Lučesku dobio otkaz, Zenit pregovara sa Italijanom!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 28.05.2017.
20:23
Izvor: Sportske.net

Iskusni rumunski stručnjak se rastao sa klubom iz Sankt Petersburga nakon razočaravajuće sezone, kako prenosi Đanluka Di Marcio zameniće ga Italijan.

BETA/AP Photo/Massimo Pinca
BETA/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Zenit je razočarao ove sezone, u debi sezoni Mirčee Lučeskua na klupi ekipe, završili su kao treći na tabeli, te su ostali bez plasmana u Ligu šampiona.

To se upravi kluba nije svidelo, pa su se bivšem treneru Šahtjora zahvalili na saradnji nakon samo godinu dana.


Već su krenuli i u potregu za novim šefom struke, a na meti tima je navodno nekoliko italijanskih stratega.

Naime, uprava je pokušala da privoli Euzebija di Frančeska, ali će on najverovatnije u Romu, hteli su i Mauricija Sarija, no teško da će iskusni stručnjak napustiti Napoli.

U igri je i treći Italijan, koji trenutno nema angažman, a ni konkretnu ponudu na svom stolu. To je bivši trener Intera i Mančester sitija Roberto Manćini.

Popularni "Manćo" se nalazi u Moskvi, a prema rečima Di Marcija uprava Zenita će se sa njim sastati sutra.

Očekuje se da do dogovora između italijanskog stručnjaka i uprave ruskog kluba dođe, te će se Manćini vratiti svom poslu, kako je bez angažmana od kako je letos dobio "šut kartu" u Interu.

On će tako biti drugi italijanski stručnjak na klupi Zenita u novijoj istoriji kluba, kako je ekipu pre nekoliko sezona predvodio Lučano Spaleti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pink Floyd
Sunday, 28.05.2017
22:02

Ko god je agent ovog Mancinija bi meni mogo nac trenerski poso u jednoj od 4 najjacih liga i to samu uz moj rezime sa FM. Nalazi mu poslove u velikim timovima iako u svakom bude brzo otpusten.

avatar
Zoza(reborn)
Sunday, 28.05.2017
21:39

Neunistivi Mancini :D

avatar
Sunday, 28.05.2017
21:23

Nije Lučesku loš samo nije imao pravog napadača ili nekog ko će da pošalje dobru loptu ka napadaču. Tačno se vidi da fale Vitsel i Hulk. Nisu našli prave zamene za njih.Inače kao trener mi je skroz gotivan, igra ofanzivno.

avatar
Sunday, 28.05.2017
20:35

Uh hoce se i usreciti...