Luda utakmica na Peloponezu - Prijović strelac, PAOK srušen u 98. minutu!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 04.03.2018.
16:56
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac ponovo pogodio iz penala u sudijskoj nadoknadi ali je Asteras ipak uspeo da skine skalp lideru grčkog šampionata.

Epa/Sotiris Barbarousis
Epa/Sotiris Barbarousis

Povezane vesti

Gorko će u Solunu žaliti onim što se prethodnog vikenda dogodilo pred početak derbija sa Olimpijakosom jer je PAOK posle odlaganja utakmice doživeo novi šamar!

Lider grčke Super lige poražen je danas u Tripoliju 3:2 (1:1) u više nego uzbuljivom meču koji je trajao gotovo sto minuta!

Domaćin je dva puta vodio u prvom i drugom poluvremenu ali je PAOK preko Đalme Kamposa i Aleksandra Prijovića uspevao da se vrati u meč.

Izjednačujući gol koji je Aleksandar Prijović postigao iz penala u sedmom minutu nadoknade bio je četrnaesti prvenstveni za srpskog internacionalca ali se ispostavilo da nije bio dovoljan čak ni za jedan bod.

Asteras je odmah pošto je krenuo sa centra stigao do trećeg pogotka na utakmici i time do trijumfa koji će uneti potpunu pometnju u borbu za titulu.

PAOK je i dalje lider šampionata ali bi do kraja dana AEK mogao da ga preskoči na tabeli ukoliko savladao Panionios. Olimpijakos, sa druge strane, može da smanji zaostatak za vodećim timovima ali samo pod uslovom da u velikom atinskom derbiju večeras savlada Panatinaikos.

Ono što treba da brine navijače PAOK-a jeste podatak da klubu preti kazna oduzimanjem bodova zbog odlaganja derbi susreta sa Olimpijakosom tako da se posle nekompletnog 24. kola u najboljoj poziciji kada je borba za titulu u pitanju nalazi AEK iz Atine.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke