LŠ - Rimljani slave Džeka, Murinjo će sanjati Ben Jedera!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 13.03.2018.
22:36
Izvor: Sportske.net

Dobili smo još dva učesnika četvrtfinala Lige šampiona.

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Mančester junajted nije uspeo, danas je poražen sa 1:2 od Sevilje i nakon 0:0 u prvom meču, ispada iz daljeg takmičenja.

Murinjo je odlučio da napravi četiri zamene u odnosu na prvi meč u Sevilji koji je završen rezultatom 0:0, a već na samom startu je Mančester junajted imao šansu preko Lukakua koji je odigrao dupli pas sa Lingardom, ali je kasnije promašio gol.

U 9. minutu Sevilja je imala prvu šansu, Korea je pokušao glavom da ugrozi gol De Hee, ali nije uspeo u tome, ostalo je 0:0. Samo pet minuta kasnije grozna greška Bajia, ponovo je Sevilja imala šansu za gol, ali je Muriel uništio to lošim šutem.

Nije to sve bilo od loše igre Mančester junajteda, imala je Sevilja još jednu šansu nakon njihove greške, desilo se to u 27. minutu kada je ponovo Muriel bio blizu nakon kontre, lopta je prošla samo nekoliko metara od stative.

Felaini je bio opasan u jednom napadu, nakon duplog pasa sa Sančezom je uputio udarac ka golu Sevilje, ali je golman Rico bio siguran.

Mančester junajted nije izgledao najbolje ove večeri u prvom poluvremenu, ali nisu kažnjeni zbog toga. Sa druge strane, Sevilja nikako nije bila autsajder, čak su nakon poluvremena po mnogima bili bliži prolasku u narednu fazu.

Lingard je imao dobru šansu u 52. minutu, njegov udarac je na sjajan način zaustavio Rico, ali samo minut kasnije je Sevilja imala novu šansu i to preko Koree. Bio je to period meča sa dosta šansi i dosta tempa, odmah je usledio napad Mančester junajteda i još jedna upropašćena šansa, ovoga puta je loše pretio Rašford. Samo par minuta kasnije, šansa i za Sančeza, ali je njegov udarac izblokiran.

Usledio je šok za Mančester junajted.

Igrao se 74. minut utakmice, Ben Jeder, igrač koji je samo 2 minuta ranije ušao u igru, dobio je loptu od Sarabije na ivici kaznenog prostora, okrenuo se, šutirao i savladao De Heu za 0:1!
Nije to bilo sve od Sevilje, ekipa Žozea Murinja je bila u potpunosti šokirana nakon drugog gola koji je usledio samo par minuta kasnije. Igrao se 78. minut utakmice, ponovo je Ben Jeder šutirao, De Hea nije uspeo da reaguje kako treba, pomoćni sudija koji je stajao do linije je signalizirao da je lopta prešla liniju, sve je tada bilo gotovo po Mančester junajted.

Nisu se predali puleni Žozea Murinja, Lukaku je smanjio u 84. minutu nakon kornera Rašforda, engleskom fudbaleru se pripisuje asistencija, ali je to bilo na kraju sve od Mančester junajteda ove sezone u Ligi šampiona.

Visam Ben Jeder  FOTO EPA-EFE/PETER POWELL

Ekipa Rome je morala da juri pobedu, u prvom meču su poraženi od Šahtjora sa 2:1, pobeda od 1:0 je bila dovoljna i ona se i desila na opšte zadovoljstvo domaćih.

Šahtjor, koji nije došao danas da se brani, je imao prvu šansu i to preko Bernarda, ubacio je ovaj fudbaler loptu u kazneni prostor, tamo je Florenci loše reagovao i umalo postigao autogol. Izgledao je Šahtjor sasvim solidno u prvih 45 minuta, pretili su Romi, bili možda i bolja ekipa, a onda pad koncentracije odbrane i kazna Edina Džeka početkom drugog dela igre.

Fantastična lopta, to moramo da napomenemo, Kevina Strotmana, Edin Džeko je izbio sam ispred Pjatova, imao je situaciju oči u oči i realizator njegovih sposobnosti to rešava bez problema, 1:0 je bilo za Romu!

Roma bolja nakon gola, imali su nove šanse preko Najngolana i Perotija, zatim je i Džeko imao novu šansu, ostalo je 1:0.

Rimljanima je posao bio olakšan nakon što je Ordets dobio crveni karton, zaustavio je Džeka koji je mogao da postigne novi gol, desilo se to u 79. minutu utakmice.

Usledilo je povlačenje Rome, branili su se sa igračem više protiv Šahtjora koji je imao par opasnih napada, ali nije uspeo da se plasira u četvrtfinale, Roma je prošla dalje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

406 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MSSZRMK
Wednesday, 14.03.2018
14:32

Sevilja je opravdala ulogu favorita.

avatar
Rooster
Wednesday, 14.03.2018
12:57

Al su smesni ovi Primerasi. Pa normalno je ako je cak 5 timova iz PL proslo u 16 najboljih da makar pola ispadne. Sta se vi mislili da ce 5 timova iz PL biti u 8 najboljih? Uostalom sta hocete, Livpool i City su prosli dalje. A iz Primere Real i Sevilja. Tako da je to egal. Sacekajte jos duel Barse i Celsija, pa onda pljujte po PL ako Celsi prodje dalje.

avatar
Blek stena
Wednesday, 14.03.2018
10:41

Nisam hteo što se kaže vruće glave da komentarišem.Ali i sad isti je utisak.Potrošeno je boga oca da bi se ispalo od sevilje koju vodi jedan totalni amater montela.Toj sevilji su po 3 4 komada ko od šale davali u primeri.A man kod kuće kao nešto čeka i onda bude bam.Jer jeste montela neznalica ali ljudi bar hoće fudbal da igraju.Ovaj nešto čeka i tako.E sad ja neznam šta je sa pogbom ali može slobodno da ide.Ovo što igra mogu i 10 jeftiniji.Sve u svemu nije problem najveći u ispadanju.Najveći problem je što je ekipa igrala kao da je zvezda ili partizan u pitanju u oba meča.Ekipa u koju je toliko uloženo nesme tako da igra.Murinjo pakuj se.Ko je stobom produžio ugovor da mi je znati.

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Thursday, 15.03.2018
00:17

Brate u ovom katanaću koji forsira Murinjo bi i Zuba Ronaldo bio amater.

avatar
X men
Wednesday, 14.03.2018
10:37

Roma prosla,ocekivano,ali Machester toliki milioni,tolike zvezde strasno.Dobili su najslabijeg protivnika i isadnu,ovo je fudbal,uzivam u ovome..

avatar
CFC-Macedonia
Wednesday, 14.03.2018
04:44

Putuj Evropo nemoj vise cekati na nas...nama je Dobro slika jedna neopisiva.....

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Thursday, 15.03.2018
00:53

Jel vam jete dobro hahaha verujem da ti nije baš kao Kurtoi koji širi noge gde god stigne..

avatar
Матија Станковић
Wednesday, 14.03.2018
01:52

Mora da je neko uocio kako je Mancester igrao posle drugog primljenog gola, pa za tih par minuta su stvorili vise sansi nego na prvoj utakmici o ovoj drugoj, zajedno. Uostalom, dali su gol, posle toga su imali jos 2-3 sjajne sanse, da su dali drugi gol, ko zna sta bi bilo. Nije problem u igracima, vec u taktici, ne mozes da pocnes utakmicu na svom terenu i da se branis konstantno. Murinjo treba jednom u zivotu da prizna poraz, a ne da trazi alibije u Karabao Kupovima i ostalim zezancijama. Mancester ne zasluzuje da igra ovako!

avatar
stevan_vasic90
Wednesday, 14.03.2018
01:37

Izgubis na svom terenu od ekipe koja je trenutno na klackalici izmedju 5. i 6. mesta na tabeli u svom prvenstvu i bez ikakve sanse za 4. je ravno sramoti, posebno ako si jedan Manchester United... 😌

avatar
Akiaki15935867
Wednesday, 14.03.2018
01:21

Kakav zreb ocekujete?nImam neki osecaj da ce bitinReal.M-Roma, Bajern-Barsa/Cezli, Juve/Livepool, Siti-Sevilja.

avatar
MSSZRMK
Wednesday, 14.03.2018
14:33

Real ce dobiti opet nekog jaceg protivnika.Verovatno Siti.

avatar
Dodaaa-ktbffh
Thursday, 15.03.2018
02:18

Real ide u goste il Romi il Sevilji, 100% navikli smo vec..

avatar
Monte_Kristo
Wednesday, 14.03.2018
01:02

I pored svega loseg sto Murinjo radi za Junajted,on i cuda cini,pa on je od najboljeg igraca Premier lige napravio neprimetnog,prosecnog igraca,mislim na Sanceza,koja prevara od trenera cudo jedno,jednostavno neprihvatljivo je da vodi velike timove,pa vodio je Real 4 godine nista nije uzeo,dosao Zizu i uzeo dve zaredom LS,pametnom dosta...

avatar
Misosesic
Wednesday, 14.03.2018
12:38

Nakon Murinja je došao Ancelotti pa onda Benitez pa tek onda Zidan.

avatar
Logika i argumenti
Wednesday, 14.03.2018
13:18

Pored one Barse ne bi ni Zi Zu nista uzeo...

avatar
Povratak_Otpisanih
Wednesday, 14.03.2018
00:52

Dzeko dijamantu!

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Wednesday, 14.03.2018
00:47

Gde je sad onaj manutd 🐧 koji se kleo u murinja i lupao mi minuse dok sam ja govorio da će nam uništiti klub i napraviti pustoš kao što je u čelziju i realu!? Šta sad ima da kaže? Jel isto ko i murinjo? Nismo igrali loše!? Sramota.. Nadam se ali rekao bih uzalud da će ova trenerska prevara, taktička neznalica i fudbalski tupan biti što pre oteran jer nama treba trener a ne prevodilac, kondukter ili vozač autobusa.. Ej bre, jedan Montela mu je očitao taktičku lekciju ali i fudbalsku na sred teatra snova i nije ga sramota.. Besan sam iako sam znao da će do ovoga kad tad da dodje.. #retardinhoOUT

avatar
Goran Stanojkov
Wednesday, 14.03.2018
00:32

Evo sta je Primera za ove engleze koji se raduju karling kupu Sevilja odrzala cas fudbala Man koji je sa Murinjom zalutao u LS

avatar
BlueMoon
Wednesday, 14.03.2018
01:16

Prije toga je Konte koji je peti u Engleskoj odrzao cas fudbala Barsi na Bridzu.Niko ne moze osporiti to da je Engleska liga najjaca na svijetu,koliko god je Murinjo brukao u Evropi.

avatar
MSSZRMK
Wednesday, 14.03.2018
14:34

Tu su jos Siti,Arsenal koji brukaju engleze.

avatar
Danilo20
Wednesday, 14.03.2018
00:32

Ali nikad nece da mi bude jasno zasto se murinjo brani ne sa ovim igracima u napadu nego sa ovima u odbrani.Desni bek valensija po meni odlican ali star,stoperi bajli i ko?Umesto sto je kupio sanceza bolje da je kupio stopera i levog beka.Ni Jang nije toliko los ali to mu nije pozicija a i prestar je.Murinjo kad kupis jaku ali bas jaku odbranu tad bi po meni mogao da se branis,ovako samo napadaj kao liverpul prosle sezone.Na kraju sezone voleo bih smenu da se I malo celzijevci otkace od junajteda.Najvise bih nekako voleo da to bude anceloti

avatar
madridistatill_i_die
Wednesday, 14.03.2018
00:32

Neverovatno na šta je spao nekad strašni Junajted. I pitanje za ove što se kao sprdaju da Real sad automatski izvlači Romu ili Sevilju, kako to dobismo na žrebu prošle godine Bajern i Atletiko, a mogli smo dobiti recimo Porto ili Monako, ili ove godine PSG, za koji ste tad rekli da će nas vratiti na fabričke postavke ? :/

avatar
Armani
Wednesday, 14.03.2018
00:30

Znaci sevilja ih oducila od fudbala obje utakmice,zao mi junajteda ali drago mi radi murinja,nula je od trenera,a to je jos jedan dokaz koliko su spanci dominantni nad englezima,city koji je u rangu reala i barse ima 20 bodova vise od junajteda i ostalih,znaci osim citya atletico bi ladno bio prvak u toj ligi.

avatar
SASpurs
Wednesday, 14.03.2018
00:23

Ove nezainteresovane, preplacene manekene su igraci Sevilje naucili sta znaci zelja, borbenost i steta sto im nisu fali jos neki gol..sramota me je navijati za klub koji u poslednje 3/4 godine izgleda kao bogat klub iz Chempionshipa..one pobede u ligii..cista sreca i splet okolnosti..ja licno mislim da oni tim nece napraviti ni za jos 4 god..vazno da novac hoce..nazalost

avatar
Mello
Wednesday, 14.03.2018
00:23

pozdrav za nikolu red devila i manutda i njihov svemocni junajted .Mourinjo takticki genije

avatar
amigo999
Wednesday, 14.03.2018
10:11

Taktika je da navali na Engleski kup...Brexit, Englezi bojkotuju Evropu:)

avatar
scofield
Wednesday, 14.03.2018
00:22

Ajmo sad da uporedjujemo kao sto vi fanovi pl uvek uporedjujete. Ajmo samo da vidite koliko ste smesni. Sevilja 5. mesto u primeri Junajted 2. mesto u PL. Ko ima skuplju ekipu? A ko oducava od fudbala?? koja je liga jaca alo da cujem ???

avatar
BlueMoon
Wednesday, 14.03.2018
01:20

Engleska,uvijek ce i biti.Jedino se mogu mjeriti top 2 ekipe gdje su Spanci jaci jer se sve pare pumpaju u te dvije ekipe i jer je citava fudblaska federacija iza te dvije ekipe.Ostalih 18 bi bilo oduvano.Kada bi se recimo Barsa prestala takmiciti u Primeri zbog eventualnog odcjepljenja Katalonije Spanska liga bi bila na nivou Francuske lige,mozda cetvrta ili peta po kvalitetu u Evropi.

avatar
scofield
Wednesday, 14.03.2018
17:55

Najzanimljivija moze biti ali najjaca nikako

avatar
stevan_vasic90
Wednesday, 14.03.2018
01:39

A realno ni to 5. mesto im nije sigurno jer je razlika izmedju njih i Villarreala samo 2 boda... dok za 4. mesto nemaju skoro nikakve sanse.

avatar
mladenq_
Wednesday, 14.03.2018
00:20

A fazon da se utakmica nekim slucajem zavrsila 1:0 za Mancester, a igra da im je bila potpuno ista, 90% njihovih navijaca bi ovdje kenjalo kako je Murinjo TAKTICKI nadmudrio Montelu. Kakva smejurija od trenera, steta sto Juventus nije ispao takodje pa da se u nastavku ne gleda smecarski fudbal.

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Wednesday, 14.03.2018
00:49

Ne bi 90% ali 50% bi..

avatar
nik22
Wednesday, 14.03.2018
01:02

Ocigledno da pojma nemas o fudbalu svakako ,lijepo cirkus pa uzivaj

avatar
Shang Tsung
Wednesday, 14.03.2018
00:18

Najgore je sto je Junajted u poslednjih 5 godina ulozio preko 500 miliona evra,mozda cak i oko 700,a nije u svih tih 5 godina ni jednom bio bolji tim od Sevilje.Sevilja je bolji tim,od 180 minuta,bili su bolju 160-eto vam "pametnjakovici" kako Spanska liga ima samo 3 tima(neki su toliko nerealni da kazu i samo 2 tima),a u pitanju je najbolja liga na svetu.

avatar
BlueMoon
Wednesday, 14.03.2018
01:23

Koliko god Murinjo brukao Englesku ligu ona ce uvijek biti najjaca.Top 2 ekipe,tu su Spanci jaci,ostatak bi bio oduvan.I kako komentarises cas fudbala sto je Celzi odrzao Barsi na Bridzu? Barsa jedan sut i jedan gol.

avatar
mladenq_
Wednesday, 14.03.2018
11:50

Jace top2 ekipe a Sevilja objasni fudbal Manchesteru haha, pa pola spanske lige moze bez ikakvih problema da se nosi sa svakom ekipom iz PL osim Sitija. A sto se tice ove gluposti sto si izjavio u nastavku, pa definitivno kad se branis citavu utakmicu usred Londona i imas par suteva sa distance (koji su posledica iskljucivo individualne snalazljivosti Viliana), mislim da se to moze nazvati CAS FUDBALA haha, da. Ne blamiraj se.

avatar
scofield
Wednesday, 14.03.2018
00:18

Sevilja mnogo bolja u obe utakmice, bilo je pitanje trenutka kad ce de hea da ga primi. Potpuno zasluzeno, Ben Jeder bodi! Sramota koliko skuplju ekipu imaju od Sevilje da ih Sevilja oduci u dvomecu od fudbala. Englezi nula ste! Valjda su vam Juventus i Sevilja pokazali da ste NULA i dan danas u Evropi! Primera je idalje mnogo jaca od napucane PL.

avatar
BlueMoon
Wednesday, 14.03.2018
01:25

Totenhem neiskusna ekipa sa neiskusnim trenerom sto se tice Evrope,a Murinjo je poznat po brukanju lige u posljednih 5 godina,tu se mogu sloziti.

avatar
Roj Kin 16
Wednesday, 14.03.2018
00:18

Kad odeš u goste sa ciljem da ne stekneš ni makar gol u gostima prednosti, onda je ovakav ishod očekivan. Jeste tim u nekoj tranziciji, ali to traje evo 5 godina, to mučenje, jadna igra, loši rezultati, neplansko dovođenje igrača.. Užas, neka su ispali, kad su primili drugi gol, navijao sam da Sevilja da još 1 ili 2 da izblamiraju Murinja u sred Mančestera, da se ova nenormalna uprava osvijesti malo, a i Murinjo sam da makar malo promijeni pristup.. GGMU...

avatar
Adriano Leite
Wednesday, 14.03.2018
00:18

Jedini razlog zbog kog mi je drago je Alexis Sanchez . Mada United igra vrlo los fudbal ,a ulaganja su im ugormna ,tako da su ovo potpuno i zasluzili.

avatar
vojin denic
Wednesday, 14.03.2018
10:16

Aleksis je zeljan trofeja(para) hahaha

avatar
Rikardo Roča
Wednesday, 14.03.2018
00:15

Sta reći kakvu poruku poslati. Mr. Posebni nije prevara. Pogba najbolji vezni u PL. Koliko je istina drugacija od navijačke predstave. Koliko se površno prati fudbal.

avatar
FAUWEBUBA
Wednesday, 14.03.2018
00:12

Drago mi je zbog engleza i njihove NAJACE lige... U kojoj trose para kao ludi bez ikakve mentalne podloge :D

avatar
amigo999
Wednesday, 14.03.2018
10:17

Sada ce im Sevilja prodati svog centarfora za 200 mE:):)

avatar
Emperador(2018)
Wednesday, 14.03.2018
00:11

Ako celzi sutra ispadne ,navijaću za Liverpul da osvoji ! I Real naravno

avatar
amigo999
Wednesday, 14.03.2018
10:18

Ma nece Celzi ispasti, neverujem:):)

avatar
MSSZRMK
Wednesday, 14.03.2018
14:38

Realu nece dozvoliti da ponovo odbrani tron.Siti ce pasti.

avatar
Emperador(2018)
Wednesday, 14.03.2018
11:49

Daj boze da si upravu

avatar
StefanK
Wednesday, 14.03.2018
00:08

Aleksis otisao da igra LS i odigra lik cele 2 utakmice...Ruku na srce, on mi ne deluje kao igrac koji je bio u Arsenalu, bas lose igra...Sad da li je do njega ili do sistema koji Junajted forsira to vec ne znam...Ne navijam za MU ali su bas lose odigrali...Sa takvom ekipom da ti samo znas da se branis i nista vise( a nije bas i da to znaju toliko dobro koliko ih je u dosta navrata De Gea vadio) stvarno uzas...Murinjo bas ne napreduje sa MU, cini mi se da kako koji mec samo se stagnira i igra na rezultat bez neke kreativne igre vec sve na suvi kvalitet igraca ili ako protivnici pogrese...Jos je cini mi se dovodjenjem Sanceza poremetio totalno ekipu zbog plate koju Sancez ima..

avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 14.03.2018
01:27

Slazem se za Sanceza, mislim da je izgubio na brzini i uvek je nekako za korak sporiji sta je dovoljno da mu oduzmu loptu. Videcemo sledece sezone da li je stvar psihicke prirode

avatar
brekbaCh1
Wednesday, 14.03.2018
01:48

I to igrao beka u ta dva meca. :D hahahah

avatar
Nikola M.
Wednesday, 14.03.2018
00:07

Svaka čast i apsolutno zaslužena pobeda i prolaz Sevilje. Bolji su bili u dvomeču i ostavili mnogo bolji utisak. Meni je Sevilja tehnički delovala za klasu bolje od Junajteda. Napadi su im u obe utakmice išli tečno, bez zastajkivanja, lopta uvek ide brzo, kratki pasovi, sve fluidno, samo šniraju. A Murinju za onaj bunker u prvoj utakmici i što je igrao bez ikakvih napadačkih ambicija neka ide na čast ako je ima. Nikako mi nije bilo jasno pisanje pojedinaca kako je to bio povoljan rezultat za Junajted i hvaljenje Murinja zbog toga. Vodiš Junajted, potrošiš enormnu količinu novca na pojačanja i ne smeš da napadneš protivnika i bukvalno protraćiš jednu celu utakmicu umesto da gledaš da ostvariš povoljan rezultat. Kako to da ne bude za svaku osudu?! Murinjo mnogo i previše ziheraši i prečesto ograničava ekipu zbog toga. Sve nešto ide obazrivo i u konačnici to izgleda kao da je stavio okove na ekipu, ne dozvoljavajuči im da se razmašu i odigraju slobodno. Mogu se kritikovati igrači, može da leti sad drvlje i kamenje, ali ja Murinja najviše krivim za ispadanje, njegova krivica je najveća. Sevilja je prikazala lepu igru na bazi dvomeča i igru sa kojom su zaslužili da idu dalje. Murinjo i uprava kluba neka se zapitaju u kom smeru plovi ovaj brod...

avatar
Los Vikingos
Wednesday, 14.03.2018
00:39

Ako Junajted ne dovede trenera na leto, imacemo samo jos jednu copy-paste sezonu od Junajteda. U ovoj prici je greska u treneru najvise...

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Wednesday, 14.03.2018
00:57

Džoni brate ja sam još pre dolaska murinja u Junajted govorio o tome da će on biti poguban po klub ako dodje, da je taktički jednosmeran(defanzivan), da igra antifudbal, da pravi klanove u svlačionici, kuka po medijima umesto da mu ekipa priča na terenu.. Ukratko jedan sam od retkih koji je bio protiv njega dok je većina vas očekivala neke trofeje, kule i gradove.. Žalosno je da nas pola ekipa nadigra na OT gde smo rasturali sve redom sa mnogo lošijim ekipama i manjim ulaganjima.. OT je bio svima kao pakao a sad nas ponižavaju na njemu.. Mene sramota a murinja očigledno nije..

avatar
Romanista
Wednesday, 14.03.2018
00:06

Tako je,Forza Roma svaka cast Sevilji bilo bi lepo kada bi njih izvukli.Ujedno i zbog Moncija hehehe

avatar
eenneess
Wednesday, 14.03.2018
00:05

Proslo mu jednom protiv Liverpula slucajno i on mislio moze opet!!

avatar
Lecter
Wednesday, 14.03.2018
00:05

Sevilja je jedva grupnu fazu lige sampiona prosla.U Primeri itekako znaju da prime 3-4 komada i da se izblamiraju.Sasvim prosjecna su ekipa. Nisam gledao utakmicu,ocekivao sam prolaz Mancestera. Sevilja i Roma pozeljan protivnik za ostale ekipe u 1/4.

avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 14.03.2018
00:04

Iskreno meni kao covjeku je blam da tim poput Junajteda potrosi i ulaze svake sezone toliko u tim a igra ziheraski zbog Murinjove taktike protiv jedne Sevilje kao da je Barcelona u pitanju.Stvarno blam blamova imati skupe pojedince i svake sezone ulagati u tim a ispasti u LP od Sevilje.Sevilji svaka cast odigrali su top i zasluzeno prosli ali je sramota po meni da tim sa skupim pojedincima poput Junajteda ispada u LP zbog Murinja i njegove kukavicke taktike.Realno navijao sam za Junajted jer podrzavam klubove Engleske u LP ali Murinjo je procitan trener sto se vidilo u duelu sa Seviljom i mislim da on nece jos dugo voditi Junajted .

avatar
Маркус19
Wednesday, 14.03.2018
12:15

Тај трошак Јунајтеда се не осећа, они су годишње у дефициту можда 50ак милиона. Не рачунај на то, али слажем се да је ова игра заиста бламажа.

avatar
kirk hammett
Wednesday, 14.03.2018
00:02

Murinjo ako ima obraz podneće ostavku, i čestitke rivalu iz italije na zasluženoj pobedi.

avatar
LennaR10
Wednesday, 14.03.2018
00:00
avatar
Al(a)din
Wednesday, 14.03.2018
00:00

Vauu bree. Jedva sam docekao da izgubi Junajted

avatar
AlexPFC
Tuesday, 13.03.2018
23:57

Montela je Murinju objasnio neke stvari. Da je kojim slučajem Sevilja bila malo efikasnija, Murinjo bi večeras posle svake popijene čaše vode zadnjicom zalivao cveće! Bravo za Romu...

avatar
Forza RoSs0neri
Tuesday, 13.03.2018
23:55

Sramotna i kukavicka igra Murinja ih je kostala plasmana,ja stvarno ne znam na osnovu cega su oni njemu produzili ugovor jesu drugi u ligi ali od prvih 6 timova igraju ubedljivo najruzniji fudbal a imaju drugi najbolji tim u ligi.Treba da ga sutne MU sto pre i dovedu nekog malo ofanzivnijeg trenera,nikad Mancester nije bio bunkeraski klub a stvarno steta kad se vidi kakve ofanzivce imaju.

avatar
Vinsent Vega
Tuesday, 13.03.2018
23:55

Ovu Montelinu Sevilju je svaki ozbiljnoji klub razbio,ne znam sta vise da kazem.

avatar
Grey Wolf
Tuesday, 13.03.2018
23:54

Marsijal, Rašford, Lukaku, Sančez, Mata, Pogba i sa takvim napadačkim potencijalom igraš na 0:0? Što si kupovao igrače kad ih nisi uklopio, bukvalno su nemoćni i ne znaju šta da igraju. Da je od starta igrao napadački sa visokim presingom, rešio bi sve u prvom poluvremenu.

avatar
Непобедиви
Tuesday, 13.03.2018
23:53

Drago mi je zbog Murinja i Sanceza. Zao mi je zbog drugova koji vole Junajted.

avatar
Logika i argumenti
Wednesday, 14.03.2018
00:06
avatar
Dodaaa-ktbffh
Wednesday, 14.03.2018
00:09

Sancez se u Junajtedu nije sastavio sa loptom..

avatar
Gaucho10
Tuesday, 13.03.2018
23:53

Kakva sramotna igra Manchester Junajteda..

avatar
Futuro Capitano
Tuesday, 13.03.2018
23:53

Poslednjih 10 minuta panika ziva. Mora se braniti minimalna prednost , pa to ti je...Forza Roma

avatar
Ronaldo da Lima
Tuesday, 13.03.2018
23:52

Svake prelazni rok po 100mil i ne mozes da pobedis tim kao sto je Sevilja koja i ruku na srce i nema neki budzet. Jesu oni jak tim i igraju u Spaniji koja je svakako daleko bolja liga od Engleske(molim pristalice Premier lige da me ne napadaju odmah, jer jedno je zanimljiva liga a drugo ja najjaca), ali opet Junajted koliko para ima i koliko im vredi tim, trebali su bar da budu ravnopravni ako nista vise. A ne da se brane sa Murinjovim busem

avatar
Floki
Tuesday, 13.03.2018
23:52

Peticija da se vrati intertoto kup,da se i ovi jadni engleski timovi za nesto bore.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 14.03.2018
00:22

U poslednjih 13 godina. Celsi prvak evrope i finale. Junajted i Liverpul identicno. Arsenal finale. Siti polufinale, ove sezone glavni favoriti po kladionicama bar. LE osvojili i Celsi i Junajted prosle godine. Liverpul finale pre 2 godine, Fulam ima finale. O cemu ti pricas?

avatar
MSSZRMK
Wednesday, 14.03.2018
14:43

Favoriti po kladionicama ahaha

avatar
amigo999
Wednesday, 14.03.2018
10:25

Gde ti ode u poslednjih 13 godina....Gleda se poslednjih 5 godina (tako racuna UEFA bodove u LS . Englezi su 3-4 mesto sa Italijanima, mada trose vise od Spanaca i Italijana zajedno. Izvini, ali je rezultat, PL su ovce za sisanje)...

avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 14.03.2018
01:44

A gdebas nadje 13 godina, sto ne uze recimo 5-6 sto je mnogo merodavnije ili recimo 30

avatar
Vinsent Vega
Wednesday, 14.03.2018
01:14

Je l' si ti PR premier lige,ne razumem?

avatar
Floki
Wednesday, 14.03.2018
00:51

O tome kako od 99te englezi imaju 4 prvaka LP.Sad i ulazak u finala racunate haha.Zadnji engleski prvak 2011 celzi na onaj sramotan bunker protiv bajerna koji ih je realno oducio od fudbala al sreca na penale i to je to.I sta je bilo od te 2011?Nista,spanci igraju svoja finala,engleze samara ko hoce i niz ce se samo nastavit.A o potrosenim parama kad poredis ostale lige stvarno ne bi.Jos malo pa ce jubilarna dekada kako vas nema nigdje.Pozz

avatar
El Clásico leyendas
Wednesday, 14.03.2018
00:46

zato Spanci u poslednjih 20 godina 10 titula u LS, 8 u LE, 3 finala LS sa 2 Spanska tima (Real Madrid -Atletiko 2014, 2016 i Real Madrid-Valensija 2000), 2 finala LE sa Spanskim timovima (Atletiko Madrid-Bilbao 2012 i Espanjol-Sevilla 2007) , plus i Alaves ima finala LE koje je Liverpul teskom mukom dobio. sad uporedi uspehe Primere i PL i videces da je Primera daleko najbolja na svetu

avatar
MarkoJuve
Tuesday, 13.03.2018
23:51

A rekao sam da su zalutali Englezi ove god. A mislili su da su najjači. Ajde kući, u Evropi se igra ozbiljan fudbal. Taktika, mentalitet, a ne da se trči ko muva bez glave.

avatar
Akiaki15935867
Tuesday, 13.03.2018
23:51

Sta je ovo?nSvi otpisali Sevilje posle prve takme.nMali UTD!!!nGG SEVILJA.

avatar
FanUnited
Tuesday, 13.03.2018
23:50

dobrodosli u realnost ... pogresne taktike murinja i njegov antifudbal kostaju nas nervoze a unitedu poraze i neuspeha ... toliko luzera na jedno mesto nisam video nigde osven u united .

avatar
BlueBoy84
Tuesday, 13.03.2018
23:49

Dve losije ekipe prosle dalje

avatar
Futuro Capitano
Tuesday, 13.03.2018
23:54

Predji na kriket. Hvala

avatar
Forza RoSs0neri
Tuesday, 13.03.2018
23:57

Ja ne znam sta si ti video od Mancestera iz ovde 2 utakmice.Prvu ih je vadio DeHea samo tako skinuo je 2 cista gola,a Mancester je napravio mozda 2 krstene sanse za 180min,cak i danas Sevilja i pre gola nije bila ni malo inferiorna utakmica je bila manje/vise egal...Romu nisam gledao ne mogu da pricam.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Tuesday, 13.03.2018
23:49

Sevilla 44 suta 13 u okvir, Manchester 23 suta i 5 u okvir za 2 utakmice, Mourinho defanzivcu, da si u prvu utakmicu igrao na gol, mozda bi imao neku sansu.

avatar
esadandrovic
Tuesday, 13.03.2018
23:49

Prvo nam pricaju reporteri koji navijaju za ekipe, po pravilu Reporter ne smije da prenosi utakmicu navijacki. Ti reporteri kad Murinjo pobedi hvale ga unebesa, posle njihovih komentara moraju da hvale poznavaoci fudbala. Ali niko vam nece kazati da je Murinjo fudbalski grobar. Paitajte Murinja koliko mu treba milijardi da njegova ekipa lici na veliku ekipu. Murinjo nikad nije trenirao veliku ekipu, Murinjove ekipe nikad nisu igrale fudbal kao velike ekipe. Kad je Murinjo osvajao trofeje, ja sam uvijek pisao da je najveca prevara od trenera, Murinjo fudbalski grobar. A Englezi koji se dive Murinju, neka se zapitaju zasto Engleski fudbal boluje od Raka, kako klubovi tako i Reprenzetacija. Murinjovu taktiku igra 15-16 ekipa u Premijer ligu. Hajde Gvardiola spasi kolijevku fudbala od virusa zvani Murinjo.

avatar
Vinsent Vega
Tuesday, 13.03.2018
23:57

Da sam u prilici da pitam nesto Murinja to bi bilo da izabere 11 igraca sa kojima bi smeo da igra napadacki fudbal.

avatar
Logika i argumenti
Wednesday, 14.03.2018
13:10
avatar
qwerty117
Tuesday, 13.03.2018
23:49

Kakvo odusevljenje partijom i hrabroscu Sevilje. Podsetila me utakmica 1/1 na onu protiv Ath. Bilbao-a od pre 6 godina. Neverovatno kolika je Murinjo kukavica i koliki je to kvazi ziheras. Potencijal koji ima u napadu, vene kao ruza u decembru, a dozvoli da mu majstor Banega i ludi Nzonzi rasture utakmicu. Ceka da Lukaku i pojedinci resavaju utakmice. Neverovatna Nzonzijeva partija, podseca na zivljeg Jaju Turea, samo kad hoce. Svaka cast Monteli, prijatno iznenadjenje napasti bez problema. Svaka cast Sevilji. Zasluzeno. Korea prevara vecih razmera, a Ben Jeder klasican pas igrac. Za 7 minuta sa klupe do heroja. Kapa dole i srecno dalje. !

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Thursday, 15.03.2018
00:47

Brate ne može se ova utakmica ni porediti sa onom Junajted-Bilbao je je ovde trener šarlatan Murinjo a Loco Bjelsa je očitao lekciju Fergusonu.. Junajted je tada igrao fudbal za razliku od ovog Murinjovog bunkera i Bilbao ih je rasturio..

avatar
qwerty117
Friday, 16.03.2018
18:40

Sustina same utakmice je ista, Junajted je pokazao bezopasnost i inferiornost u odnosu pa protivnike.

avatar
mrancic
Tuesday, 13.03.2018
23:48

Ja video sastav i otišao u kafanu bez mobilnog.Najbolja odluka.Niti je Murinjo za Junajted niti je napad sa krilnim lelemudima i ringišpil igračem koji prima malo manje od Ronalda ono što Junajtedu treba.Dao bi Marsijala,Rašforda,Sančeza i Lingarda za Da Silvu (Eriksena) i Sona.Da li je Junajted još uvek bar u pričama veliki klub znaće se na kraju sezone.Ako Murinjo i Vudvord ostanu propadanje se nastavlja.Sve smo bliže Arsenalu.A mogu da zamislim duel Bajerna ili Barse protiv Junajteda da su prošli Sevilju.Bilo bi nehumano.

avatar
Tata Messi
Tuesday, 13.03.2018
23:56

Nije ni Barsa nesto narocito bolja,sve strahujem da ce ih Celsi izbaciti sutra

avatar
brekbaCh1
Wednesday, 14.03.2018
00:03

Slagao si ovo na pocetku, al ajde, bar si interesantan.

avatar
gunner11
Tuesday, 13.03.2018
23:48

Navijao sam za Junajted ali ovo je sramota ,da se branis kod kuce protiv Sevilje ,tek kada su primili 2 gola onda su se trgnuli .Sevilja je jos u prvoj utakmici pokazala da zasluzuje cetvrtfinale .Nije mi jasan ovaj Montela sto nije stavio Ben Jedera od pocetka utakmice ,odlican igrac ,dok ovaj Muriel ne zna gde tera .Da li jos uvek postoje navijaci koji podrzavaju Murinja posle ovakve sramote ?

avatar
Αχιλλεάς
Wednesday, 14.03.2018
00:07

Ne pratis igre muriela kada tako pricas

avatar
brekbaCh1
Wednesday, 14.03.2018
01:54

Interesantno, odmah ispod imas i moj komentar, isto misljenje kao i gunner11. Muriel nije mogao da se sastavi, samo se cekao ulazak Ben Jedera.

avatar
brekbaCh1
Tuesday, 13.03.2018
23:48

U prvom poluvremenu gledam onog Muriela kako ne zna nista, i samo cekam kad ce vise da ubaci Ben Jedera. E onda 60-70min dve kljucne izmene, ulazak Pogbe sa jedne i Ben Jedera sa druge strane. Junajted je koliko, toliko i igrao nesto dok je Felaini bio tu, al kad je usao Pogba nisu postojali. Igrac od 100 i kusur miliona, nula, jedna velika nula, samo frizura od njega. Matic ostao sam u veznom redu i odmah su pali golovi. Lukaku na srecu ubode jedan, a mogli su komotno da prime jos par komada. Lengle, N'Zonzi i Ben Jeder fenomenalni, a i citav tim Sevilje je odigrao odlican mec, pokidali su. Sramotna igra pred svojim navijacima, bruka, Murinja bih odmah isterao.

avatar
Tuesday, 13.03.2018
23:58

Tim od pola milijarde...

avatar
poljskikupanjac
Tuesday, 13.03.2018
23:48

ekipe koje trenira Murinjo igraju najgori fudbal tako da mi je bas milo sto su ispali iako volim mancester

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 13.03.2018
23:47

Ako Celsi ne iznenadi sutra, Englezi ogroman samar su doziveli u 1/8.

avatar
Marcos Alonso
Tuesday, 13.03.2018
23:57

ovo je samar,a Celsi je imao jaku grupu i jakog protivnika u osmini,kao i Totenhem. A valjda mora neki spanski tim i da ispadne sad a ostala je barselona jos :p

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 14.03.2018
12:42

Od pet ekipa u 1/8 finala, prosle su ti samo one koji su imale ekipe koje su zalutale u ovu fazu takmicenja.

avatar
Tuesday, 13.03.2018
23:58

Tesko mada su nam sanse 50:50

avatar
CFC-Macedonia
Tuesday, 13.03.2018
23:47

Propala Dinastija ne moze pobediti propalu Sevilju

avatar
Roger Elliott
Wednesday, 14.03.2018
00:08

Zato moze mali Celzi.

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Thursday, 15.03.2018
00:25

Jel pevaš još tu pesmu što si Rodžeru naručio? Zapevaj i meni jednu, Mesi će platiti..

avatar
CFC-Macedonia
Wednesday, 14.03.2018
04:43

Al ti sada lezi pesma od Djoleta: Putuj Evropo i nemoj vise cekati na nas, nama je dobro slika jedna neopisiva......

avatar
foreverblue
Wednesday, 14.03.2018
02:21

Naravno da može.

avatar
Logika i argumenti
Tuesday, 13.03.2018
23:47

Ali ali siti kupuje bekove po ceni napadaca....Sine koliko vredi sevilja? Koliko je iskusan trener montela? Cao zdravo nisu problem pare i igraci vec sistem...

avatar
Rikardo Roča
Wednesday, 14.03.2018
00:20

Bravo care. Sistem i vizija trenera. Sevilja dokazala, a sramota bi bilo da neko pomene Murinja kao dobrog trenera

avatar
Marcos Alonso
Wednesday, 14.03.2018
02:23

Murinjo je zapravo bivsi veliki trener,kao i Venger

avatar
Roger Elliott
Tuesday, 13.03.2018
23:47

Mi ni sami nismo svesni kako smo 2 u PL. Ponizeni smo nema dileme, ali jos bi gore bilo da smo prosli dalje, 5-6 komada bi nam u narednoj fazi spucali. Murinjo nije trener za Junajted, kao i veliki broj igraca. Sad je red da nas sprdaju i hejteri samo navalite, uzivajte mi cemo kmecati.

avatar
äxwell
Wednesday, 14.03.2018
00:11

Nešto si mi bio raspolozeniji nekidan?! hmm

avatar
Roger Elliott
Wednesday, 14.03.2018
01:09

I sad sam kad se setim da smo vas pobedili i poslali na poziciju 4.

avatar
Blackmamba24
Tuesday, 13.03.2018
23:47

Mnogo mi je drago da neko onog smora nauci fudbalu, bravo

avatar
Bat
Tuesday, 13.03.2018
23:47

katastrofa..veliko razocarenje..gledajuci i prvi mec i ovo nocas sevilja zasluzeno ide dalje..ocajna igra..da su se barem borili pa ajde..nema murinjo hrabrosti da napadne od prvog minuta..

avatar
Nudzeim1983
Tuesday, 13.03.2018
23:46

Kakav debaklnCijelu sezonu ovako igraju to je da places dok gledas i kad pobjede to je na guzove kad se sjetim pa oni su na srecu i crist. palas pobijedili cak ni njih nemogu nadigrati istini za volju ako misle napred trebaju mu ozbiljni bekovi i jedan stoper

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 13.03.2018
23:46

I neka Murinjo obajsni svoju taktiku,Sevilja je 45 ili 46 suteva uputila u dvomecu,Montela ga je takticki unakazio. Ej,Montela... Njegov tim 3,4 krstene akcije nije imao u dvomecu. Slicno kao sa Van Galom,tim igra uzasno i taman kad krenu kritike,Murinjo dobije neku utakmicu i onda mu se sve tek tako zaboravi. Svi su ocekivali lepsu igru nakon pobede protiv Liverpula ali ovo je realnost dok je tu Murinjo.

avatar
Wednesday, 14.03.2018
00:10

pa tu je školu on učio,Van Galovu.Šta si drugo očekivao

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 13.03.2018
23:46

Gledao sam samo prvo poluvreme , nisam imao zeludac za drugo ! Posle ono u derbiju, samo 3-4 dana kasnije , kao da nije igrao isti tim ! Sanchez ?! Ne mogu da verujem sta radi taj lik ! Ali jedno je jasno , svi cete se sloziti , Sevilja > Liverpool

avatar
Marcos Alonso
Wednesday, 14.03.2018
00:09

ne vjerujem da je sevilla nesto jaca od porta a vidio si sta liverpool uradi portu.

avatar
Red blood
Wednesday, 14.03.2018
00:11

Ja mislim da su Sevilja i Liverpul ukrstili koplja vec i da ni u jednom od ta dva duela Sevilja nije bila ni izbliza bolji rival.nZnas koja je razlika izmedju ŽIVOTA i mancester junajteda?Zivot ide dalje..

avatar
Paklena pomorandza
Tuesday, 13.03.2018
23:46

Murino,najveca trenerska kukavica....takav igracki kadar,takav napadacki potencijal a takva pateticna i nikakva igra,SRAMOTA!Cempionsip igrac Lingart tebi igra a jedini pravi plej sedi na klupi,Mata.Ko normalan pored toliko opcija za levog beka bi forsirao beskorisnog Janga?!Pola zivota hvatam sebi sta treba Junajtedu,bek li stoper li etc,....ma bas me briga bre vise sta im treba.Ovo je zadnja utakmica koju gledam,jedeni nacin da izrazim svoje nezadovolstvo zbog trenera i nacina na koji vodi klub,BOJKOT!Nemozes pjevati glory glry Man Utd i sbe da nazivas "veliki" a da se na terenu,dal kuci ili u gostima ponasas inferiorno i kao drugorazredna ekipa!Dajem zivot da bi 90% posto navijaca Junajteda s aovog sajta,koji su koliko toliko fudbalski pismeni prosli Sevilju sa 2 gola razlike,ali ....I bolje ovako bar "smo se " spasili vece blamaze!

avatar
Marcos Alonso
Tuesday, 13.03.2018
23:50

Stvarno nekad je znao da se odbrani od svakoga i da mu tim igra sa puno ideje i srcanosti u napadu ovo je sad ravno cirkusu jedini su igrali Bailly i Lukaku a tu je i De Gea naravno

avatar
Vinsent Vega
Wednesday, 14.03.2018
00:01

Najgore od svega sto ce zadrzati to drugo mesto ispred Liverpula i drugih i onda ce se time hvaliti i to ce mu biti alibi i ogovor na svako pitanje i kritiku!

avatar
Monte_Kristo
Tuesday, 13.03.2018
23:45

Jos jedan dokaz da je Primera jaca od PL,pa Sevilja koja se raspada u Primeri ovako nadigra Mancester, mogu da zamislim Barsu ili Real,cak i Atletiko,kako bi se prosetali.

avatar
deki trbic
Tuesday, 13.03.2018
23:51

Primera nikada ne moze biti jaca od PL to sto se sada desilo da jedna Sevilja izbaci MU je zbog samog Murinja kojeg sam jako cenio i postovao, ali sada je totalno pobrkao koncice i nzm sta se desava sa njime, ali realno PL je najbolja i najjaca liga na svetu i tacka.

avatar
Japanac
Wednesday, 14.03.2018
00:27

Pa evo vidi se par godina,ne najbolji nego daleko najbolji hahahha

avatar
Wednesday, 14.03.2018
00:22

Desavali su se i Bilbao, i Sevilja i mnogi spanski klubovi godinama unazad, Eibar je jaci od svakog Engleskog tima do 3. mesta.

avatar
Monte_Kristo
Wednesday, 14.03.2018
00:15

Ko je zadnjih 5 godina uzimao LS,dok Englezi ispadnu u cetvrtfinalu svake godine,Spanci naravno,to sto ti licno vise preferiras Premier ligu i zanimljivija ti je,nikako ne znaci da je kvalitetnija,cinjenica je da je Primera jaca,dokazi na sve strane postoje,dokaz je i Siti koji dominira u PL,a jedva cekam da dodju na real il barsu, i ovaj Junajted koji ne bi bio u top 5 u Primeri a ovde drugi,ne znam ni sam kako

avatar
Wednesday, 14.03.2018
00:14

to što bi jedan Totenhem dobio Deportivo je zbog samog Sedorfa koji je neiskusan trener,ali realno Primera je bolja nego PL

avatar
Logika i argumenti
Tuesday, 13.03.2018
23:52

Pa ti gledaj primeru,osecam da uzivas u utakmicama leganjes vs levante ili djirona....A da ti samo palis tv za el klasiko...U premijer ligi se 6 klubova bori za titulu ovamo dva...premijer liga ima milion zanimljivijih utakmica dok spanija ima samo jednu...Druze ne znas sta je fudbal...Totenhem je pobedio real a celsi atl tako da ne bih nista dodao...

avatar
Moamer Salah
Tuesday, 13.03.2018
23:45

Kao navijac liverpula kazem da junajted ne treba kritikovati toliko koliko murinja, pa iz neba se vidi da je htio na 0-0 da ide jer cim su gol primii raspala im se igra i onda su krenuli na sve i nista i tako su i gol dali, a po meni sramotno da se tako prisutpa ovako bitnom mecu,i na kraju fudbal je pobijedio, sevilja je bila konkretnija i zasluzeno prosla dalje

avatar
Wednesday, 14.03.2018
00:16

Pa ljubitelji engleskog fudbala pričaju kako su engleskim timovima bitnija njihova takmičenja nego evropska.Sad imaju izvanrednu priliku da poveruju u to,a Junajted da se posveti stvaranju tima za liga kup.

avatar
Rui Costa 10
Tuesday, 13.03.2018
23:45

A jes mi drago zbog sevilje , zasluzili su prolaz , iako nisu krunisali bolju igru u prvoj utakmici, u revansu su uspeli... Uvek za napadacki fudbal ... Cestitke za sevilju i voleo bih da imaju srece u zrebu ...

avatar
II Plava Horda II
Tuesday, 13.03.2018
23:54

Mogli su 5 komada da im uvaljaju ovde, samo da su bili bolje koncentrisaniji. Spanci pokazuju koliko su bolji od engleza, ma ko sta pricao. Tehnicki su ih urnisali. Mozda i bolje nego da ih ponizava posle Real Bayern ili Barsa

avatar
REDsYNWA
Wednesday, 14.03.2018
00:11

I ja,da dobiju Liverpool da im se revansiramo,bar se nadam :DD Ako njih ne mozemo da dobijemo sta da trazimo protiv bayerna,barse,reala i ostalih..

avatar
Misosesic
Tuesday, 13.03.2018
23:44

Klasična igra Murinja,nakon ovoga morace ga biti briga sta ljudi pričaju.Još da dodam da je preporodio Sanceza koji sada igra kao da se nalazi u 2.Azerbejdzanskoj ligi.

avatar
II Plava Horda II
Tuesday, 13.03.2018
23:52

Sve sam to predvideo za Sanceza, nalupali mi minuse ove neznalice sto navijaju za Bunkerinja i Bunkcester

avatar
Misosesic
Wednesday, 14.03.2018
13:07

Ma covek ne zna igrati napadcki fudbal I gusi ofanzivne igrace.Imao problem Sa Ronaldom kad je trazio da igra odbranu,sa Azarom zbog iste stvari,nisu mu valjali Salah i Debrujne jer ne donose dovoljno odbrani,Lukaku mu nije valjao bog zna zbog cega.Jang I valencija igraju belove sta se moglo ocekivao od sanceza.Zao mi je samo sto upropasti Rasforda i Marsijala.

avatar
REDsYNWA
Wednesday, 14.03.2018
00:12

Hahahaha legendooo :D :D Bas mi je drago zbog sanceza sto je sam sebe ukanalio :D A i zbog murinja sto ga je kupio samo da ne bi otisao u siti a sad ne zna gde ce sa njim :D

avatar
Emperador(2018)
Tuesday, 13.03.2018
23:44

Gde je taj najveci engleski klub? Ode bus u provaliju

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 13.03.2018
23:47

Najveci engleski klub je upravo ispao,gledao si verovatno.

avatar
Emperador(2018)
Wednesday, 14.03.2018
00:06

Da. Ali gde je demonstracija sile?

avatar
Mad Max
Tuesday, 13.03.2018
23:44

Бен Једер, Ленгле, Нзонзи и Серхио Рико, тешко да ће остати и следеће године сви у Севиљи, какви играчи, каква тактичка зрелост Монтеле, уништио је Муриња који се жестоко избламирао. Погба очајан, буквално је сваку акцију упропастио, Фелаини катастрофалан избор стартера, Лингард такође. Лекција фудбала у овом двомечу прескупом Јунајтеду.

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Thursday, 15.03.2018
00:30

I dalje tvrdim da je Erera ubedljivo najbolji vezista kojeg Junajted ima.. Ali dečko ne gladi Murinju onu stvar pa ga konstantno sklanja iz tima..

avatar
Jedan je CR7
Tuesday, 13.03.2018
23:44

Ovaj Murinjo ima neke kvalitete, kakve tacno.... Ja neznam!!!

avatar
CFC-Macedonia
Tuesday, 13.03.2018
23:48
avatar
II Plava Horda II
Tuesday, 13.03.2018
23:50

Ima kvalitete za prevodioca.

avatar
Marchisio8
Tuesday, 13.03.2018
23:44

Па искрено,Манчестер није ни заслужио пролазак. Срамота да Мурињо игра овако на домаћем терену. Никад нисам била његов фан,човјек има резултате и зато му се могло прогледати кроз прсте,али шта сада? Једно је сигурно,велики Манчестер је морао часније испасти,а не овако.

avatar
Devil born 1878
Tuesday, 13.03.2018
23:52
avatar
brekbaCh1
Wednesday, 14.03.2018
00:08
avatar
Marchisio8
Wednesday, 14.03.2018
00:05

Имам,али не користим,само играм покер. И преко њега сам ође.:)

avatar
Logika i argumenti
Tuesday, 13.03.2018
23:54

Gospodjo svaka vam je kao u Marije Zaharove...

avatar
REDsYNWA
Tuesday, 13.03.2018
23:43

Je** ga felaini,ako vec pogba nije bio spreman 100% mogao je ovaj mali sto je igrao protiv nas ..Al dobroo to je murinjo kad se uhvati nekog igraca ..Eto nema bunkera kog sevilja ne moze da razbije,a smejali ste se nama kada smo izgubili finale od njih iako smo pokradeni.

avatar
Gorčilo
Tuesday, 13.03.2018
23:51

Bili smo pokradeni a i nadigrali smo mnogo bolju Sevilju od ove. Mi smo ovoj Sevilji jesenas dali 5 golova u periodu kada smo još hvatali formu.

avatar
Αχιλλεάς
Wednesday, 14.03.2018
00:32

Polako, ni vi ne znate kako ste u top8 ...pa imali ste vise srece sa zrebom nego pameti....i vi ste topovska hrana vec u sledecem kolu

avatar
Αχιλλεάς
Tuesday, 13.03.2018
23:43

Sta reci sem da je Roma ocajna i da ce biti topovska hrana sa kim god budu igrali u 1/4 finalu...Mancester:Sevilla ?! Od 180 minuta Sevilla je bila bolja 160minuta...ljudi ih pojeli...dokaz da je spanska liga tehnicki van premca...dzaba toliko medijsko pumpanje i ubrizgavanje novca u engleze kada su ispod spanaca, dzaba sto im je liga najzanimljivija kada dodju spancu oni se samo sagnu....tehnicki,takticki bez premca i klasu ispod spanaca...bravo sevilla zasluzeno

avatar
II Plava Horda II
Tuesday, 13.03.2018
23:48

Umesto da dobije bitku na sredini sa jakim tehnicarima Murinjo genije stavi Felainija koji pas ne ume da posalje. Pojeli ih spanci na sredini. Pogba? Zali Boze bacenih 120 miliona

avatar
lonchy2909
Wednesday, 14.03.2018
00:13

Pogba druze jeI bio povredjenih predhodnih petnest dana I imao je samo jedan trening I to danas. Nije smio igrati ni zadnjih polapar sata. Jedini krivac je Mou. Branio sam ga, kudio, pa opet branio. Sve nekako. Ali jos od tekme sa Liverpulom sam imao los osjecaj za veceras. Mou da jega imao hrabrosti I napao od starta, mogli smo dati 5 I primiti 3 iliPa 4 I proci dalje. Ali ne, on jeje ziheras. Na kraju, prvi gol je bio sjajan. Onaj drugi ide de gei naa dusi,. Poslije njega cak je Smoling imao dva pokusaja, jedan Rash glavom i. LUKAKU daje gol iI masi zicer. Samo da je imao hrabtosti. Ali nije....... Sreca pa ima I iduca sezona.

avatar
Jedan je CR7
Tuesday, 13.03.2018
23:56

Upravu ste 100 posto! U Enkleskoj se igra Bum, Bum... Bummmm! Ima tu i tehnike, otprilike polovina od one u Spaniji! Znaci komentar vam je za Naslovnu! 👏 Bravo!

avatar
Di Magia
Tuesday, 13.03.2018
23:43

Murinjo i njegova taktika...

avatar
amigo999
Wednesday, 14.03.2018
10:35

Sada ga ceka korpa i u Man u....Sampion za dobijanje korpe? U zadnja pet ugovora dobija 4 korpe? 1) Celzi, korpa 2)Inter , jedino tu nije izbacen...3)Real, korpa, 4)Celzi drugi put, korpa...5) Man U korpa?....

avatar
pepyslav
Tuesday, 13.03.2018
23:43

Pogresan naslov, nema razloga Mourinho da sanja Ben Yeddera, kad je apsolutni jedini odgovoran za rezultat on....Navijam za United, ali mi uopste nije krivo zbog ovoga veceras, cele sezone sa veoma losom igrom tim se provlaci, a Mourinha niko ne dira zbog rezultata u Evropi, gde se ocekuje da bude siguran....e pa vise toga nema, sad ne moze da se oslanja na ta ocekivanja, dakle ako se igra ne popravi do kraja sezone, uprava ima opravdanja da ga otpusti...dva najveca pojacanja su daleko 2 najgora igraca, ne samo veceras vec cele sezone....Sanchez otkako je dosao ne secam se nijednog dobrog poteza da je napravio, a za Pogbu nemam komentar, kao i cele sezone, to je igrac manje na terenu....svaka cast Sevilli, bila je daleko bolja u oba meca, iako su objektivno smesna ekipa, izuzev tehnike nemaju apsolutno nista....ali tu je bio Jose da im omoguci prolaz....

avatar
World is.... REAL
Tuesday, 13.03.2018
23:56

Ahaha smešna ekipa? Ma Barnli je bolji.

avatar
Ivan Djordjevic
Tuesday, 13.03.2018
23:43

Greota za ovaj MUTD,amateri... Pogba prevara od igraca a Sancez se odlicno uklopio,veze nema.

avatar
REDsYNWA
Wednesday, 14.03.2018
14:32

Aaa kako lupate za pogbu e,sta vam nije jasno kod murinja ni jedan ofanzivnije orijentisan igrac ne moze da igra dobro iako igra sredinu on je u juveu igrao ofanzivno.Pogledaj sancheza jeste losiji ove sezone ali kod murinja je zaboravio da da dobar pas a kamoli.Pogba je u 5 top veznjaka sad sto ovaj ne zna da ga iskoristi to je drugo.

avatar
FanEngleskogfudbala
Tuesday, 13.03.2018
23:43

Uzasni Junajted,nije mi ih zao ni najmanje.Mozda se Murinjo i opameti jednom,njegov fudbal je procitan.Kao sto sam rekao cim je dosao nista sa Junajtedom nece napraviti.

avatar
amigo999
Wednesday, 14.03.2018
10:42

Sada ce Murinjo da dobije jos jednu korpu, pa ce inda pokusati u Kinu...ili ce preuzeti Bragu:):):)

avatar
Wednesday, 14.03.2018
16:31

Mislis da je dostojan Brage? :)

avatar
ADIS-M-UNTD
Tuesday, 13.03.2018
23:43

Nek smo ispali radi prve utakmice i kukavickog pristupa bez gola u gostima se ne igra uzvrat jer ako primis gol onda moras dati 2..bravo sevilja docekala svoje i nek su prosli radi prve utakmice da smo tamo napali i dali gol bilo bi drugacije..isto Mourinjov sadtav za veceras mi nije jasan Felaini Lingard jos Sancez van forme gdje je tu kreativnost..ulazak pogbe nas totalno unazadio mjesto Matu da uvede da dobije taj pas on uvodi pogbu koji ne zna sta radi..zasto Mctomenej nije igrao decko odlicno odigrao protiv bolje ekipe od sevilje (liverpula)sad na klupi ako je dobro prostudiro liverpul i lovrena sad je totalno podbacio u izboru igraca i taktici.. sad svim snagama na prvenstvo da se osigura i naredne godine LP.

avatar
brekbaCh1
Tuesday, 13.03.2018
23:54

Pogba i Sancez, tolike pare, a nista. Apsolutna nula.

avatar
Jerome Drake
Tuesday, 13.03.2018
23:42

Ja samo vidim jednog krivca a to je Murinjo. Taktika van pameti. Felaini, Lingard ,Rasford koji su ti katastrofa. Baji je isto par gresaka u preuzimanju. Poga od kad je usao katstrofa, ni igraca ne moze da isprati kod gola. Sta reci-Murinjo iskljucivi krivac i tacka! Pa nek se zapitaju u upravi kakav se to fudbal igra i koliko kosta ispadanje od prosecne Sevije!

avatar
amigo999
Wednesday, 14.03.2018
10:43

Murinjo ide u Kinu...ili ce pruzeti Bragu:)

avatar
rossonero_t
Tuesday, 13.03.2018
23:42

Bravo Roma i sto je najvaznije, bravo Murinjo HAHAHAHAHA

avatar
amigo999
Wednesday, 14.03.2018
10:44

Sledeca stanica za Murinja : Kina ili Braga u Portugalu...

avatar
Tuesday, 13.03.2018
23:42

Ali, ali Murinjo igra na rezultat😂😂😂

avatar
Rasel Krou
Tuesday, 13.03.2018
23:51

Primera smijesna liga, samo Real i Barsa bla bla bla, pa Sevilja bi se borila za titulu u PL. 😂😂😂

avatar
Wednesday, 14.03.2018
00:19

Englezi su divovi dok su tu Bazeli i slicni :D

avatar
Emperador(2018)
Wednesday, 14.03.2018
00:06
avatar
Marcos Alonso
Tuesday, 13.03.2018
23:56

Pa na kraju je utakmica i zavrsila... rezultatom hehe

avatar
Nikola RED_DEVIL
Tuesday, 13.03.2018
23:42

SRAMOTA! BRUKA! Poludeo sam, pritisak u 500, DA LI JE OVO MOGUCE!?!?!? Lik stavlja Felainija i igra bunker od pocetka, ovi slepci ne mogu gol da daju, OVO JE CIST MURINJOV PORAZ, ZNACI CIST! Nemam komentar vise, nema spavanja veceras, eh da se upola oni ovako zabrinu, svu ovu buraniju napolje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar
brekbaCh1
Tuesday, 13.03.2018
23:52

Ti bese rece da samo Celsi ispada od Engleza ? :DDD

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Tuesday, 13.03.2018
23:41

Mi i da sutra izgubimo bar od barselone ali ovo je ipak sevilja i to na old trafordu joj kukavico i ti sebe smatras najboljim trenerom

avatar
Marcos Alonso
Wednesday, 14.03.2018
00:30

Celsi je tu Barselonu nadigrao,7 suteva su oni uputili a Sevilja 21 jos 25 na svom terenu. Zavisi dosta od pristupa i toka utakmice na Nou kampu ali sam to i rekao,prodje li Celsi Barselonu moze do kraja,ispadne li dzabe se ne nadamo. Na kraju krajeva nije poenta samo ispasti od barselone nego je Celsi zasluzio najmanje 2 gola prednosti pred revans i bitan je nacin na koji se igra.. Ja sam naveo po 5 komada od Atletika i Eibara sto je primila Montelina Sevilja a zaboravio sam i Betis jos tu. Lik je najjaci ikad u svijetu fudbala,koji je to kralj ahaha

avatar
Tuesday, 13.03.2018
23:41

Nema Bazela i slicnih Englezima, nema prolaza, sta bi sa svemocnim englezima? Sutra jos jedan ispada, od 5 ostadose 2 i to zato sto su dobili 2 najslabija tima u nokaut fazi😂

avatar
Rasel Krou
Tuesday, 13.03.2018
23:53

Fan Engleskog fudbala i ostali eksperti su isticali da ove sezone Englezi gaze u LS.

avatar
Wednesday, 14.03.2018
16:21

Ovde mesecima citam o 5 laganih u cetvrtfinalu😂

avatar
Marcos Alonso
Tuesday, 13.03.2018
23:55

Volim to sto je Celsi vec ispao :D najcesce tako i prodje dalje

avatar
OneSeasonWonder
Tuesday, 13.03.2018
23:41
avatar
Gorčilo
Tuesday, 13.03.2018
23:53

Četvrtak. Tačno u podne.

avatar
Breaking Bad
Tuesday, 13.03.2018
23:54

U petak, u 13h.

avatar
Marcos Alonso
Tuesday, 13.03.2018
23:41

Montela je najjaci lik u svijetu fudbala,izgubi 5 1 od Eibara recimo,5 komada i Atletiko ovjeri al Murinja izbacuje u knock out sistemu i to ga je rasturio kao rijetko ko haha kakva izmjena koja je donjela prevagu ben yedder je ispao faca samo takva. Sevilla dosta muke sa realizacijom a Zoze je isao da s eodbrani i ako na silu ugura gol to je,glavni kreativci matic i fellaini ne moze to proci nikad

avatar
Wednesday, 14.03.2018
00:28

Ne razumem čemu to osporavanje Eibara imaju solidnu ekipu igraju vrhunski ove sezone imaju svoj stil igre,napadaju,lepo kombinuju,ne boje se nikoga i svaku pobedu su ove sezone zaslužili.Ovakav Eibar bi bio ušuškan u sredini tabele u PL.

avatar
Marcos Alonso
Wednesday, 14.03.2018
02:32

Cast Eibaru brate,pogotovu za partije kod kuce, ali pored Eibara tu su Betis,Atletiko i Real sa po 5 komada,tako da Sevilja cesto primi 5 komada ili mnogo golova u ligi,pogotovu otkad je dosao Montela,ciji tim je uputio 46 suteva tacno u 2 meca protiv Junajteda i u oba 20+ i da su malo smireniji bili u zavrsnici ukupan rezultat bi bio oko 7-1 za Sevilju ili barem 5. I Murinjo je to znao i ima strasne napadace u ekipi koje ogranicava i ipak je odlucio da se brani i da ceka penale ili sta vec? Jer eto trebalo bi De Gea da odbrani par penala. Takodje Sevilja je primila mnogo golova i u sampionatu i u Ligi Sampiona a Junajted im umuvao 1 posle guzve i to pocasni kada je vec bilo rijeseno

avatar
scofield
Wednesday, 14.03.2018
00:40

5 su primili i od Betisa. Ali dobro to su sve ekipe koje igraju bolje fudbal od junajteda

avatar
INTERnacionalist
Tuesday, 13.03.2018
23:41

..kako se pisalo prije mjesec dana i pobjede Sahtjora od 2-1 i 2-2 idominacije Totenhema u Torinu nad juventusom,sjetite se,Italijani bez predstavnika u daljoj LŠ, 5 Engleskih klubova ide dalje,dominaaaacija,englesko polufinale,najjačiiii...

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Tuesday, 13.03.2018
23:49

Brate pa i ti si brojao aute i pasova totenhema nisi verovao u moc italjanskog fudbala... :)

avatar
INTERnacionalist
Wednesday, 14.03.2018
00:11

..dobro druze bio je juventus bolji i u orvoj utakmici! Jesi sad zadovoljan?

avatar
Gorčilo
Tuesday, 13.03.2018
23:54

I biće Liverpul-Siti polufinale. :))

avatar
BojanMC
Tuesday, 13.03.2018
23:41

Koliko para ulazu ovi englezi i opet su tako smesni. Pare zasluzuju primera i kalco.

avatar
Grey Wolf
Wednesday, 14.03.2018
00:02

Bravo, nije sve u novcu, ima puno toga i u tradiciji. Kad pogledam cene nekih igrača i transfera tipa prešao iz palasa u wba za 15 miliona, smuči mi se sve.

avatar
amigo999
Wednesday, 14.03.2018
10:53

Ali su najbolje platise...

avatar
BojanMC
Wednesday, 14.03.2018
00:45

Presmesni su. Trebali bi svake godine osvajati koliko ulazu. Ali totalno nefudbalska zemlja, bez stranih trenera i igraca liga bi im bila kao Škotska.

avatar
MarkoJuve
Wednesday, 14.03.2018
00:05

Kapa dolje za komentar. Ali dobro, najviše pretrče :-)

avatar
krsta94
Tuesday, 13.03.2018
23:41

Eee a sad..gde su oni sto su mi lupali minuse kada sam rekao da ce Sevilja da izbaci MUN-autobus..Murinjo bata postavio istu taktiku kao protiv Liverpula izbija se na Lukakua pa ako uspu on i Rasford nesto da urade-jadno..i pre nego sto pocnete da pricate kako smo mi doblili Porto-slabiji tim samo da kazem da smo i mi igrali protiv Sevilje iii koliko se secam nismo izgubili,toliko od mene.

avatar
Roger Elliott
Wednesday, 14.03.2018
00:00

Al ste izgubili od Junajteda i sta sad.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 14.03.2018
19:04

ne znas sta drugo da mu kazes vezano za sevilju i vasu blamazu pa pricas o necemu drugom...

avatar
CFC-Macedonia
Wednesday, 14.03.2018
05:08

i united osvojio titulu ove godine ili?

avatar
DEL PIEROO
Tuesday, 13.03.2018
23:41

Nisam ovo ocekivao mislio sam da ce ih Mancester ugaziti ali svaka cast Sevilji, a i Romi, toliko od onih prica da je Juve u PL ne bi bio u top5 a Sevilja moram reci slabasna Sevilja ih u sred Engleske izbaci iz LS, placite djavoli placite za Fergijem i treba..

avatar
Rasel Krou
Tuesday, 13.03.2018
23:56

Hajde da ih je samo izbacila nego ih je nadigrala u svakom segmentu i pokazala im kako se igra fudbal

avatar
Roger Elliott
Wednesday, 14.03.2018
00:01

Placite veciti luzeri nikad LS osvojiti necete.

avatar
zeks
Tuesday, 13.03.2018
23:41

Potpuno zasluzen prolaz Sevilje,bili su bolji u obe utakmice.Junajted katastrofalan,Murinjo je najveci krivac za ovaj neuspeh.

avatar
REDsYNWA
Tuesday, 13.03.2018
23:41

Veliki mocni junajted sto se ucvrstio na drugoj poziciji :D :D Hahahah,ne zna te vi da igrate evropu,prepustite to najboljima ;)

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Tuesday, 13.03.2018
23:41

Bas mi je drago za najodratnija licnost u svetu fudbala i najveci hipokrit... Sve mu se vratilo postao je specijalni za otkaze , sprema mu se 4ti otkaz za 7 godina kako je trgnuo verovatno prestice i legendarni Zdenek zeman.

avatar
Gorčilo
Tuesday, 13.03.2018
23:55

Zdenek, Mou i Miha.

avatar
Savoa
Tuesday, 13.03.2018
23:40

Hahahah, taktika na nivou. Sramota je da Manchester sa ovakvim igracima ispada od Sevilje. Sad ce Real da uzvuce Romu ili njih...

avatar
Breaking Bad
Tuesday, 13.03.2018
23:56

Tako ste pričali i za Bešiktaš, pa Real dobi PSŽ, ne prosipaj se džabe.

avatar
Tuesday, 13.03.2018
23:56

Opet Real u ustima? A kog je izvukao u osmini? Najtezeg, sad Psz ispade amater, kao i Bajern, Atletiko i Juve hahaha, idi prati golf i uzmi palome :)

avatar
Tata Messi
Tuesday, 13.03.2018
23:40

Sta dalje govoriti kad se branis 72 minute na svom stadionu protiv jedne Sevilje.Gvardiola je za Murinja trenercina

avatar
Capitano
Wednesday, 14.03.2018
01:51

Ako je Pep za Murinja trenercina onda je CR za Mesija igracina! Jel da? To je ta logika...

avatar
Tata Messi
Wednesday, 14.03.2018
18:13

Pep je za Murinja trenercina.Pep je za iste pare kao i Murinjo stvorio timcinu,dok Murinjo sa ovakvim napadacima igra bunker.Bunker moze svako igrati

avatar
3x3
Tuesday, 13.03.2018
23:40

Nece Murinjo sanjati Ben Jedera, vec mozda svoj nacin na koji je igrao u dve utakmice protiv Sevilje. Sta bi bilo da je bio Real umesto Sevilje?

avatar
CFC-Macedonia
Wednesday, 14.03.2018
05:11

to se nikad nece dogoditi, jer Real ne igra protiv propali ekipa kao sto je united.....

avatar
HakunaMatata
Tuesday, 13.03.2018
23:40

Najgora stvar koja se dogodila Mancester Junajtedu je Murinjo...Em igraju odvratan fudbal, em nema rezultata...Strasne ofanzivne igrace imaju ali sta vredi kad se oni koriste za defanzivu...Murinju i njegovom antifudbalu je istekao rok...Brdo para je spucano, i da potrosi jos toliko nista ne bi napravio...

avatar
Bayern ljubav
Tuesday, 13.03.2018
23:40

E moj Mančester dok je Murinjo vama trener nema od vas ništa a Nzonzi je za Pogbu maradona. Svaka čast na pobjedi Sevilji zasluženo prošli u obadve utakmice razbili Mančester.

avatar
Rasel Krou
Tuesday, 13.03.2018
23:40

I tako ce mocni Englezi koji su, po pisanju nekih strucnjaka, poceli da dominiraju Evropom opet imati manje predstavnika od Spanaca u zavrsnici LS a isti broj kao i Italijani. Pozdrav za Fana Engleskog fudbala.

avatar
_mladen_
Tuesday, 13.03.2018
23:39

Zasluzeno prosli, sa ovakvim fudbalom Murinjo moze samo Liverpul da pobedi, jer sta da se radi Sevilja nema Lovrena. xD Secam se koliko su se ovde smejali kada je Liverpul izgubio od Sevilje u finalu LE, sad mogu samo da cute.

avatar
REDsYNWA
Wednesday, 14.03.2018
00:18

A mi smo jos bili pokradeni za par golova u prvom poluvremenu,tacnije tri cini mi se.Nista sta sad,nek ostave evropu najboljima,ne znaju oni to da igraju :D

avatar
_mladen_
Wednesday, 14.03.2018
01:24

Haha da, kad su ovi iz Sevilje igrali rukomet i njhova odbrana je branila kao da su svi golmani. Nema veze, Liverpulu se mora vratiti kad tad sve to.

avatar
Gorčilo
Tuesday, 13.03.2018
23:39

Taktika ispaljivanja lopti De Hee do Lukakua je prošla u subotu protiv Liverpula i ko zna kad će sledeći put. Što su pristalice Junajteda radili za vikend od dizanja Murinja u nebesa nije se moglo živeti od njih. Zapamtite jednu stvar. Nikad Junajted ništa značajnije neće napraviti sa Murinjom.

avatar
Chella_ynwa
Tuesday, 13.03.2018
23:39

Trebali su oni da izgube i proslu utakmicu, jedini krivac ovde je Murinjo.

avatar
Stretford END 1878
Tuesday, 13.03.2018
23:39

Zasluženo, kaznjeni smo za ovu kukavicku igru, Junajted ce ponovo igrati kada se oslobodimo Sanceza.

avatar
Vinsent Vega
Wednesday, 14.03.2018
00:04

Sta ti je kriv Sancez ,covek ceo zivot igra napadaca ,jednostavno se u ovoj nazovi taktici ne snalazi!

avatar
Capitano
Wednesday, 14.03.2018
01:47

Sancez je veci deo karijere igrao kao desno krilo...

avatar
Luka Toni
Wednesday, 14.03.2018
00:52

Bravo, coveku se ne igra, 2 poteza nije imao, a nista bolji nije ni Pogba.

avatar
Stretford END 1878
Wednesday, 14.03.2018
00:44

A jel se ne snalazi kad treba da doda loptu na 2 metra od sebe? Ili kad u formaciji igra levo krilo a tamo ga nema ceo mec ili sto ne moze da dobije nijedan duel? Jel tu taktika kriva? Strucnjak, pocni da gledas utakmice na tv-u a ne na teleteksu.

avatar
Luka Toni
Tuesday, 13.03.2018
23:39

Svaka cast sevilji, samo da kaze da je Man bio opasniji sa Fealinijem nego sa Pogbom,ocajan covek,a Sancez coveku se ne igra, nije imao dva poteza dobra.

avatar
II Plava Horda II
Tuesday, 13.03.2018
23:39

Nova stranica Zitija Pola Nejakog, lik od 100 miliona ne zna pas da posalje ahahahhh. Nikola red devil hoces li sad pisati i prozivati sve zivo ili opet krece kuknjava :DDD Koliko su prozivali Liverpul ali odmah je doslo bolno prizemljenje. Lepo sam napisao posle prve utakmice, samo brulaju engleski fudbal.

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 13.03.2018
23:39

Ocajna igra i jos gora taktika Murinja. Steta pa Sevilja nema Arnolda i Lovrena pa da primaju jeftine golove. Prvi put da mi je drago sto ispadamo.

avatar
Firmino R.
Tuesday, 13.03.2018
23:39

Izvukli ste se u subotu, ali sacekao vas Ben Yeder!

avatar
Iuvëntus
Tuesday, 13.03.2018
23:39

Bravo Sevilla! FJ!!!

avatar
Stefoon
Tuesday, 13.03.2018
23:39

5 Engleskih klubova u 1/4 ahahahahahahaha, Sevilja objasnila kako se igra fudbal,kako se napada! Sme neko da se kladi na kog ide Real u sledecoj rundi? Sevilja ili Roma?:)

avatar
REDsYNWA
Wednesday, 14.03.2018
00:19

Otprilike :) Pitanje je sad :D

avatar
scofield
Wednesday, 14.03.2018
00:46

Kladili ste se tako na kog ce i u osminu finala pa dobili najjaceg moguceg protivnika koga su zgazili. Sta je bitno kog dobije Real dal bajern dal romu isti djavo, Ronaldo to busiii

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 13.03.2018
23:39

Kakva asistencija Strotmana... konacno jos jedan italijanski tim pored Juventusa koji ce da podigne rejting Italiji i da im osvetli obraz...Montela je izveo potez veceri ubacio Ben Jedera i on posle 2 minuta daje gol...ovo bi bili idealni protivnici za Real nakon sto su izvukli najtezeg rivala u prosloj rundi

avatar
brekbaCh1
Wednesday, 14.03.2018
00:13

Pogba - Felaini isto majstorski potez. Otkako usla frizura od 100+ miliona, poceli da padaju golovi, i tim se raspao. Dva pasa centralni veznjak ne moze da spoji, komedija. Visokobudzetna.

avatar
äxwell
Tuesday, 13.03.2018
23:39

Iiiii vraćanja na zemlju...Steta sto Ben Yeder nije igrao vise protiv Utd! U prvoj bi zabio 2 gola sto posto..Muriel se ispromasivao nenormlano..Al udje taman kad treba i okonca kampanju djavolcica u LŠ..Ovaj put nema Lovrena i sudija da pomognu...;)

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 13.03.2018
23:52

Nema Klopa da ga cak i Murinjo takticki unisti. Montela ga razvalio...

avatar
äxwell
Wednesday, 14.03.2018
12:15

Pa morao je jednom i Murinjo nesto protiv Klopa uraditi..Ne moze ga ovaj sramotiti svaki put.. ;)

avatar
Badr Hari
Tuesday, 13.03.2018
23:39

Ne znam zašto su mediji proglasili MUN za favorita kada je jasno da je Sevilja bolji tim, što su na kraju i dokazali u obe utakmice. A u drugoj utakmici smo dobili sledećeg protivnika Reala - Romu. :D

avatar
El Clásico leyendas
Wednesday, 14.03.2018
00:22

sa nekoliko profila pises iste gluposti

avatar
World is.... REAL
Wednesday, 14.03.2018
00:33

Boli dominacija i veličina Reala? Znam i tek će da boli. I PSZ smo izvukli ali realno oni su bili tu nešto slabiji od Bazela :)

avatar
Roči Salamanka
Tuesday, 13.03.2018
23:39

Bravo Murinjo bravo,ponizio te 5. tim iz primere,Lukaku i Pogba vrede kao ceo tim Sevilje.Ponizavajuce i bez ikakvih izgovora.Na leto jos 300 milki iz Fergijevog trezora pa mozda i nesto bude.....

avatar
Jason
Tuesday, 13.03.2018
23:39

Peti tim u Spaniji izbaci drugi u Engleskoj...E moj Englezi.Sutra Barsa da izbaci Celsi i bice opet tri spanska tima u 1/4.Sevilja ih oducila od fudbala.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 14.03.2018
00:39

Jao kako ste smesni sa tim. Pa prosle sezone je Lester koji se borio za opstanak izbacio Sevilju. A moze i obrnuto. Celsi peti tim engleske ove sezone razvalio Atletiko drugi u spaniji u grupnoj fazi. Ili Totenhem-Real? A videcemo i sutra...

avatar
Jason
Wednesday, 14.03.2018
00:51

Atletiko bez Koste je bio mnogo slabiji tim...I nije uopste razvaljivanje nego gol u 90+ za pobedu.Real potpuno drugacija ekipa u grupnoj i nokaut fazi.Da se opet sastanu video bi.Slazem se, videcemo sutra...

avatar
El Clásico leyendas
Tuesday, 13.03.2018
23:39

2 trenera koji gaje puno predrasuda , potrose stotine miliona , jedan ispadne od Monaka a drugi od Sevilje. dokaz da novac ne garantuje uspeh

avatar
Tuesday, 13.03.2018
23:39

Hahaha a Junajtedovci „izbacili“ Celsi a upisali sebi prolaz protiv Sevilje. Nemojte se zato rugat dok ne bude gotovo.

avatar
II Plava Horda II
Tuesday, 13.03.2018
23:59

Hahahh koliko su im sad smesni komentari nedelju dana unazad :DDD Pisali da na Old trafordu melju sve zivo i da Sevilja nema sta da trazi :DDD

avatar
CFC-Macedonia
Wednesday, 14.03.2018
05:17

Sevilja nije nista trazio na old trafordu nego samo 2 komada, jel to puno? :D

avatar
Marcos Alonso
Wednesday, 14.03.2018
00:37

I jos ih je pogledao zrijeb i u grupi a i u osmini finala za razliku od Celsija kada su u oba navrata lose prosli

avatar
Adnan
Tuesday, 13.03.2018
23:39

Ne moze Junajted protiv Spanaca i to je to,52 utakmice,13 pobjeda,EIbar bi izbacio Junajted.

avatar
John Cena
Tuesday, 13.03.2018
23:39

Murinjo je isto uradio i dok je vodio Celzi, 2014 je protiv Atletika stavio autobus u Madridu, branice se 90mil i ici na 0:0, a potom lagano kuci pobediti. Isti slucaj kao i tad, i Atletiko i Sevilja ga razbili u gostima

avatar
Don Carlo
Tuesday, 13.03.2018
23:38

samo da konstatujem dvije stvari, engleska liga je ubjedljivo najjaca liga na svijetu i spanci imaju samo dva kluba.

avatar
Kajzer
Tuesday, 13.03.2018
23:38

Jedva cekam komentare navijaca Junajteda koji su posle pobede nad Liverpoolom hvalili Murinja i da igra nije bitna ako je tu rezultat, pa gospodo jel i sad valja bunker? Murinjo nista nije naucio u porazima od Atletika i PSG-a.

avatar
INTERnacionalist
Tuesday, 13.03.2018
23:38

..nadmeni englezi,na kraju uvijek ispadnu smijesni!

avatar
Маркус19
Tuesday, 13.03.2018
23:38

Није ово лоше људи, битно да је Фелаини играо 65 минута. Марсијал у игру да вади кестење из ватре. Штета што Матић и Лукаку не могу да се клонирају, једини остављају срце на терену. Браво Севиља!

avatar
Luka Toni
Wednesday, 14.03.2018
00:50

A tek Pogba, pa opasniji smo bili sa Felainijem, pogba katastrofa covek.

avatar
Маркус19
Wednesday, 14.03.2018
12:22

Не знам шта да кажем...

avatar
vojin denic
Tuesday, 13.03.2018
23:38

Smrinjo i njegova taktika. Bravo za sevilju odusevili su me mogli su 4gola da daju.

avatar
Adnan
Tuesday, 13.03.2018
23:38

Nije mi zao ovako ispasti,sjetili su se da moraju napadati tek kad su primili 2 gola,a i tad je Sevilja bila bolja...Losu igru ja mogu trpiti,ako su rezultati tu,ali posto rezultata nema,ocekujem da Murinjo podnese ostavku ako ima malo karaktera.

avatar
II Plava Horda II
Tuesday, 13.03.2018
23:41

Bunker je dobar kad ima rezultata, a nije dobar kad nema :DDD Logika klasicnog navijaca Junajteda sa ovih prostora :DDD

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 14.03.2018
01:44

I napadacka igra je dobra dok daje rezultate. Sta ti znaci napadanje ako ne osvajas nista? Liverpul napada uvek pa nemaju nikakve trofeje zadnjih godina,Arsenal ofanzivnije igra od Junajteda pa opet nista. Totenhem je napadao Juve i ispao,Juve bunkerisao i za 5 minuta resio mec. PSG lepse i ofanzivnije igra od nas pa ispadose isto odma. Konte prosle sezone igrao bunker na Etihadu i dobio 1-3 iz kontri... Nije bitno dal napadas il se branis,bitno je da znas kako to da radis. Murinjo je nekad bio majstor za taj bunker,sad se kao brani a Sevilja 45 puta sutira u dvomecu. Oduzio sam al cu zamoliti da mi se komentar objavi jer nikog ne vredjam.

avatar
brekbaCh1
Tuesday, 13.03.2018
23:42

Nema, taj ne podnosi ostavke dok ne bude isteran.

avatar
Juventino SS
Tuesday, 13.03.2018
23:38

Bravo Jederu kralju, bravo majstore, dobio sam opkladu i jedan od retkih koji je verovao u Sevilju. Svaka čast i Romi, sjajno veče, fantastično 😄😄

avatar
Red blood
Tuesday, 13.03.2018
23:38

Da li postoji ijedan navijac Mancester Junajteda koji ce i posle ovoga ostati u odbrani Zozea Murinja?

avatar
Gorčilo
Tuesday, 13.03.2018
23:41

Za vikend su ga svi veličali kao nekog maga (neka se zahvale Lovrenu i Arnoldu).

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 13.03.2018
23:42

Nikad ga nisam podrzavao al posle ovoga bih ga batinama isterao iz kluba.

avatar
2fast4you
Tuesday, 13.03.2018
23:38

pa nista strasno... kako smo igrali nismo ni zasluzili prolaz dalje...

avatar
II Plava Horda II
Tuesday, 13.03.2018
23:43

Sramotite ceo engleski fudbal, ej bre Sevilju ne smete da napadnete. Bruke!!!

avatar
Devil born 1878
Tuesday, 13.03.2018
23:38
avatar
Ronaldo da Lima
Tuesday, 13.03.2018
23:43

Sto je sramota izgubiti od Sevilje. Nisu oni mali tim kad se evo svake godine bore za LS u najjacoj ligi na svetu kakva je spanska Primera

avatar
CFC-Macedonia
Wednesday, 14.03.2018
05:21
avatar
Loris Karius
Tuesday, 13.03.2018
23:37

Pingvinu,javi mi se :)

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 13.03.2018
23:40

Celtic fan haha jao boze odakle vise izlazite...

avatar
Tuesday, 13.03.2018
23:42

U kakvom drugoligasu propadaju Matic i De Hea... :)