Ma kakav Bajern, kakav Real, traženi fudbaler ide u Njukasl!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 26.04.2020.
12:59
Izvor: Sportske.net

Novi vlasnici "Svraka" bi mogli da naprave pometnju.

EPA/PETER POWEL
EPA/PETER POWEL

Povezane vesti

Njukasl preti da pomrsi račune ne samo najvećim i najjačim klubovima u Engleskoj, već i u ostatku Evrope.

Sa novim vlasnikom, šeikom Bin Salmanom, postaće jedna od najvećih sila na fudbalskom tržištu i u doba krize će moći da priušte sebi pojačanja o kojima će drugi klubovi, čini se, moći samo da sanjaju.

Spekulacija je mnogo, od nerealnih poput Kilijana Mbapea, do nešto realnijih poput Kavanija i Vilijana, koji na leto postaju slobodni igrači.

Sada se pojavila još jedna vrlo zanimljiva priča.

Naime, bivši napadač Totehema i Sanderlenda Daren Bent veruje da bi idealno pojačanje za "Svrake" mogao da bude štoper Lajpciga Dajo Upamekano.

Francuz je zaista sjajno napredovao u dresu "Bikova", izrastao je u jednog od najboljih mladih defanzivaca na planeti, pa ga traže i neki od najvećih evropskih klubova poput minhenskog Bajerna i madridskog Reala.

"L'Ekip" tvrdi da Upamekano ima otpusnu klauzulu od 60 miliona evra, jasno, novi vlasninci Njukasla će to moći da plate bez većih problema, a Bent veruje da bi njegovim angažovanjem "Svrake" pokazale ozbiljnost na tržištu.

Benta je posebno impresioniralo izdanje protiv Totenhema u Ligi šampiona, ističe da je sjajan fudbaler i da bi se odlično snašao u Premijer ligi, te da bi sve skupa bio idealno pojačanje za klub sa "Sent Džejms Parka".

Bonus

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paklena pomorandza
Monday, 27.04.2020
20:00

Ove godine Novi zamak je Fulam...a sta bi tek bilo da Mitrovic predje i Njukasl,agejn.....smak!