Lukaku upozoren, odmah stiglo izvinjenje!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 23.04.2020.
18:56
Izvor: Sportske.net

Inter pobija tvrdnje Belgijanca.

EPA-EFE/CESARE ABBATE
EPA-EFE/CESARE ABBATE

Povezane vesti

Korpulenti napadač je ovih dana uzdrmao italijansku, ali i evropsku javnost.

Ofanzivac Intera je izjavio kako su 23 od 25 fudbalera bila pod simptomima korona virusa kada su nastupali protiv Kaljarija. Ovakvu neopreznu izjavu je podelio tokom Instagram live razgovora sa belgijanskim novinarom Kerkhofsom.

Čelnici "neroazura" su ekspresno reagovali, Belgijanac se ubrzo i izvinio zbog svojih izjava.

BBC piše kako je sam igrač ozbiljno upozoren, ali da se njegovim izvinjenjem ujedno i stavila tačka na ceo slučaj.


Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Thursday, 23.04.2020
19:24

Sad ce interovi igrsci biti idpod cene, posto je ovo tacno sto je reko Lukaka, da su izmedju23 i 35 igraca bili zarazeni! Sad ce mnogi klinovi koji zele igrace iz intera biti oprezni ako hoce da kupe u inter! Sad ce svi intetivi igraci koji du na prodaju da odu uspod cene i mozda ih nece niko? Nece niko da rizikuje, da dobede zarazenig igraca koji bi mogo da zarazi ne samo tim vec ceo klib! Znaci ode inter u bankrot?

avatar
Gile sile pravi
Thursday, 23.04.2020
20:19

Da zato odvedi one operisane koju Barsa nude Interu u zamenu da se testira ova vakcina za Korona virus, a ovi koji su bili na prodaju unutar kluba sad vise nisu, kineski sponzori uneli lovu u klub. tako ces sad da bacas na Lautara dok ga budes gledao i sledece sezone u Interovom dresu jer slepurija iz Katalonije nema pare. bacaj na Lautara u snovima, ostali koji su na pozajmicu Ikardi i ostali Inter ce da uzme 180 mil evra za njih skupa, A mesi kad vidi da mu u klub nije dosao ni Lautaro ni Nejmar onda ce da se pokupi i vozdra, pa ces da gledas Barsu kako ih redovno buse svi redom

avatar
Mirjevac
Friday, 24.04.2020
02:27

Barca postavila osam ili devet igraca na prodaju, inter treba da izabere! Ali da su kinezi uneli pare u Inter to nije tacno, da kinezi posle ovog virusa da unese velike pare u Inter, to niko nece da poveruje! Inter moze sa mo da kupi Zirua iz celsi ili jos neke stare iznemogle, a dok barca nudi dobre i mlade igrace! Barca nudi Vidala, posto on hoce da ponovo saradjuje sa Konte, i Konte je bio zainteresovan! Inter nema para, oon je ugrozen finansijski i todobro, eno i Milan je isto tako ugrozen, kinezi nemaju velike pare da bi ulagali u skupe igrace, inter nema cak dovolno ni daplate isplacuje, a kamoli da kupuje skupe! Ja mu zelim da ima pare ali pogresnom je gazdi prodat i on i milan! Lauter ce biti Barcin, dali sa zamenom ili za kes, ali bice, posto inter hoce da ga proda!

avatar
Inter JZ 4ever
Thursday, 23.04.2020
20:35

Decace, citam vec par dana kakve ti nebuloze pises. Prosipas ovde neke gluposti i svi ti se podsmejavaju. Po tebi je korona uticala samo na finansije Intera, Barselonu nije ni dotakla kriza. Pa nije Inter rupa od kluba pa da prihvata smece iz Barselone (ona 4 igraca). U ovoj transakciji Inter postavlja uslove, a ne Barselona. Barselona ako zeli igraca neka plati klauzulu od 111m i neka vodi igraca ako zeli, u svim ostalim transakcijama se Inter pita. Ti znas da li Interu trebaju pare ili ne, oni imaju igrace na pozajmicama u vrednosti od preko 100m, iza njih stoji jedna od najvecih svetskih kompanija. Kad sve ovo kazem ne mislim da je Barselona slabog finansijskog stanja, ali su u poslednjih par godina imali zesce promasaje gde su otisle silne pare (preko 300m). Lukaku nije rekao da su igraci imali virus, nego da su prehladjeni, a u tom trenutku korona virus nije bio prisutan u Italiji (barem ne zvanicno) i niko nije testiran. A da se razumes u fudbal znao bi da svakako svi igraci prolaze obavezan lekarski pregled kada prelaze u drugi klub. Inter nije imao nijednog igraca zarazenog, dok drugi klubovi jesu, pa ko je rekao da ce vrednost igraca u tim klubovima opadati iz tog razloga. Logika ti nije na zavidnom nivou, i okomio si se na Inter kao deriste, a nigde validnih argumenata. I odmah da ti kazem, protiv Barse nemam nista, cak ih i simpatisem, ali nista vise od toga.

avatar
Südkurve München
Thursday, 23.04.2020
19:03

😂😂😂😂