Ludnica na Gudisonu, Arsenal poveo, pa izgubio, novi poraz Lestera u gostima!

Autor: Milovan Longinov
utorak 13.12.2016.
22:39
Izvor: Sportske.net

Uzbudljivo je počelo vandredno kolo Premijer lige, Arsenal poveo pa izgubio, Lester pobedio Siti pa izgubio od Bornmuta.

Beta/Peter Byrne / PA via AP
Beta/Peter Byrne / PA via AP

Povezane vesti

Fudbaleri Everona pobedili su na svom Gudisonu ekipu Arsenala rezultatom 2:1 (1:1), dok je Bormunt savladao Lester 1:0 (1:0) u prvim mečevima 16. kola Premijer lige.

Arsenal je poveo na Gudisonu golom Sančeza, ali je Everton sa dva gola glavom, preko Kolmana i Vilijamsa došao do veliko pobede.

Domaći su več završili sa desetoricom pošto je Jagelka zaradio dva žuta kartona, a to znači da će propustiti Mersisajd derbi u narednom kolu.

Arsenal je ostao na drugom mestu tabeli, ali Čelsi sada ima priliku da pobebne 'tobdžijama'' na +5 ukoliko u sredu savlada Sanderlend u gostima.

Arsenal nije mogao da zamisli bolji početak, pošto je već u 20. minutu Aleksis Sančez pogodio za 0:1. Kokelan je oboren na nekih 22, 23 metra, a Čilenac iz slobodnjaka šutirao, lopta je usput zakačila Vilijamsa i prevarila Stekelenburga.


Ipak, Everton je posle primljenog gola zaigrao mnogo bolje i konkretnije, stvorio nekoliko opasnih prilika, a u finišu prvog dela igre usledilo je izjednačenje.

Kapiten Bejns je centrirao sa levog boka, a Kolman glavom savladao Ćeha za 1:1.


U drugom delu igre, ekipe su vodile veliku borbu na sredini terena sa mnogo manje pravih prilika. U timu Arsenala, najopasniji je bio Sančez koji je stvarao prilike svojim saigračima, Ozilu pa Ivobiju, ali su oni šutirali van okvira gola.

Kada se činilo da će ekipe podeliti bodove, Ešli Vilijams je postigao svoj prvenac u dresu Evertona. Posle kornera sa desne strane, Vilijams se našao na pravom mestu i glavom savladao Čeha za 2:1.


U ludaćkoj nadokandi vremena, Arsenal je imao dve velike šanse, Ivobi je šutirao, ali je lopta izblokirana sa gol linije.

U drugom večerašnjem meču, Bornmut je ugostio Lester i slavio sa minimalnih 1:0

Domaći su poveli preko Pjuga u 34. minutu i to je na kraju bio i konačan rezultat.

Lesteru je ovo bio čak sedmi poraz na gostovanjima od početka sezone, na samo osam mečeva u kojima imaju još jedan remi, dakle nijednu pobedu van King Pauer stadiona.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

129 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bocevski
Wednesday, 14.12.2016
11:19

Ne plasi me so smo izgubili, plasi mi sto opet nemamo silu da osvojimo jedan jebeni trofej

avatar
Milan Mihajlovic
Wednesday, 14.12.2016
10:21

Ne kazem da je Arsenal favorit ili nije za titulu. Ali jos je rano bilo koga proglasavati favoritom za titulu, a kamo li vec mu je dodeliti. Ima jos mnogo mnogo do kraja. Favorite za titulu cemo dobiti tek posle nove godine. Celsi jeste ima prililu da se malo odvoji, ali stizale su se u vece razlike u mnogo manjem broju meceva. Sada izglefaju kao favoriti ali opet kazem, sacekajmo jos mesec, mesec i po pa onda da vidimo ko je gde..

avatar
VATRENI BAVARAC
Wednesday, 14.12.2016
08:22

Ima li ko da igra fifu 17 pa da igramo onlajn

avatar
Повратак Ајкуле
Wednesday, 14.12.2016
01:40

Венгеру, шампионска екипа не чека крај утакмице кад да један гол већ напада до краја, а и измена може да се изврши у било ком тренутку утакмице а не само после седамдесетог минута. Мора боље против ситија за викенд

avatar
THE ROMAN EMPIRE
Wednesday, 14.12.2016
01:36

Meni je ubedljivo najzanimljivija stvar na mecu bila kada je i Ceh dosao u napad,pa kontra Evertona,pa opet dobra kontra Arsenala ..u kakva zavrsnica steta sto ne pade tu jos jedan gol

avatar
DrugRaja
Wednesday, 14.12.2016
01:35

Ne znam zasto se mnogima tako rano pripisuje titula PL.Na pocetku sezone u prvih 5-6 kola kada je City bio silovit svi su im pripisali titulu PL i kako su prejaki,a tada kad je Celzi bio los pisali kako ce se oni boriti za 4. mesto,a potom kad je City poceo da gubi onda kako se za titulu bore Arsenal,Liverpool,City,Totenhem,a Celzi i MU da mole Boga ako budu u TOP 4,a sada nakon 2 kiksa Liverpool-a,jednog Arsenala i City-a vec svi Celziju pripisali titulu.Ljudi PL je to tu svako svakog pobedjuje.I ove ekipe koje su slabe na papiru kidisu za svaki bod da opstanu u ligi,tako da me ne bi iznenadilo da kiksne neko.Celzi je sutra po svim parametrima ubedljivi favorit pogotovo sto je ovima Mojes trener,al ko zna mozda Defo eksplodira,golman razbrani,Midlzbro ce gledati na sve nacine da umrtvi utakmicu sutra protiv Liverpool-a i da idu na 0:0,City igra protiv Watford-a i opet mogu da kiksnu jer Watford ima Gomeza na golu koji ume da se razbrani i dobre napadace,Palas MU ocekujem puno golova,jedino ko stvarno ne bi trebao ama bas nikako da kiksne je Totenhem pogotovo na svom terenu protiv Hull-a.

avatar
MilosLFC89
Wednesday, 14.12.2016
13:29

Slazem se,ipak ima jos skoro 70 bodova u igri....

avatar
ADIS-M-UNTD
Wednesday, 14.12.2016
01:29

Junajted ako sutra dobije eto ga na minus 7 sto je odlicno, jos u sledecem kolu igraju siti i arsenal direktni konkurenti za LS sto bi junajted uz dvije pobjede doveo na samo 4 boda zaostatka od konkurenata za LS. Ali polako prvo sutra pobjediti c.palas. pa idemo wba a onda jos dvije kuci sandrlend i milzbro. Objektivno ne tako teski protivnici ali ovo je PL svako svakoga moze pobjediti.

avatar
Realan tip
Wednesday, 14.12.2016
01:15

Vec nekoliko kola Arsenal ne izgleda bas najbolje, ali su dobijali utakmice. Mislio sam da je to pad forme i da ce skupiti bodove dok su i padu, sto im se ranijih godina nije desavalo. Mislio sam tako samo jedan dan, sve je po starom kod njih.

avatar
AFC fan
Wednesday, 14.12.2016
00:55

Sva sreca igrao fudbal u ( pa na kraju samo video poslednjih 10 minuta. Ozbiljno sam se iznervirao, Ziru je morao da pocne jer oni imaju visoke stopere koji su pravili probleme kod prekida.n Bez promene u prvoj postavi koliko vec i isti pristup svakoj utakmici... pa ne moze to u modernom fudbalu. Jako sam razocaran!

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 14.12.2016
00:46

Sto volim komentare tipa sutra Celzi pobedi i vec je sampion,a do kraja 23kola imaju da se odigraju. Arsenal bez obzira na poraz mi nije tim za titulu jer je jako mlad i ima manje vrhunskih fudbalera od konkurencije,ali sta reci za Lester od prosle sezone,tako da imaju sansu,Liverpul isto bas lepo igra,ali em su mladi,em im fali pa u najmanju ruku igrac na koga se mogu osloniti i da je klasa (tipa kao sto je Pirlo bio) Miler to ne moze biti! City ima igrace,ali sa Gvardiolinom filozofijom tesko da ce uzeti titulu,ne moze se takva igra na ostrvu isplatiti,kada ti dodje pa mogu reci i raspolozeni Hal i roknu 2 bombe sa 25+ metara,a ti hoces da se usetas u gol. Celzi definitivno jeste glavni favorit,posebno jer ne igraju Evropu i imaju odlicnog trenera,ali ni oni nece vezati sve pobede do kraja,jos ako upadnu u krizu buce bas zanimljivo. Sto se UTD mislim da im je sansa za titulu 2% mada ako se vezu rezultati ko zna iako verujem da ce u top4 zavrsiti

avatar
tony zahirovic1234
Wednesday, 14.12.2016
11:04

Jos jedan kojii ne vidi glavni razlog losih rezultata, ili se pravi ne vidi kao...

avatar
tony zahirovic1234
Wednesday, 14.12.2016
19:11
avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 14.12.2016
13:17

Venera usla u 9 kapiju?

avatar
Samo Barsa
Wednesday, 14.12.2016
00:43

Samo nek drze Wengera na klupi, neverovatno koliko je jadan klub Arsenal, ne bih navijao za njih da mi plate, ligu nisu osvojili 12 godina, LS nikad, ne mogu da prodju osminu finala, sramota.

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 14.12.2016
14:00

Ja mislim da se Venger i igraci Arsenala bas zabrinuli sto neces da navijas za njih. Nego reci po cemu se bira to za koj ces klub da navijas, po novcu, trofejima, po tome koliko su antipaticni ko Barsa, Real, Bajern, ili po tome dal taj klub ima dusu il ne.

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 14.12.2016
19:45

Poceo si da navijas za Barsu kad su bili najjaci na svetu. Ne znam, meni nikad nije bilo zanimljivo navijati za klub koji je u TOP3 na svetu, nema tu strasti, sve je normalno bilo sta da urade. Mogu da uzmu ove sezone tripletu, sta nece niko kaze super, svaka im cast, nego ok, ocekivano je. Ne nzam dal me razumes.

avatar
Samo Barsa
Wednesday, 14.12.2016
18:40

Ma kakva dusa, druze ne lupaj, poceo sam navijati za Barsu zbog njihove igre, i zbog najveceg ikad, Lea Mesija.

avatar
Pep Guardiola
Wednesday, 14.12.2016
00:32

Idrisa Gey je fenomenalan igrac i danas je Dzaki pokazao ko je gazda.

avatar
Karamela
Wednesday, 14.12.2016
17:40

Idrissa Gana Gueye :)

avatar
lamps8
Wednesday, 14.12.2016
00:29
avatar
No ®ules
Wednesday, 14.12.2016
00:16

Everton je inace veceras bio odlucniji, tacno se vidjela ogromna zelja i odlućnost da se savlada Arsenal. Malo nade za Liverpul.. :)

avatar
bebel
Wednesday, 14.12.2016
00:13

I drugi poraz u prvenstvu Arsenal je doživio od kluba iz Liverpula. Kako su igrali večeras, bolje nisu ni mogli proći. Premalo ideje u igri, premalo kombinatorike, akcije predvidive i nemaštovite. Vodeći gol postignut sretno nakon ođbijanca. Nakon vodstva se Arsenal zadovoljio i prepustio inicijativu protivniku koji je, ponesen podrškom s tribina uspio poravnati. U drugom poluvremenu je ključni momenat bio promašaj Ozila u izglednoj prilici. Na kraju primljen gol iz ponovljenog kornera, s tim da je onaj prvi bio nepostojeći jer je loptom zadnji igrao domaći igrač.Poraz nije tragedija, posebno ne kad izgubiš od Evertona koji je puno bolja ekipa nego što to pokazuje poredak na tabeli, ali mene brine igra Arsenala. Više su prilika napravili u sudačkoj nadoknadi nego za svih 90 minuta prije toga.

avatar
Red Demon
Wednesday, 14.12.2016
00:13

Everton je ekipa sa odlicnim igracima i ogromnim potencijalom jos su kuci nepobedivi ovo se ocekivalo. Arsenal ove sezone izgubio dvaput od Liverpula i u Liverpulu .

avatar
vojin denic
Wednesday, 14.12.2016
00:07

Bas mi je krivo sto smo izgubili ocekivao sam da dobijemo.

avatar
nikola nikola1
Wednesday, 14.12.2016
00:05

Mnogi vec proglasavaju Celsi za sampiona a za to je prerano.Isto su Mnogi proglasavali Siti posle nekoliko prvih kola pa eto dje je sad Siti. U PL svako moze svakog da pobijedi

avatar
npboy
Wednesday, 14.12.2016
00:00

Mozda niste culi dobro ali ovo je prvi poraz u goste od MARTA luzeri jedni.....ako ste mislili da cemo da rasformiramo tim posle poraza nakon 9 MESECI...onda se varate. Kao i chelsea koji se probudio nakon poraza od nas...tako se i mi budimo sad. Guneri nikad ne idu na tudje sajtove da bi hejtovali Chelsijeve, Junajtedove.....to samo govori o karakteru tzv.navijaca.

avatar
Igors Stepanovs
Tuesday, 13.12.2016
23:56

Kukavicki igramo.Protiv plastike kako bude tako cemo znati na cemu smo...

avatar
gunner11
Tuesday, 13.12.2016
23:52

Realno nismo zaluzili ni bod a kamoli pobedu.Svi su lose odigrali ali uvek moze bolje ,ovo je tek drugi poraz u PL ove sezone ,treba zaboraviti na ovu utakmicu i fokusirati se na City.Samo ne znam sta Venger ceka sa izmenama , i ne znam kada ce Perez malo vise igrati

avatar
LolaDoBola
Wednesday, 14.12.2016
00:01

Po cemu je Sancez lose odigrao?

avatar
gunner11
Wednesday, 14.12.2016
11:55

On moze mnogo bolje ,trudio se ali je bio dosta dobro zatvoren

avatar
Wednesday, 14.12.2016
00:01

Ja sam ti rekao da vi niste kandidat za titulu,imate pickast mentalitet to vam je problem zadnjih 12.god

avatar
Непобедиви
Tuesday, 13.12.2016
23:52

Nepostojeci faul, zatim nepostojeci korner i onda drugi gol Evertonam. Nedosudjen penal. Klatenburg polozio. Nema veze, idemo jos jace. COYG

avatar
NIKE
Wednesday, 14.12.2016
00:04

Slažem se da još jače trebate napasti to četvrto mjesto:D Za ostalo si ispao smiješan.

avatar
Стерлинг Арчер
Wednesday, 14.12.2016
01:19

Sad ga pretera

avatar
Arsenal4ever
Tuesday, 13.12.2016
23:50

Prva utakmica da nisu mustafi i koscelni stopera, posle početka sezone i nranvno odma poraz

avatar
Tuesday, 13.12.2016
23:48

Idemo moji Plavci na +6 ako Bog da!!!

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Wednesday, 14.12.2016
00:05

Nimalo neće biti lako uvek se loše provedemo na gostovanje Sandrlendu

avatar
vojin denic
Wednesday, 14.12.2016
00:07

Pa sigurno pobedjujete nema sta samo opusteno.

avatar
Herkules88
Tuesday, 13.12.2016
23:47

E zato Arsenal nece uzeti titulu dok je Venger tu

avatar
odzvucnika
Wednesday, 14.12.2016
00:06

ma da ovi sto se loze i ocekuju titulu su smesni

avatar
Herkules88
Wednesday, 14.12.2016
12:32

Ja sam navijac Arsenala ali treba biti realan

avatar
AFC
Tuesday, 13.12.2016
23:47

Zaslužena pobeda karamela mnogo su bolji bili pogotovo u drugom, moram reći da i pored onih šansi u poslednjim sekundama nismo u drugom poluvremenu pokazali nešto. Teo i Ozil dosta bledo na momente je delovalo da se samo Sančez i Naćo trude, Arsen je zakasnio sa izmenama, kad je video da ne ide trebao je ranije da pusti Žirua.

avatar
Paul Dokic
Wednesday, 14.12.2016
02:05

Po mom misljenju nas je ulazak Zirua dokrajcio. Ako ga je vec uvodio, trebao je da ostavi makar jedno od krila koje mogu da centriraju, ali se on odlucio za Iwobija, koji igra na krilu, ali uglavnom vreme provodi u sredini. Ja sam se nadao da ce uci Iwobi i Perez, mozda cak i Elneni jer smo gubili dah na sredini. Mesut dosta slab, promasio je odlicnu sansu na 1-1. Mogli smo do boda, steta. Mustafi fali, osecala se nesigurnost Gabriela, a i falio je jos jedan igrac uz Dzaku koji moze da posalje odlicnu dugu loptu i da iznenadi odbranu Evertona. Granit danas fenemonelan u napadu. Videcemo protiv Sitija gde stojimo. Slabo protiv velikih ekipa u ovoj sezoni. Poraz od LFCa i Evertona, nereseno sa Junajtedom i Totenhemom, dobili Celsi. COYG

avatar
MAN RED
Tuesday, 13.12.2016
23:46

Koliko uzbuđenja zadnjih 5 minuta! PREMIJER LIGA!!!

avatar
djomla1990CFC
Tuesday, 13.12.2016
23:46

Kakva utakmica..Mozda se neki nece sloziti samnom,mozda je nerijeseno bilo pravedno,al ako je neko trebao da pobijedi,onda je to Everton.Arsenal se totalno ugasio u drugom poluvremenu,nisu nista napravili,i taj gol koji su dali,bio je iz prekida i iz odbitka.Everton se nije prepao,igrali su svoju igru,branili se dobro,i onda preko kontri i dugih lopti pokusavali doci do gola.Velika pobjeda za Everton koji ce vjerovatno sad izaci iz krize,a i velika prilika za Chelsea da ode na +6,i onda ce se mnogo rasterecenije igrati dalje..Naprijed Chelsea,i jos jednom cestitke Evertonu!

avatar
Miha
Wednesday, 14.12.2016
10:10

Ja sam saglasan sa tobom. Jednostavno nismo odigrali na nivou, i to je fudbal. Kad dobijamo, onda smo masine, magije, osvajači itd. Cim se kiksne ne valja Venger, ne valja Ozil ne valja niko. Everton je juce pokazao kako se bori i igra, i oni su kiksali par utakmica i vratili su se protiv nas. Jbg, tako je kako je. Bitno je nastaviti dalje sa dobrim igrama, pa ne moze sve ici po planu, pogotovo ne u ovoj ligi.

avatar
djomla1990CFC
Wednesday, 14.12.2016
14:00

Ova liga je najteza na svijetu,i do kraja prvenstva se jos 5 puta mogu promjeniti vodeci timovi..Chelseu ni 20 bodova prednosti ne moze garantovati titulu,a kamoli 6 ako vcrs pobjede..Siti su vec proglasili sampionom sa 8 bodova prednosti,a poslije 7-8 tekmi ljudi su cetvrti na tabeli..Do zadnjeg kola,sve je moguce u ovakvoj ligi..

avatar
King Didier Drogba
Tuesday, 13.12.2016
23:45

Kome smeta nikad jaci Everton? Arsenalovci na aparatima .

avatar
vojin denic
Wednesday, 14.12.2016
00:09

Docice i vasi aparati ima vremena.

avatar
S-I-M-K-E_
Tuesday, 13.12.2016
23:45

Nevjerovatno sta rade Liverpul i Arsenal,oni sami sebe pokopavaju.Kad god pomislim Arsenal je uhvatio zalet,desi se poraz.

avatar
Pep Guardiola
Wednesday, 14.12.2016
00:31

U PL protiv svake ekipe moras dati 100 posto,Ozil to veceras nije uradio.

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Wednesday, 14.12.2016
05:27

Jer mislis da ce Celzi stalno pobedjivati? Kad dodju povrede ovog i sledeceg meseca,pocinju placevi Celzija,samo polako.

avatar
HakunaMatata
Tuesday, 13.12.2016
23:45

Kako sada stvari stoje, Celsi bez konkurencije...Nema zara ni volje kod igraca Arsenala...Pre ili kasnije se ocekivalo ovako nesto...Za vikend ne bi bilo cudno da izgube opet pa da padnu na cetvrtu poziciju...Jednostavno dok je Venger tu bice tesko i stalno ce se ponavljati ista prica a navijaci ce se iznova i iznova nadati necemu i tako u krug...Celsi igra samo ligu i mislim da su oni 90% novi sampioni...

avatar
Wednesday, 14.12.2016
00:08

Nemoj zuriti.. junajted je prve tri tekme dobio pa su bili proglaseni sampionima, liverpul vezao 11 tekmi bez poraza pa su bili proglaseni sampionima, siti pobedio prvih 5 utakmica pa su bili proglaseni sampionima.. a svi su kasnije kiksali.. ovaj celsi stvarno igra strasno i trenutno su najveci favoriti ali brale da kazes u 15. kolu da su oni 90% sampioni? pasce i njima forma, ne mogu tako do kraja sezone u istom ritmu. Sve u svemu bice vrlo zanimljiva trka za naslov do samog

avatar
nikola nikola1
Wednesday, 14.12.2016
00:09

Rano je jos za takve prognoze.

avatar
Karamela
Tuesday, 13.12.2016
23:45

tako je breee!!!Konacno pobeda!

avatar
Red Demon
Wednesday, 14.12.2016
00:11

Cestitam komsije :D

avatar
mdostanic
Wednesday, 14.12.2016
10:18

Jako postujem navijace osrednjih klubova kao sto je Everton recimo. Zasluzena pobeda.

avatar
England
Tuesday, 13.12.2016
23:45

Zasluzen poraz, Everton je igrao muski, nije si ni branio vec bio konkretan rival. Ozil ocajan, nekad zasija jednim potezom a danas kao da je Arsenal imao igraca manje sa njim na terenu. Celzi ako dobije ide na 6 bodova prednosti i mozda im mozemo cestitati i titulu. Arsenalu sledi gostovanje Sitiju, nisam optimistican da mozemo da ih savladamo, pogotovo ne ovakvom igrom.

avatar
Costaaa
Tuesday, 13.12.2016
23:44

4RSENALLL 😄😄😄

avatar
Feelz
Wednesday, 14.12.2016
02:54
avatar
MSSZRMK
Wednesday, 14.12.2016
08:41

4rsen4l majstore ako ćemo već tako.

avatar
Can Demir
Tuesday, 13.12.2016
23:44

Gledao sam posljednih pola sata,sjajna utakmica,everton veoma dobar kuci. Sutrasnjom pobjedom protiv Crnih Mački,Celsi bjezi Arsenalu na plus 6

avatar
Gorčilo
Tuesday, 13.12.2016
23:43

Protiv Evertona na Gudisonu je uvek teško. Tako je zadnjih desetak godina. Jedne sezone kada je Liverpul igrao finale LS, izgubili su na Gudisoni glatko 3:0. Kad smo već kod Liverpula, stvari su jasne sjutra se mora iskoristiti kiks Arsenala.

avatar
nikola nikola1
Tuesday, 13.12.2016
23:43

Mekarti je morao da dobije 2nzuta kartona u prvom poluvremenu.Kod drugog gola prvi korner nije bio I trebao je biti penal sad kod ovog zadnjeg napada.Sto je previse gresaka na stetu jednog tima.

avatar
NIKE
Tuesday, 13.12.2016
23:57

Tačno su sudije krive, nije do vaše igre:D Ovog Evertona je Chelsea razlupao 5 razlike i to je Everton dobro prošao, a vi se žalite na sudije da osvojite neki bod, tačno vam ne bi dao titulu i da je bodovno osvojite, niste vi za šampiona, vi ste Luzernal.

avatar
nikola nikola1
Wednesday, 14.12.2016
11:27

I Arsenal je celsija 3 : 0 dobio a moglo je biti I vise.

avatar
Carina
Wednesday, 14.12.2016
09:12

Koselni, 93. minut, gol rukom? Tada je bilo smesno?

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Tuesday, 13.12.2016
23:43

Samo još mi da dobijemo sjutra. Lester ponovo pokazuje loše lice.

avatar
zoran zoran
Wednesday, 14.12.2016
00:55

Oduvjek si se bojao Arsenala Matanovicu:D

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Wednesday, 14.12.2016
13:48
avatar
MSSZRMK
Wednesday, 14.12.2016
08:41

Mislim da će Sevilja proći šalje.

avatar
NIKE
Tuesday, 13.12.2016
23:42

Evo zašto je Premierliga najbolja na svijetu! Everton definitivno u službi Chelsea, nama pustio da ga napunimo do vrha, a uzima bodove i Arsenalu i Cityju, što se tiče Uniteda, ruku na srce, tu nije Everton mnogo uradio, već Felaini.

avatar
Can Demir
Wednesday, 14.12.2016
00:00

Plava Braca :)

avatar
Kajzer
Wednesday, 14.12.2016
01:55

Kako nije mnogo uradio, pa jel su im uvalili Felaiinija, kud ces goru sabotazu.

avatar
Carina
Tuesday, 13.12.2016
23:41

Sada je izuzetno, ali IZUZETNO vazno pobediti Sanderlend sutra. Ne pomaze ni Ceh kad ae Ozil smori i ostavi Vilijamsa samog. Sta se na kraju utakmice desilo ne znam, ali nije usla lopta u gol, Arsenal je izgubio i ja sam zadovoljan. Da zadrze siti na neresenom u sledecem kolu i ko bombona.

avatar
King Didier Drogba
Tuesday, 13.12.2016
23:41

Sve i dalje ide po planu!

avatar
NIKE
Wednesday, 14.12.2016
00:00

Ti izgleda više slaviš što nam ostali rivali kiksaju, nego mi kad dobijamo, ali lave ne mijenjaj ništa, samo nastavi tako, odlično nam ide:D

avatar
Danijel Sturridge
Tuesday, 13.12.2016
23:41

Sace da se skupe plastičari da likuju , a sutra gube od anderlenda

avatar
King Didier Drogba
Tuesday, 13.12.2016
23:55

Protiv Anderlenda ni ne igramo.

avatar
Tuesday, 13.12.2016
23:41

Arsenal kandidat za titulu?sinovi slusaj te The KING/a kad ja nesto kazem to je tako,sad ce Blejd da izdominira za Arseal Fan TV.LOL

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 13.12.2016
23:54

Vezbaj malo pravopis.

avatar
Red blood
Tuesday, 13.12.2016
23:58

Ajde onda mi kazi konacan poredak,da se ne smaram gledajuci celu sezonu..

avatar
King Didier Drogba
Tuesday, 13.12.2016
23:40

Bravo karamele! Hahahahahahha. Arsenal napada titulu. Hahahahahha.

avatar
Vernes Delic
Wednesday, 14.12.2016
00:06

Zar ti mislis da vi necete izgubiti nProslu tekmu ste se provukli nTako da ko se zadnji smije najsladje se smije ;-)

avatar
gunner11
Wednesday, 14.12.2016
00:08

I dalje nisi zanimljiv .ovo je tek drugi poraz u sezoni i uopste nije lako igrati na Gudisonu

avatar
Rockstar
Tuesday, 13.12.2016
23:40

Ovo je prijatelji tobdzije najveci pokazatelj da smo mi tim bez ambicije i bez ikakvog smisla za fudbal.Sada polako krece raspadanje i krvnicka borba za vecito 4-to mesto.

avatar
Ajde?
Tuesday, 13.12.2016
23:40

Arsenal ima tim za titulu, ali nema menadžera za titulu.

avatar
Carina
Wednesday, 14.12.2016
00:15

Dobijamo 60 miliona za Oskara, ako se ostvari najavljeni transfer. Ako to usmerimo i uspemo da ubedimo Sanceza, necete imati ni tim, a i niko drugi nece biti konkurentan.

avatar
Ajde?
Wednesday, 14.12.2016
11:12

Zar stvarno veruješ da će ga Venger prodati i da će Aleksis hteti u Čelsi?

avatar
Realan tip
Wednesday, 14.12.2016
01:19

Nemate tim za titulu. Bez Vengera ovoj ekipi bi limit bilo 5. mjesto. Sa njim ste to sto jeste, bez njega mozete biti samo gori. Roster vam je smijesan, ali on od tih svojih polovnjaka izvlaci maksimum i stavlja ih u neki sistem koji daje rezultat. Samo da je pametan i odrijesi kesu, mogli bi biti ozbiljna ekipa i u LS svake godine. Ubi vas njegova tvrdoglavost, cuva vas njegova strucnost, u zacaranom ste krugu.

avatar
Ole Gunar Solšer
Tuesday, 13.12.2016
23:40

Koja ludnica na kraju! Respekt za Ceha sto je krenuo napred.