LŠ - Real protiv Liverpula za overu osmine finala

Autor: Beta Beta
ponedeljak 03.11.2014.
12:37
Izvor: Beta

Fudbaleri Real Madrida igraju sutra protiv Liverpula u četvrtom kolu Lige šampiona i potrebna ima je pobeda za plasman u drugu fazu najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Beta/AP Photo/Paul White
Beta/AP Photo/Paul White

Povezane vesti

Real Madrid sutra od 20.45 na svom terenu igra protiv Liverpula utakmicu četvrtog kola Grupe B u Ligi šampiona.

"Kraljevski klub" je u prošlom kolu na Enfildu pobedio sa 3:0 i nalazi se na prvom mestu na tabeli sa maksimalnih devet bodova. Liverpul je treći sa tri boda, koliko imaju i drugoplasirani Ludogorec i poslednji Bazel.

Fudbaler Reala Kristijano Ronaldo pokušaće da postigne gol sutra i izjednači rekord bivšeg kapitena tog kluba Raula od 71 postignutog gola u Ligi šampiona. On je bio strelac i u prvenstvenoj pobedi protiv Granade od 4:0, i tako je na 12 uzastopnih utakmica u svim takmičenjima postigao gol.

Ronaldo je ove sezone postigao 22 gola, od kojih 17 u prvenstvu i prvi je strelac Primere.

"U dobroj smo seriji, imamo 11 uzastopnih pobeda i želimo da ostvarimo 12. pobedu protiv Liverpula", rekao je defanzivac Reala Alvaro Arbeloa, koji je svojevremeno igrao za Liverpul.

U ekipu Reala vraća se Garet Bejl posle povrede mišića, a neizvestan je nastup Danija Karvahalja zbog povrede tetive.

Aktuelni evropski šampion nije izgubio u evropskim takmičenjima na Santjago Bernabeu od aprila 2011. godine, pobedivši u 16 od 18 utakmica.

Liverpul u utakmicu ulazi posle poraza od Njuksla od 0:1, a ekipa Brendana Rodžersa pobedila je jednom u poslednje četiri utakmice u svim takmičenjima. U ekipi Brendana Rodžersa neće biti napadača Danijela Staridža zbog povrede butine, a isti problem ima i Mamadu Sako.

U drugoj utakmici u Grupi B, od 20.45 Bazel igra na svom terenu protiv bugarskog Ludogoreca. U prošlom kolu Ludogorec je pobedio Bazel sa 1:0.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke