Madriđani kupovali, a kao da nisu!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 16.09.2018.
13:21
Izvor: Sportske.net

Čudan slučaj u Realu.

EPA-EFE/JAVIER LOPEZ
EPA-EFE/JAVIER LOPEZ

Povezane vesti

Dobio je Julen Lopetegi sjajan tim u Realu iz Madrida, ali uvek se postavlja pitanje kako će sada Madriđani funkcionisati kada nema Kristijana Ronalda.

Stigle su i novajlije u vidu Tiba Kurtoe, Marijana Dijaza, Alvara Odriozole i Vinisijusa, ali minute je do sada upisao jedno belgijski čuvar mreže. Andrij Lunin je takođe stigao na Bernabeu ovog leta, ali on je od samog početka sa Kastiljom.

"Kraljevski klub" je ispusto bodove u Bilbau protiv Atletika i mnogi su zamerili Lopetegiju što nije ubacio nekog ofanzivnijeg igrača od Lukasa Vaskeza u trenucima kada je bilo 1:1.

Marijano i Odriozola su remi svog tima posmatrali sa klupe, a skupo polaćeni tinejdžer iz Brazila nije ni bio u protokolu.

Čini se da se španski stručnjak i dalje oslanja na staru gardu, igrače koji su izneli teret prošle sezone i mnogi se pitaju da li će neko od pojačanja zaista i dobiti značajniju ulogu u timu osim Kurtoe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Sunday, 16.09.2018
16:20

Modric ni bleda senka igrača od prošle godine Isko mora da bude starter ili bar da izvadi Kazemira a ubaci Iska kad napada,Modrić može pokriti poziciju Kazemira a u napadu vise može da doprinese.Takodje Marijano mora da dobije sansu kad rezultat nije povoljan jer Benzema u tim momentima ne postoji na terenu.Vinicius treba biti prekomandovan u prvi tim jer on je prevazisao Kastilju.

avatar
Ermac
Sunday, 16.09.2018
23:34

Poleteo nakon izbora za najboljeg igraca Evrope

avatar
GoHard
Sunday, 16.09.2018
13:37

Bodovi su morali biti izgubljeni na San Mamesu kao i svake sezone, to nije nist acudno, bar nismo od Girone i Leganesa kao ranije sto smo kiksali.

avatar
El Clásico leyendas
Sunday, 16.09.2018
14:05

al zato poraz u Superkupu sto se nije deslilo prosle sezone . ovaj lik blage veze nema. on je trener za Porto

avatar
El Clásico leyendas
Sunday, 16.09.2018
16:28

jeste ali koliko je Real na tom mecu protiv Junajteda zicera promasio? pod Zidanom je ekipa grizla pogotovo u bitnim mecevima a ovaj ne ume da motivise ekipu , igraci mu vec u 50. minutu preumorni da nmg da se pomere . kad jedan Rio Ferdinand,Lampard,Gerrard,Gullit,Hamman,Owen,Henry i drugi velikani smatraju da je Real pod Zidanom igrao najraznovrsniji fudbal tj. da su postizali golove na SVE moguce nacine, zasto onda ti teras kontru?

avatar
GoHard
Sunday, 16.09.2018
15:57

Za Zidana je mozak i po, mi 3 sezone igru nismo imali hahaha, znas zasto super kup nije bio izgubljen? Lukaku je promasio 2 zicera od pola metra kad je tek stigao u Junajted a pre toga nas je Karvahal izvadio solo golom protiv Sevilje. :)