"Luda kuća" u Londonu, Mareska nervozan zbog 43 igrača, Čelsi ne odustaje!

Autor: Ivan Cvetković
subota 17.08.2024.
08:19
Izvor: Sportske.net

Mareska se buni, ali Čelsi ne odustaje - odlazak Galagera i povrata Feliksa gotova stvar?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Na nedavnoj konferenciji za medije, novi trener Čelsija Enco Mareska iskazao je nezadovoljstvo velikim brojem igrača na treningu prvog tima koji mu otežava kvalitetan rad sa odabranom grupom igrača.

"U ovom trenutku je svima jasno da nikako nije dobro da imaš selekciju sa 43 prvotimaca. Od njih 43, 28 je u treningu. Ali, direktori su zaduženi da nađu rešenje za momke koji ne treniraju sa prvim timom, ne ja", iskren je bio Mareska.

Italijanski stručnjak želi manji kadar koji bi mogao da uigra što pre, međutim sva je prilika da će u finišu prelaznog roka doživeti nove promene u ekipi.

Fabricio Romano je tokom noći preneo informaciju da je Konor Galager ponovo blizu prelaska u Atletiko iz Madrida koji je juče ubedio "Plavce" u transfer reprezentativca Engleske, dok bi u suprotnom smeru vrlo lako mogao Žoao Feliks.

Reprezentativac Portugala bi se tako vratio na Stamford Bridž gde je u sezoni 2022-23 sezne nastupao kao pozajmljeni igrač "Jorgandžija", a kako Dijego Simeone njega ne vidi u ozbiljnoj konkurenciji za tim, klub iz Londona je odlučio da reaguje.

U dva odvojena posla, Čelsi bi na ime transfera Galagera zaradio 40.000.000 evra, dok je Romano demantovao sumu od 60.000.000 evra koja je navodno prikazana kao obeštećenje za Žoaoa Feliks.

Među otpisanima je i reprezentativac Srbije Đorđe Petrović za kojeg vlada veliko interesovanje iz Španije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke