Luda Latino noć - Mesiju poništili gol nakon 27 sekundi radovanja, u Boliviji hapse na poluvremenu!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 13.11.2020.
08:44
Izvor: Sportske.net

Kvalifikacije nikad ne razočaraju, Argentina nije pobedila, drama na terenu i van nje u La Pazu...

EPA-EFE/Juan Ignacio Roncoron
EPA-EFE/Juan Ignacio Roncoron

Povezane vesti

Posle dve startne pobede, Argentina se opet muči. Naime, Paragvaj je odneo bodo, gosti su poveli nakon penala Anhela Romera, ali je do odmora domaćin izjednačio. Korner je izveo Lo Selso, Nikolas Gonzales se poklonio za izjednačenje.

Mesi je pogodio u 57. minutu, ali je radost brzo prekinuta, sudija Rafael Klaus je poništio gol zbog prekšaja koji se dogodio 27 sekundi pre gola, kada je lopta bila na polovini Argentine.

On je konsultovao VAR i poništio gol što je izazvalo bučne reakcije Argentinaca.

Mesi je igrao povređen, ali je bio blizu gola dvadesetak minuta pre kraja kada je sjajna odbrana Entonija Silve sprečila kapitena Argentine da svom timu donese pobedu.

Skaloni, argentinski selektor koji je imao dosta problema sa povredama pre i tokom meča je rekao da je njegov tim oštećen i da gol nije trebalo da bude poništen. Sledeći meč, Argentinci koji su prvi sa sedam bodova i utakmicom više igraju protiv Perua u utorak.

U prvom meču trećeg kola pobeda Ekvadora u Boliviji. Pre meča je uhapšen predsednik federacije Bolivije, Markos Rodrigez na poluvremenu. Bolivijci su poveli golom Arsea, ali je odmah na startu drugog dela Beder Kaisedo poravnao. To je šokiralo "Zelene", ubrzo je Anhel Mena savladao golmana Floresa preciznim šutem. Zatim je Marselo Martins mislio da je izjednačio, no iz penala posle igranja rukom Husina, Grueso donosi Ekvadoru pobedu, drugu u kvalifikacijama, imaju i jedan poraz.

Argentina - Paragvaj 1:1
Bolivja - Ekvador 2:3

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Strateg Lalatovic
Friday, 13.11.2020
21:03

Da su na vreme izbacili skracenog i uveli koreu i papu gomeza,imali bi sanse da pobede.Neko me pitao zasto mesi minira dobre igrace u reprezentaciji,pa zato sto hoce da osvoji sve sam i pokaze da je bolji od Maradone.Inace,sto se tice Skalonija citiracu Maradonu:"Ne volim tipove koji prodaju maglu"!

avatar
Bádr Hari
Friday, 13.11.2020
20:30

nekakve sile se urotile protiv mog idola Messija. :D

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 13.11.2020
10:43

Pre meca, a na poluvremenu 😆