Luka o ludačkoj borbi za opstanak u premijeršipu: "Bukvalno niko ne može da pogodi ko će opstati"

Autor: Pavle Knežević
sreda 21.03.2018.
13:53
Izvor: Sportske.net

Kapiten Kristal palasa govorio je o neizvesnoj borbi za opstanak u Premijer ligi.

EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

U donjem delu tabele Premijer lige trenutno važi deviza "mala bara puna krokodila", jer se otprilike pola lige bori za opstanak. Vest Bromvič Albion je jedini praktično otpisan, ali razlika između 10. i 19. na tabeli je samo devet bodova, sedam, odnosno osam kola pre kraja. Razlika između 13. Njukasla i pretposlednjeg Stouka je, međutim, samo pet bodova.

U toj grupi klubova je i Kristal palas našeg reprezentativca Luke Milivojevića, koji uživa veliko poverenje stručnog štaba, jer je dobio kapitensku traku, najbolji je strelac tima i zadužen je za izvođenje penala. Pitali smo ga o toj borbi za opstanak, jednoj od najneizvesnijih u premijeršipu poslednjih godina.

"Vest Brom je donekle otpisan, ali opet, ima sedam-osam kola do kraja. Zna se da je lika dosta jaka, ima mnogo sličnih timova, a razlika među njima je nekih pet do sedam bodova. Niko bukvalno ne može da pogodi ko će opstati, a ko neće. Ekipe iz donjeg dela tabele pobeđuje ove iz gornjeg, tako da je zanimljivo za nas igrače. Naravno, Siti dominira", rekao je Milivojević na druženju sa novinarima u kući fudbala u Staroj Pazovi.

Palas je u prošlom kolu pobedio Hadersfild 2:0, ali pre toga nije imao trijumf u sedam utakmica. "Orlovi" su van opasne zone, ali sa samo dva boda više od prvog tima u njoj. Kako procenjuješ vaše šanse?

"Ja mislim da možemo da opstanemo. Imali smo peh sa 12 povređenih igrača, a sad nam se vratilo 90 odsto njih", kaže Luka.

Kapiten si, šutiraš penale, reci nam nešto o tvom statusu u klubu.

"Moj status je da se trudim, da budem čist i da pružim sve od sebe. Ljudi u klubu su odgovorni, nagradili su me trakom…A penale šutiram sada, ali ako promašim dva, neću više, haha. Osećam se dobro u klubu", rekao je Luka Milivojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DekiStankovic5
Wednesday, 21.03.2018
16:03

Kapiten kluba igra redovno,i onda dodju neki ovde da ih ne nabrajam, pronaci ce se sami, i pricaju kako on ne treba uopste da igra za reprezentaciju,pritom uporedjuju ga sa igracima slicnog ili goreg kvaliteta koji pola igraju pola ne igraju po svojim klubovima.Nije Luka neki vanserijski igrac ali u ovom trenutku i sa ove distance svakako zasluzuje da igra pre mnogih i to je cinjenica.

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 22.03.2018
09:08

Milivojevic Matic i Milinkovic-Savic treba da drze sredinu ne znam dal postoji jedna osoba kojoj to nije jasno

avatar
Wednesday, 21.03.2018
15:08

pa kad se ne zna ko je lošiji

avatar
NemanjaViidiic No1
Wednesday, 21.03.2018
15:07

Najbolji strelac u jednoj ekipi u premijee ligi po revoltu bolji fejsa 😂