Thursday, 08.03.2018
00:03

Kako ne bre vazi....Ako su toliki znalci ne bi gubili konstantno u finalima.Oni nesrecni promasaji Sona i Kejna od nekoliko cm su odraz iskustva Juventusa a nedostatak srece igracima Totenhema.Buraz,za sve u zivotu moras imati i malo srece....to ti je kao so,samo nekoliko miligrama a toliko mnogo menja ukus i dozivljaj.

avatar
Mangus
Wednesday, 07.03.2018
23:52

Apsolutno zasluzeno idu dalje. Znali su da iskoriste prilike i sacekaju da totenhem padne. Nekad moras i ruzno pobediit ds bi bio najbolji. Nema nista od leprsave igre i poraza. Zato je totenhem ispao, a juve je sampion

avatar
Adnan
Wednesday, 07.03.2018
23:43

Zao mi je Totenhema od ovih sreckovica da zijane,ali ako sljedece kolo ne dobiju Sahtar ili Romu,ispadaju lagano.

avatar
Oldboy
Wednesday, 07.03.2018
23:42
avatar
Golzalo Higuain
Thursday, 08.03.2018
00:21
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 08.03.2018
09:05

nekako vijerujem da je ovo bravo bas iskreno Namucili smo se u te dve tekme gadno

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 07.03.2018
23:42

Kakak danak neiskustvu Totenhema. U genima im je da budu luzerski tim. Ovo nije dobro za nas jer ce se sad posvetiti PL. Tipican Juventus dva suta dva gola, njima je to u genima.

avatar
Logika i argumenti
Thursday, 08.03.2018
01:24

V iste prezaljeni u Ligi evrope

avatar
Nikola RED_DEVIL
Thursday, 08.03.2018
03:10

Ooo pa gde si ti na vestima kad smo vas dobro isprasili na Old Trafordu i gde celzi gubi?

avatar
äxwell
Wednesday, 07.03.2018
23:42

Naklon do poda Alegriju na pravovremenoj odluci da promjeni formaciju sto je donjelo preokret i naravno iskusnoj odbrani na celu sa Kijelinijem koji je jedan od najboljih stopera svih vremena..Cesto se moze cuti na iskustvo na iskustvo i upravo je ovo bilo na iskustvo..Sparsi dominirali vjerovatno u 85% ovog dvomeca ali ni to nije bilo dovoljno. U prvom je jos Juve ostecen za penal. Sparsi ce zajedno sa Poketinom morati jesti jos pure u ovom takmicenju.

avatar
Golzalo Higuain
Thursday, 08.03.2018
00:21

konacno jedan sto se razumij u fudbal!

avatar
BAGIIRA
Wednesday, 07.03.2018
23:42

Pravda je zadovoljena ... Juve na iskustvo ,Tot zelen za ovaj deo LS ... 2 suta , cao zdravo ...

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 07.03.2018
23:51

Koja pravda,sto Totenhemu nisu svirana 2 penala,a ovima 1? Bas je zadovoljena.

avatar
BAGIIRA
Thursday, 08.03.2018
12:17

Ona dva penala , igranje rukom se apsolutno NE sviraju ... Ako ti mislis da je ono penal , onda ne znas pravila fudbala , i to jedno od najvaznijih ... Samim tim ti je jako teko da pratis fudbal ...

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 07.03.2018
23:41

Meni nije jasno ko toliko cuva ovaj Juventus,lokalna ekipa,nakrala se svih mogucih trofeja i opet gamad guraju da ide dalje.

avatar
äxwell
Wednesday, 07.03.2018
23:47

Ko ih gura? Ako nista oni su bili osteceni za penal u prvom..Treba biti realan.

avatar
Gorila u magli! LFC
Thursday, 08.03.2018
04:17

Axwelle pogledaj snimak,Lihtstajner je u ofsajdu kod prvog gola Juventusa,a glavni krivac za prolaz stare dame je Poketino koji nema pojma da postavi taktiku.

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 08.03.2018
00:07

Eto Totenhem nije,igranje rukom 2x se ne svira,tek treci put kada igra?

avatar
Luka Bojovic
Wednesday, 07.03.2018
23:54

Ako su nekoga gurali to je totenhem u ovom dvomecu

avatar
theDarkKnightRises
Wednesday, 07.03.2018
23:41

Bravo Juventus,Poketino la Maestro hahahaha

avatar
Непобедиви
Wednesday, 07.03.2018
23:41

Bravo Juve! 👏👏👏

avatar
World is.... REAL
Wednesday, 07.03.2018
23:41

Jel sad onaj Dembele bolji od Mesija i Ronalda? Ahahah

avatar
Rasel Krou
Thursday, 08.03.2018
00:03

Nije ali je bolji od Xavi Alonsa i Buskeca zajedno, od Messija je bolji Alli a od Ronalda Kejn, tako bar neki ovde smatraju.

avatar
Di Magia
Wednesday, 07.03.2018
23:41

Kao sto sam i pretpostavio i odigrao...Totinhem bolja ekipa al Juve je iskusan i zna da igra ovakve utakmice...Vise srece nego pameti su imali... inace voleo bih da moj Real izvuce Sitija pa da gledamo jos jedan top mec u nastavku...da ne bude kako izvlace samo prosek ekipe..

avatar
Firmino R.
Wednesday, 07.03.2018
23:41

Stvarno ste mislili da ce Totenham proci? Zna Juve ovakve meceve da igra. Bravo Juve!

avatar
Stevan Mikša
Wednesday, 07.03.2018
23:41

Juventus ipak mnogo iskusniji u LS. Meni je delovalo kao da su pustili igrace Totenhema da se istrce na pocetku, a onda iskocili kao pritajeni tigar iz zasede.

avatar
Golzalo Higuain
Thursday, 08.03.2018
00:23

nije tako, totnam nas je unistio radi alegriija i njegove 4 3 3

avatar
Rasel Krou
Wednesday, 07.03.2018
23:40

Totehem je mali tim koji ne zna iskoristiti momentum. Drago mi je sto je prosao Juve, ipak je to veliki klub kome je mjesto u cetvrt finalu! Ceka se dosadna analiza jos dosadnijeg Fana Engleskog fudbala.

avatar
Golzalo Higuain
Thursday, 08.03.2018
00:24

ima njih jos nije on sam , znaci adnan, pomorandža i crvena boja

avatar
Juventino SS
Wednesday, 07.03.2018
23:40

Aaaaaaaa pa opet aaaaaaa, pa opet aaaaaaa. Ovako je i psž pokušao protiv Reala pa primio dva brza gola, ne ide da potceniš stare kajle, plus u inat gospodi sa rtsa koji su na poluvremenu otpisali Juve.

avatar
Demian
Wednesday, 07.03.2018
23:40

To su te ekipe koje imaju pedigre. Juventus i Real uz mnogo iskustva i sasvim dovoljno igre izbacuju rivale. Klasika.

avatar
Gorčilo
Wednesday, 07.03.2018
23:40

Juve na iskustvo. Poketino je izgubio ovaj meč tako što se povukao bespotrebno.

avatar
P. S.
Wednesday, 07.03.2018
23:40

Kako mi je izgledalo nakon žreba Juve nema šanse da pobedi Totenhem. To su i potvrdili u Torinu i pogotovo u Londonu nakon 1:0 i mnogo bolje igre Totenhema. A onda je Totenhem za 3 minuta uspeo ono što Juve nije: da sami sebe eliminišu na način da im i sam Liverpool pozavidi. Pokazna vežba kako sam sebe eliminisati.

avatar
II Plava Horda II
Wednesday, 07.03.2018
23:40

Lepo napisah juce da ste potcenili Juventus u par vesti, sampion italije je to, nema sa njima zezanja.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 07.03.2018
23:39

Totenhem bolji ali juve ima iskustvo...alegri je stari lisac, stvarno je odlican takticar...mnogo je bolji sa juventusom nego sto je to bio konte

avatar
2fast4you
Wednesday, 07.03.2018
23:39

Ono kad malom detetu das bombonu i ono se za 5 minuta umiri i bude kao bubica... Kjelini..?? Stari Lisac!!!

avatar
Wolverine
Wednesday, 07.03.2018
23:39

I onda mi neko kaže da je engleski fudbal vrhunski.

avatar
Emperador(2018)
Wednesday, 07.03.2018
23:41

Pa jeste . Ovo je nerealna sreca

avatar
BojanMC
Thursday, 08.03.2018
00:29

Da sreca je kad na 2:0 iguain pogodi precku iz penala. Tottenham je lako mogao doziveti katastrofu u prvom mecu.

avatar
Marcos Alonso
Wednesday, 07.03.2018
23:49

pa jeste vrhunski ali je vrhunski i Juventus

avatar
Paris Saint Germain
Wednesday, 07.03.2018
23:39

Siti osvaja. Svim srcem sam uz City sada kada su nas sudije izbacile. Napred Pep!!!!

avatar
Stefoon
Wednesday, 07.03.2018
23:38

Englezi svi ce proci. Ahahahahahaha

avatar
Roči Salamanka
Wednesday, 07.03.2018
23:38

Svi igraju fudbal samo Juve pobedjuje xaxa Alegri mastermind! Forza Juve!

avatar
Z
Wednesday, 07.03.2018
23:38

Klasican primer italijanskog iskustva....mozemo pricati da li je zasluzeno ili ne ali ljudi su iskoristili svoje sanse i svaka im cast. Bas mi nekako zao Totenhema

avatar
Jason
Wednesday, 07.03.2018
23:38

Steta sto nije pobedio fudbal...Sada ce morati da se gleda bunker u 1/4.

avatar
Rasel Krou
Thursday, 08.03.2018
00:07

Koji fudbal, sa mesarima Dembeleom, Dajerom i Vertongenom? Juve je veci klub i zasluzeno je prosao.

avatar
Jason
Thursday, 08.03.2018
00:47

Kakve to ima veze sto su mesari ako igraju dopadljiv fudbal.Onda su i Kjelini, Benatia, Barzalji isto mesari?Naravno da je veci klub ali se vec zna da ce protiv svakog tima igrati bunker, dok bi Toth svakog napao.

avatar
Jason
Thursday, 08.03.2018
00:47

Kakve to ima veze sto su mesari ako igraju dopadljiv fudbal.Onda su i Kjelini, Benatia, Barzalji isto mesari?Naravno da je veci klub ali se vec zna da ce protiv svakog tima igrati bunker, dok bi Toth svakog napao.

avatar
Непобедиви
Thursday, 08.03.2018
00:46

Plus padavicar Ali.

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 07.03.2018
23:38

Juventus zaigrao na 5 minuta,dali 2 gola i resili sve.

avatar
LuckyStrike
Wednesday, 07.03.2018
23:38

Son ocena 10... juve ih dobio na iskustvo

avatar
El Clásico leyendas
Thursday, 08.03.2018
00:08

ma decko je neodlucan samo tako. vidi Dibalu i Pipitu , hladnokrvno ko od sale

avatar
HALAMADRID1233
Thursday, 08.03.2018
17:30

Ma to je Sonaldo igračina.

avatar
La bestia negra
Wednesday, 07.03.2018
23:37

Ocekivano kakav crni Totenhem nema penala nema ni njih,nije im ovo Engleska da im se sve svira.

avatar
HALAMADRID1233
Thursday, 08.03.2018
17:30

Kakav si ti kralj :)

avatar
Emperador(2018)
Wednesday, 07.03.2018
23:37

Sta ti je gubitnicki mentalitet... Juventus standardno razbijen kao i uvek . Mozda cak i srecnija ekipa od Reala. Ovde im je kraj.

avatar
stevan_vasic90
Wednesday, 07.03.2018
23:48

Emperador@ Tebe ce da pitaju...

avatar
Emperador(2018)
Thursday, 08.03.2018
00:06
avatar
Ramo Mahalbasic
Wednesday, 07.03.2018
23:53

Ne vidim nacin kako Juventus da dodje do polufinala osim da dobiju za protivnika pobjedinka izmedju United-Sevilla ..