Maestralan trzaj glavom, Milik za bodove Napoliju!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 23.06.2020.
21:30
Izvor: Sportske.net

Verona je na svom terenu dočekala Napoli i gosti su izašli kao pobednici, dok u meču SPAL-a i Kaljarija nije bilo pobednika.

EPA-EFE/CIRO FUSCO
EPA-EFE/CIRO FUSCO

Povezane vesti

Zanimljiva utakmica na stadionu "Bentegodi" u Veroni.

Domaća Verona je dočekala Napoli, a gosti su izašli kao pobednici zahvaljujući odličnoj reakciji Arkadijuša Milika u prvom i golu Irvinga Lozana.

Prvu šansu je imala Verona preko Valerija Vere koji je glavom šutirao preko prečke, a onda je i Di Karmine koji je odigrao sjajan prethodni meč u kom je postigao dva gola, šutirao odlično i Ospina je njegov udarac odbranio.

Onda 38. minut, Politano izvodi korner, Arkadijuš Milik fantastično skače, pravi još bolji trzaj glavom i pogađa za 0:1.

Pred kraj poluvremena još jedna šansa za Veronu koja je bila bolji rival u prvom poluvremenu, ali je ponovo Ospina dobro intervenisao nakon udarca Velosa.

Napoli malo bolji u drugom nego u prvom poluvremenu, ispostaviće se da je bilo dovoljno za pobedu i tri boda, uz gol u nadoknadi koji je postigao Lozano.

Silvestri je odbranio udarac Alana, a onda je i Politano pokušao u 54. minutu. Na drugoj strani je Faraoni pogodio mrežu, ali je gol poništen zbog igranja rukom.

Za kraj, korner, lopta je čak išla i u gol, Lozano je bio tu da potvrdi pobedu.

Nikola Maksimović na jednoj i Darko Lazović na drugoj strani su odigrali čitav meč.

baner 8

U drugom meču između SPAL-a i Kaljarija golova nije bilo sve do nadoknade vremena. 

Nije bilo ni mnogo pokušaja na obe strane, Strefeca na strani domaćih i Rog na strani gostiju su imali po šansu u prvom poluvremenu, dok je u drugom jedino pretio Pelegrini koji je šutirao pored stative.




   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke