Luka Jović smenjuje Zidana, u Realu već znaju naslednika?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 21.01.2021.
08:46
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je na utakmicu od otkaza, posle blamaže u kupu i loših rezultata. Sada mu nabijaju na nos i Jovića. a naslednik može biti samo jedan...

 EPA-EFE/Jorge Zapata
EPA-EFE/Jorge Zapata

Povezane vesti

Madridski mediji ispraćaju Zinedina Zidana, posle bruke u kupu smatraju da je njegovo vreme isteklo, da su porazi u dva kupa, loše partije u prvenstvu dovoljan dokaz da je Realu potrebna promena.

Samo da ne žurimo, mnogo puta su ga otpisivali, uvek je nalazio rešenje. Ne pomišlja na ostavku, i dalje ima podršku svlačionice, ali "AS" i "Marka" koji su bliski klubu kažu da se poverenje gornjih ešalona, direktora, ali i samog Pereza istopilo.

Naime, Zidanu se ne zameraju samo loši rezultati već i činjenica da je dosta igrača nazadovalo, da je stvorio problem, Odegard želi da ode, a sada jasno koriste Luku Jovića da nabiju na nos Francuzu da nije umeo sa Srbinom koji je odmah počeo da daje golove čim je otišao iz Madrida.

Situacija sa Marselom i Iskom je nerešiva, oni čekaju da odu, kao da više nisu deo tima, Militao je zakucan za klupu, plaćen 50 miliona, a Azar deluje kao promašena investicija.

U ovom trenutku je jasno da bi posle jedne pobede u pet mečeva, novi neuspeh, u subotu na Mendizorozi protiv Alaveša koji tradicionalno stvara problem "Los Blankosima", verovatno bi snažno zaljuljao Zidana.


Inače, Atletiko ima četiri boda više, dva meča manje, ako dobije večeras Eibar otići će na +7, sa utakmicom prednosti. To nije malo, ma kako se verovalo da Real može u seriju, međutim, ovakav tim sigurno ne.

Još se ne spekuliše sa kandidatima, odnosno samo je jedan u igri, pošto je Poketino seo na klupu Pari Sen Žermena, ako Zidan ode ili bude smenjen, na klupu će Raul to je gotovo izvesno jer Perez nema drugo rešenje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke