Magija - Barsa čekirala kartu za Berlin!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.05.2015.
22:38
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Barselone stigli su do kapitalne prednosti pred revanš utakmicu polufinala Lige šampiona pošto su golovima Lionela Mesija i Nejmara "nokautirali" Bajern u završnici prvog susreta igranog na "Nou Kampu".

Beta/AP Photo/Emilio Morenatti
Beta/AP Photo/Emilio Morenatti

Povezane vesti

Fudbalski klasik koji smo u sredu uveče imali prilike da pratimo u potpunosti je opravdao očekivanja iako se činilo da će nedostajati samo golovi.

Sve do petnaestak minuta pre kraja utakmice Bajern je imao aktivan rezultat ali je onda na scenu stupio Argentinac Lionel Mesi koji je sa dva fantastična gola trasirao Barseloni put ka finalu u Berlinu a nemačkog giganta dotukao je Nejmar u trećem minutu nadoknade vremena.

Prva utakmica polufinala Lige šampiona između Barselone i minhenskog Bajerna završena je rezultatom 3:0 (0:0) pa ćemo naredne nedelje biti svedoci Bajernove (ne)moguće misije na "Alijanc Areni".

Golove pogledajte OVDE!

Večerašnju utakmicu igranu na "Nou Kampu" možemo opisati kao fantastičnu fudbalsku predstavu tokom koje smo na delu videli majstorije jednog od najboljih golmana, jednog od najboljih igrača, i jednog od najboljih trenera u istoriji ove igre.

Bivši trener Barselone Pep Gvardiola počeo je utakmicu sa trojicom defanzivaca ali je vrlo brzo bio prinuđen da koriguje formaciju usled naleta Katalonaca koje je Bajern jedva izdržao.

Urugvajac Luis Suarez oboren je u šesnaestercu u 4. minutu ali je sudija Nikola Ricoli pokazao da se igra nastavi, a isti igrač je devet minuta kasnije izašao sam pred Manuela Nojera i propustio najbolju priliku na utakmici.

Fantastičnom intervencijom Manuel Nojer je sprečio Barselonu da stigne do prednosti u ranoj fazi utakmice a samo do odlaska na odmor Nemac je napravio još nekoliko fenomenalnih poteza o čemu više možete pročitati OVDE!

Barselona je tokom prvih 45 minuta bila znatno bolji rival ali joj dominacija i nekoliko idealnih prilika za postizanje golova nisu doneli prednost.

Spain Soccer Champions League
Foto: Beta/AP Photo/EmilioMorenatti

Već na startu drugog dela Bajern je krenuo u opasan napad koji je na ivici šesnaesterca zaustavio Dani Alveš prekršajem na Robertom Levandovskim. Posle prekide Ćabi Alonso je samo pogodio živi zid pa je propala dobra prilika za goste iz Minhena.

Dve Nojerove intervencije sredinom drugog dela kao da su nagovestile da odbrana minhenskog Bajerna neće još dugo biti u stanju da zadrži nalete fantastične Barselone.

Sva lepota fudbalske igre Lionela Mesija isplivala je na površinu u 77. i 80. minutu kada je Argentinac u razmaku od tri minuta dva puta matirao Nojera i tako rešio pitanje pobednika!

Prvi pogodak Lionela Mesija usledio je nakon udarca sa ivice šesnaesterca dok je drugi gol demonstracija sile omalenog čarobnjaka. Nakon što je nanizao defanzivce Bajerna lob udarcem je prebacio Nojera i tako nokautirao protivnika.

Do kraja utakmice domaćin je samo stavio tačku na Bajernovu golgotu golom Brazilca Nejmara koji je trećim golom Bavarce stavio pred nemoguću misiju. Revanš utakmica na programu je za nedelju dana ali se čini da je finalista već poznat.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

194 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Breaking Bad
Thursday, 07.05.2015
11:39

Barsa razbila Bajern. Čim dođe neki jači protivnik, odma ih razbije. Ako Real ne proje, mislim da je jasno da Barsa osvaja LŠ.

avatar
Dutch Schultz
Thursday, 07.05.2015
17:46

Prosao ne prosao real, Barsu sad ne moze niko zasutaviti. Ja se nadam da real nece proc da bi gledali zanimljiviji mec u finalu, inace ako prodje real, jasno je da ce Barsa sa lakocom osvojiti

avatar
Breaking Bad
Thursday, 07.05.2015
20:43

Vidimo se u srijedu :D

avatar
Uncounquered
Thursday, 07.05.2015
01:04

Svaka cast, finale je tu, revans ce biti formalnost...sad Real da da sve od sebe i da konacno gledamo najvecu utakmicu u istoriji fudbala u najvecem takmicenju.

avatar
Dutch Schultz
Thursday, 07.05.2015
17:47

S obzirom kako real igra, mislim da necemo gledat takvo finale

avatar
Uncounquered
Thursday, 07.05.2015
22:32

Real je bio gost, na Bernabeu je druga prica.

avatar
Dejan Marinkovic
Thursday, 07.05.2015
00:57

Jel ustao Boateng ???

avatar
igorbolje
Thursday, 07.05.2015
00:54

Auuh brutalnoo, al opet i nisam toliko iznerviran Bajern nije dosao da se brani sto se i vidjelo tokom utakmice druzili su se sa loptom koliko su mogli vrsili presing kad su god imali priliku ali opet nije to to, sve je to bilo jadno mnogo su falili igraci kao sto je Roben, Riberi pa i Alaba falio je neko ko ce na navuce na sebe bar 2 igraca pa da napravi neki visak, zato je i bio Levandovski tako nemocan nocas i onu jednu sansu sto je imao olako je propustio, al ipak ostaje ono sta bi bilo kad bilo.

avatar
King Eric
Thursday, 07.05.2015
00:47

Posto je Mesi dao dva gola Ronaldo je sigurno poludeo posto sad ima jedan vise od njega.

avatar
ppera 1
Thursday, 07.05.2015
00:43

Realno je mogao Bayern i mnogo gore da prođe, ako računamo ono što su ispromašivali Suarez, Neymar, Dani Alves... Sa druge strane dosta dobro su se kretali igrači Bayerna, defanzivci su bili dosta blizu MSN-u i u velikom broju, vrlo brzo su se vraćali u odbranu i prilično dobro igrali presing i pokrivali teren. Ponekad mi se činilo kao da imaju 2 igrača više od Barse. Nije to moglo bolje, šta god ko mislio na osnovu rezultata, a ni Barsa nije mogla da napravi više šansi, pa su one šanse koje su napravili ujedno i maksimum u takvom razvoju igre. Bayern je 'samo' u poslednjih 15-ak minuta zaboravio da igra protiv tima koji je u stanju da zabije 3 gola i za 3 minuta, samo ako im se otvori malo prostora. Isto to su i oni u stanju da naprave ako im se dopusti, a to Barsa ne sme da zaboravi u revanšu. Sa ovim rezultatom Barsa mora imati više prostora u Minhenu, što svakako moraju iskoristiti...

avatar
justforfan
Thursday, 07.05.2015
00:42

Barsa pokazala kako se igra fudbal,ali ljudi jesam ja jedini koji jednostavno ne uziva u ovom modernom fudbalu!? Pa covece do pre 10 godina kakve smo se genijalce gledali u ligi sampiona,a sada moramo da cekamo minimum cetvrt-finale pa da iole uzivamo u fudbalu.Ili se fudbal toliko promenio ili sam ja toliki nostalgicar ? Pa trenutno mogu nabrojati na prste jedne ruke igrace uz koje uzivam u fudbalu,a do pre nekoliko godina u svakoj iole jacoj ekipi bilo ih je bar 3 do 4. Fudbal je otisao u k....

avatar
fudbalski objektiv
Thursday, 07.05.2015
00:37

FENOMENALNO, Svaka čast Barsi. Vcr su pokazali koliko su jaki i bilo je uživancija ih gledati. Mogli su riješiti utakmicu i u 1 poluvremenu.Svi su vcr odigrali fenomenalno. Nadam se da cemo u Minhenu odigrati isto ovako :) Svaka čast i Luisu Enrikeu a Mesiju još jednom VELIKO HVALA što nam sve ovo pruža. GRANDE MESSI I GRANDE BARCA :)

avatar
CR7
Thursday, 07.05.2015
00:26

Iskreno navijao sam za Bajern,takodje sam gledao i utakmicu,ali onaj 2 gol Mesija,da prevari jedno od najboljeg stopera i trenutnog najboljeg golmana...Pa to samo moze Mesi :)

avatar
StefaNN
Thursday, 07.05.2015
00:20

Koja domimacija, jedan Bajern nije imao sut u okvir gola. Kakve im onda sanse davati u revansu?

avatar
Barça u ♥
Thursday, 07.05.2015
00:12

Jednostavno za Lea ne postoji rec koja ga moze opisati!!!!Kakva Madjija!!!Odlicna utakmica! Nojer je veoma dobro odigrao,ali Leo je neverovatan!!!!!Ako damo 1 gol oni ce morati 5 sto je pored ovakve Barse nemoguce.Gvardiola ne moze zaustaviti njegovu(i Rajkardovu)tvorovinu Mesija!!nVisca El Barca

avatar
Barça u ♥
Thursday, 07.05.2015
00:11

Jednostavno za Lea ne postoji rec koja ga moze opisati!!!!KAKVA MAGIJA!!!Odlicna utakmica! Nojer je veoma dobro odigrao,ali Leo je N-E-V-E-R-O-V-A-T-A-N!!!!!Ako damo 1 gol oni ce morati 5 sto je pored ovakve Barse nemoguce.Gvardiola ne moze zaustaviti njegovu(i Rajkardovu)tvorovinu Mesija!!Visca El Barca

avatar
juve mojsa
Thursday, 07.05.2015
00:07

cekirao je messi,kralj,car,genije ove igre..respect!!

avatar
Gianluigi Buffon
Wednesday, 06.05.2015
23:57

Свака част Барселони иако их не волим. Онај Суарез тотално без везе вечерас. Боље да су играли са десеторицом него што су са њим.

avatar
WR10
Wednesday, 06.05.2015
23:46

Mogu samo reći da sam sretan što živim u dobi, gdje Messi i Ronaldo dominiraju gotovo pa svakom utakmicom. Pametnom dosta.

avatar
Vladan Rajcic-Koja
Wednesday, 06.05.2015
23:36

Gde mogu da nadjem kartu za finale ?

avatar
Wednesday, 06.05.2015
23:53
avatar
El Capitan
Thursday, 07.05.2015
00:05

Nema to za nas smrtnike nažalost.Ako bude El Clasico finale prodajem bubreg bez pogovora.

avatar
Bojan Aleksic
Wednesday, 06.05.2015
23:34

Ajde da ne budu svi isti komentari. Alves je odigrao najbolju utakmicu u poslednje 3 godine. Defanzivno superioran, pogotovo u prvom poluvremenu, a u napadu je kljucnu stvar napravio. Alba je poslednjih pola sata pokupio apsolutno svaku loptu, cak je i Levandovskom skinuo sa glave. Takodje, ovo je bila Rakiticu jedna od dve najbolje utakmice od dolaska. Iniesta odlican, Buskec klasicno fantastican, Nejmar u prvom los u drugom poluvremenu sjajan. Suarez je odigrao poprilicno los mec, u revansu daje gol. A Mesi? Mesi je najbolji defanzivac, veznjak i napadac danasnjice.

avatar
Mario Götze - Return
Wednesday, 06.05.2015
23:31

Pobedio bolji tim,Bajern bez Robena,riberija je nemocan,to kao kada bi barsa igrala bez mesija i Nejmara.Srećno barsi u Berlinu.

avatar
AdrovicEsad
Friday, 08.05.2015
01:58
avatar
Stefan voli Real!
Friday, 08.05.2015
15:03

Hahahah Sosijedad je jaci kaze Mujo

avatar
King of Manchesterr
Wednesday, 06.05.2015
23:29

Da napomenem i ovde da je i Anderson dao 2 gola Nojeru u Polufinalu za Junajted :D

avatar
iskusna vezara
Wednesday, 06.05.2015
23:27

utakmica ne racunajuci poslednjih 20 min smor... bar za mene koji sam je odgledao na mlakom pivu i buksni ipo.. i onda tih fantazmagoricnih 15-20 min gde je mesi pokazao da je fudbalercina samo takva! boateng ispade ko iz voza i postade kontinentalna sprdnja sledecih par dana.. acika posle tog drugog gola pisnuo malo u gace.. nejmar mi se na kraju ukakio u pracenje revansa.. pa ako bi vec morao da biram hocu da gledam barsa real u finalu, pre nego recimo barsa juve (uz svo izvinjenje zabarstini i njihovim simpatizerima, navijacima..kako god..)

avatar
Michael Carrick
Wednesday, 06.05.2015
23:27

Ajmo cekamo navijace reala da objasne da je ronaldo u rangu sa kraljem MESIJEM jos pa i da e bolji od njega ....

avatar
Бранислав Вуковић
Wednesday, 06.05.2015
23:25

Kapa dolje za najveceg majstora u istoriji ove igre!!! Dobar je CR,ali ovo je BOZANSKI DAR sta ovaj momak ima,to nema niko...Pelea i Maradonu nisam geldao,ali na klipovima nidje ne vidim da neko radi ista slicno....!!!

avatar
miki
Wednesday, 06.05.2015
23:18

Kakav dosadan fudbal od strane Bayerna, katastrofa... Fudbal je na kraju pobedio...

avatar
Vladan Rajcic-Koja
Thursday, 07.05.2015
10:46

Pa dobro . Nije los bayern bio. Nisu se zatvarali kao npr. Chelsea. Barsi odgovaraju ekipe koje igraju otvoreno..

avatar
Realan111
Wednesday, 06.05.2015
23:17

Cista fudbalska magija ! Lionel Andres Messi ! Genije !

avatar
Scar
Wednesday, 06.05.2015
23:07

Sinoc smo videli kako Ronaldo daje golove, a veceras kako Mesi, ne treba vise trositi ni vreme ni reci raspravljajuci ko je bolji.

avatar
Wednesday, 06.05.2015
23:06

Bayern je nista bez Robbena i Riberyja. Realno gledano, da su oni bili tu, rezultat bi sigurno bio drugaciji.

avatar
Alexander Stonsky
Wednesday, 06.05.2015
23:53

E, moj ti, od svega na mecu ti si to video. U problemu si.

avatar
Thursday, 07.05.2015
15:31

Sta cu drugo videti? Prvi gol odbrana se otvorila zbog rasprave sa sudijom oko Neymarovog padanja, drugi gol odlican, treci formalnost.

avatar
Далибор воли Бајерн
Thursday, 07.05.2015
00:39

Bili su tu prošle godine protiv Reala i opet ništa. Mi smo nula zbog mrtvog Gvardiole.

avatar
Pique3
Wednesday, 06.05.2015
23:04

Fenomenalna partija, najvise me raduje igra u defanzivi. Rakitic, Alves, Iniesta i Messi odlicni u napadu. Suarez je masio ali posle svega nemamo sta zameriti.

avatar
Brat Rodrigoo
Wednesday, 06.05.2015
22:56

Lionel Mesi - Magija!

avatar
Alexander Stonsky
Wednesday, 06.05.2015
22:56

Proslava Mesija i Nejmara kod 3. gola prikazuje ovu Barsu najbolje.

avatar
juve mojsa
Thursday, 07.05.2015
00:08

bas too..veze ih veliko drugarstvo,ma samo sto se nisi izljubili tamo hehe..jaki mnogo ove sezone!!

avatar
Kufe7
Wednesday, 06.05.2015
22:55

Leo za mene si sad no1. Realna slika bajerna i bundeslige koja god ozbiljnija ekipa dode posteno ga izgube. Lako je dominirat u haha ligi

avatar
Далибор воли Бајерн
Thursday, 07.05.2015
00:41

2013. smo uzeli titulu sa 25 bodova prednosti i to je rekord koji ostaje i nakon ove sezone. Očitali smo lekciju celoj Evropi i uzeli sve. Ovo je Gvardiolin poraz, kao i onih 5:0. Očajan trener.

avatar
Dutch Schultz
Thursday, 07.05.2015
17:50

Niste uzeli super kup ako se ne varam, sto znaci da niste uzeli sve. Tako da Barsa ostaje jedini tim koji je sve moguce trofeje uzeo u jednu sezonu, i to sa trenerom pocetnikom i to preko kvalifikacija Lige Sampiona

avatar
King Eric
Thursday, 07.05.2015
00:48

Sve je to lepo ali pricas gluposti taj Bajern je predhodnih sezona cistio sve pre sobom uostalom ovo jos nije gotova stvar koliko god se ti radovao.Ocekujem najmanje bogovsku utakmicu u Minhenu.

avatar
LuckyStrike
Wednesday, 06.05.2015
22:55

svaka cast barsi :)

avatar
Barça el honor
Wednesday, 06.05.2015
22:54

Ja sam uzivao...usput pozdrav za 3-4 navijaca reala odavde koji su najavljivali ubedljivu pobedu bajerna i slicno. Bajern je bio oslabljen i verovatno bi bilo drugacije,tako da navijaci bajerna mogu o tome da pricaju a ovi navijaci reala ne mogu jer nismo igrali sa njima naravno.Ima jos da se igra,jedino da smo dobili 5,6 razlike :) bajern je to i ne treba ih podceniti

avatar
Thursday, 07.05.2015
00:03

iskreno niko nije ocekivao ovako los Bajern, najmanje su pokazali od ova 4 tima. Da nije bilo Noera pala bi petarda ako ne i vise. Niko nije najavljivao da ce Bajern odvaliti Barsu ali mislim da niko od neutralnih nije ocekivao da ce ovako duvati kroz linije Bajerna. Potpuno bezidejni su bili. Cestitke na pobedi, i da nije jos gotovo, ako nekog ne treba otpisati to su onda Nemci, ako se vrati Roben, i Riberi moze svasta biti na areni, ali mislim da ste sad ipak u ogromnoj prednosti i ako im dozvolite da vam se revansiraju, onda, niste ni zasluzili finale.

avatar
Barça el honor
Thursday, 07.05.2015
14:33

Ja i kazem da nije gotovo, to je draz fudbala. Barsa je u prednosti ali zasto se bajern ne bi borio do kraja dok ima nade

avatar
Ter-Stegen
Wednesday, 06.05.2015
22:54

Grande Leo!!kakva igra Barse,idemo momci jos Real da prodje pa da gledamo Klasiko u finalu siguran sam u prolaz u finale mi nismo Porto!

avatar
MSSZRMK
Thursday, 07.05.2015
10:36

El Klasiko u finalu! Ako prodjemo onda se nam vraca i Modric majstor.nCestitke za prolaz.

avatar
Ter-Stegen
Thursday, 07.05.2015
15:50

Hvala brate i ja se nadam El Klasiku :)

avatar
milisavr
Wednesday, 06.05.2015
22:53

Koliko ja ne mogu da smislim onog nejmara pa to nije realno , dobije loptu na tacnu i da gol i onda neko priča kako je najbolji, a usput pola šansi upropasti svojim dugim držanjem lopte i nekim lošim rešenjima, nemam nista protiv protiv barse samo ne gotovim nejmara jer je klasični šminker.

avatar
salle80
Thursday, 07.05.2015
00:04

A kako je ronaldo juce dao gol.... o kakvoj tacni pricas? I suarez je dobio loptu na tacni pa je nije iskoristio... dani alves takodje..... Druze moj kad se nadjes sam jedan na jedan sa golmanom treba to i pogoditi. Jer nije samo sutnuti loptu i gotovo....

avatar
milisavr
Friday, 08.05.2015
23:23

Nisam fan reala ili ronalda , niti barse i mesija ili bajerna ,jednostavno nejmar je po meni iznad prosečan igrač nikako jedan od najboljih, ponovo kad pogledaš njegove sunarodnike koji su bili najbolji u svoje vreme, prava magija a ne šminkeri. Ovo je moje mišljenje nemojte da napadate zato što sam ovo rekao , jednostavno toliko mi je antipatican toliko da ne mogu da opišem

avatar
Vladan Rajcic-Koja
Thursday, 07.05.2015
10:48

Treba imati u ekipi takvog igraca koji je konstantno u sansama. Gol doje posle toga sigurno. Nymar nije igrac vec igracina. Zabice on u Minhenu 2 komada..

avatar
Balkan
Wednesday, 06.05.2015
22:53

Zamolio bi sve navijace reala da prestanu govoriti kako je ronaldo bolji igrac od Mesija veceras smo svi vidjeli kakav je to majstor odma mu treba dat zlatnu loptu 3 godine unaprijed svaka mu cast

avatar
Jok3R
Wednesday, 06.05.2015
22:52

Vise puta sam ovo ponovio i opet cu, fan sam Reala, ali Mesi je nesto nevidjeno, najbolji kojeg su moje oci gledale. Covjek je obrnuo igricu! Ako u mitologijama ima tih Bogova ljepote, munja, mora i ostalog, Mesi je definitivno Bog fudbala! Naklon do poda.

avatar
Dejan Marinkovic
Thursday, 07.05.2015
00:32
avatar
StormyLBZ
Thursday, 07.05.2015
08:43

Da je malo vise takvih kao ti, nebi bilo toliko prepirki na ovom sajtu, svaka cast!

avatar
Shone
Wednesday, 06.05.2015
22:51

ocekivao sam mnogo vise od bajerna i gvardiole??? koliko barsa izgleda mocno neverovatno...cini mi se da je u ovom trenutku nepobediva!

avatar
Ivanp
Wednesday, 06.05.2015
22:51

Bajern je trebao imati 6 golova u mrezi veceras,nojer kao da je igrao sam protiv cele barse,imao sam osecaj da mu je nemoguce dati gol.messi ubedjen sam da mnogi od nas za zivota nece gledati boljeg igraca,sta je samo radio po terenu,nevidjeno,za koga god da navijate skinite kapu ovom coveku.

avatar
junior dos santos(ex vince carter)
Thursday, 07.05.2015
00:35

pricaj u svoje ime,ja sam gledao bolje igrace,igrati se sa boatengom,bernatom,benatiom,kompanijem,demikelisom,pepeom,marselom ni u ludilu nije isto kao igrati protiv maldinija,neste(koga nikad nije prosao,niti dao gol iz igre kao i zanetija) thuram,stam,makelele,karlos iz najboljih dana itd..napadni bajern i barsu napunices ih,samo sto ne mogu da se napadnu uvek,a sistem majstora iz barselone sve cini laksim..

avatar
Don Andres
Thursday, 07.05.2015
11:59

sva nemoc neste protiv najboljeg igraca svih vremena https://www.youtube.com/watch?v=j_g_x9XEdvg.. ni jedan jedini put mu nije uzeo loptu bez faula.

avatar
Ajde?
Wednesday, 06.05.2015
22:50

Navijač sam Arsenala, ne gotivim Barselonu ni malo ali mesi je najbolji igrač ikada, za klasu iznad Ronalda i svih ostalih.

avatar
Maestro6
Thursday, 07.05.2015
00:11
avatar
Emre Can
Thursday, 07.05.2015
00:31

Kada donesenesto Argentini ili bude igrao u Argentini bar blizu kao u Barsi moze se pricati o tome.Do tada je Maradona klasa iznad.

avatar
scylla98
Wednesday, 06.05.2015
22:50

Nisam navijao ni za jedne ni za druge, vec za dobru tekmu, sto smo i videli vcrs. Ocekivao sam X, ali ipak, tu je Messi. Kao sto je rekao Aca: Sve taktike, planovi, ideje sve padaju u vodu kada naspram sebe imate jednog majstora kao sto je Messi! :) Dobra tekma, to je vazno!

avatar
ppera 1
Wednesday, 06.05.2015
22:49

A šta bih mogao dodati o Messi-ju? Stvarno ne znam. Posle svih onih promašaja u 1. poluvremenu, činilo mi se da bi i 1:0 bio dobar rezultat, a ovako, zahvaljujući Messiju, je sjajno. Sada opušteno možemo da gledamo revanš, jer ako Barsa nije u stanju da sačuva 3:0 u Minhenu, onda nije ni bitno...

avatar
Maestro6
Thursday, 07.05.2015
00:12

Tacno. Ako ne mozes da sacuvas prednost od 3 gola onda ni ne treba da igras fudbal. Nadamo se da cemo i tamo da pobedimo

avatar
ppera 1
Thursday, 07.05.2015
19:55

Ako su pametni upravo će to i da urade. Imaće više praznog prostora nego na Camp Nou, jer će Bayern morati svim silama u napad i biće im lakše da pobede negoli da sačuvaju 3:0.

avatar
Dakijev psihijatar
Thursday, 07.05.2015
00:23

Jel ustao Boateng ? :D

avatar
Juventino SS
Wednesday, 06.05.2015
22:48

Razbi ih Barselona. Zaslužena pobeda. Uhvatio 2-3 gola :D

avatar
salle80
Thursday, 07.05.2015
00:06

A ja igrao 1&2-3 :D :D :D

avatar
Далибор воли Бајерн
Thursday, 07.05.2015
00:43

Nadam se da će Điđi i Pirlo ponovo pokoriti Berlin, samo da ne gledam ove Špance. Srećno!

avatar
Wednesday, 06.05.2015
22:48

Svaka čast Barsi!Odučili su ih od fudbala.Drugi gol Mesija-čista magija iako sam za Real od malih nogu,morao sam da priznam :)

avatar
Samo CZV
Wednesday, 06.05.2015
22:48

Barcelona je demorilala Bajern.Da ne beše Nojera... ju ju ju.

avatar
Brat Suarez#7
Wednesday, 06.05.2015
22:48

Prejaka, prebrutalna Barsa. Kakav otac fudbala je Lionel Mesi, dalje od njega nema. Ni iz čega je rešio utakmicu, onaj drugi gol perverzija čista. Kako je samo bacio (večeras fantastičnog) Boatenga na dupe pa posle prebacio najboljeg golmana na svetu sa pola snage. Strašno. Žao mi je Bajerna, navijao sam za njih večeras. S obzirom na okolnosti, odigrali su jednu sasvim dobru utakmicu, ali sve je to palo u vodu od 77. do 80. minuta. Barsa mnogo odlučnija u završnoj trećini, Bajern i kada bi stigao u izglednu poziciju, previše bi zakomplikovali. Vidi se da je nedostajao Robbery :D Sve u svemu, Barsa napravila veliki korak ka finalu ali još ne bih potpuno otpisao Bajern. Nemci su to, biće totalno druga priča na Alianzu.

avatar
Emre Can
Thursday, 07.05.2015
00:32

kako brate moj crveni navijao za bajern, da uzmu 6. ls i da nas predju? :D

avatar
Brat Suarez#7
Thursday, 07.05.2015
16:06

Haha pa i Barsa može da nas stigne ako tako gledamo :D Za Juve navijamo da osvoji :P

avatar
ppera2
Thursday, 07.05.2015
01:01

Nikada ne možemo otpisati Bayern, bez obzira na rezultat. Mislim da će Barsi biti lakše da ih pobedi tamo, ili bar da povede, negoli da sačuva 3:0. Ne smeju zaboraviti ono što je Bayern zaboravio večeras, da za samo par minuta neopreznosti mogu primiti 2-3 gola, a onda je to sasvim druga utakmica...

avatar
Carina
Wednesday, 06.05.2015
22:47

I sad jer su imali posed lopte, pricace se kako je Bajern dobro igrao do tog 77. minuta, a bukvalno nista nisu imali. Taj jedan sut posle odbitka i ono kad je Levandovski promasio loptu. Celsi bi verovatno imao 25 posto posed lopte, ali bar bi stvorio dve tri pismene sanse. Cestitke Barseloni na prolazu u finale.

avatar
Heisenberg321
Wednesday, 06.05.2015
23:44

Čelzi je učestvovao u ovom takmičenju? :D Pa oni su samo imali sreće što su ispali ranije da ih Barsa ne ponizi kao PSŽ i sad Bajern. :D Drugorazredna ekipa taj Čelzi...

avatar
Skrtelinho
Thursday, 07.05.2015
14:41

Ma Mourinho bi njima odrzao lekciju.Messi se ne bi vidjeo.Koliko je ono Messi zabio golova protiv Chelsea-ja???

avatar
Carina
Thursday, 07.05.2015
12:04

Barselona je pobedjivala Real po 5-0, Real je ponizio Bajern prosle godine, Barselona ove godine ponizava Bajern, Bajern je njih ponizio 7-0 u dvomecu, a Celsi protiv Barselone ima pozitivan skor i stvarno ne znam kad si ti video da je Barselona ponizila Celsi.

avatar
djomla1990CFC
Thursday, 07.05.2015
07:27

Svaki put kad su igrali Barselona i Chelsea,za takve navijace poput vas je Chelsea uvijek bio drugorazredna ekipa..Pa sta bi onda? Sjecate li se mozda kako ste se proveli sa tom drugorazrednom ekipom?P.S.Svaka cast za Mesija,covjek je 50% ekipe i najbolji igrac na svijetu!

avatar
PakyCFC
Thursday, 07.05.2015
07:20

Ne sećam se kad je Barselona ponizila Čelsi, pa ni tad kad je Iniesta dao gol u 93. minutu pored onih sudijskih odluka. Samo se sećam da je Tores, igrač koji je promašivao prazne golove, ponizio Valdesa.

avatar
Alex DeLarge
Wednesday, 06.05.2015
23:54

Protiv ovakvog Mesija Murinju ni 5 stopera ne bi nista vredelo...

avatar
Barca4ever
Wednesday, 06.05.2015
22:47

Solidno su odigrali.Mesi je izvukao ovu utakmicu.Suarez je fenomenalno odigrao u odbrani ali u napadu nije bio na nivou.Zadovoljni smo rezultatom ali nista nije gotovo jer Bajern ima tradiciju ove godine da prvu utakmicu lose odigra a kasnije da degradira protivnike kod kuce. Nema boljeg igraca od Mesija niti ce ga ikada biti.Jedino ko ima radio umesto televizora moze da trvdi da je Ronaldo bolji ali on mu trenutno nije ni do kolena.Ako su nekima bitni golovi onda treba da im uporedi nacin davanja golova pa ce im biti sve jasno.

avatar
junior dos santos(ex vince carter)
Thursday, 07.05.2015
00:41

maradona,brazilski ronaldo itd bi isto ovo uradili bernatu,boatengu i svakom defanzivcu,jos u sitemu barse gde bi lopta bila kod njih stalno,ma dajte ljudi vremena se ne porede,ovako nikada u zivotu nije prolazio nestu,zanetija,terija,kola..ali je najbolji igrac trenutno sigurno.

avatar
Don Andres
Thursday, 07.05.2015
12:11

nesti se salio sa zivotom, vec sam ti postavio klip. isto je radio i sa kolom u vise navrata, ferdinandom, vidicem, kanavarom, karlosom, evrom, esienom i ostalim velikim igracima https://www.youtube.com/watch?v=S36NM8kV9aE

avatar
vladooo
Wednesday, 06.05.2015
22:47

Messi presao igricu.

avatar
Nikola M.
Wednesday, 06.05.2015
22:46

Leo Mesi - klasa za sebe. Kapa dole za takvog majstora ove prelepe igre. Čovek samo da mu se divi, ništa drugo. Ova utakmica je bila pravi spektakl, demonstracija vrhunskog fudbala. Uistinu, prava uživancija za sve ljubitelje fudbala. Barselona je jedan fantastičan tim, sa neverovatnim pojedincima. Prejaki su. Svaka im čast.

avatar
Marcos Alonso
Wednesday, 06.05.2015
22:46

Bilo je za ocekivati ovako nesto,bar ja tako mislim :D Barselona je igrala losije u prvom dijelu sezone ali sada im nema ravnih definitivno. Ponavljam opet mislim da ce osvojiti LS. To je samo moja prognozana ono sto je cinjenica je da je Lionel Messi najbolji igrac planete :)

avatar
Barça el honor
Wednesday, 06.05.2015
22:46

Kakva utakmica...Barsa nadigrala bajern u svim segmentima i potpuno realan rezultat.I prvo i drugo pol. kao iz snova. Trio je bio nezaustavljiv,sredinu terena su potpuno dobili vezni igraci,odbrana mozda samo 1 ili 2 greske. Mesi pokazao zasto je najbolji,suarez od pocetka motivisan i borben, nejmar krunisao golom sjajnu utakmicu. Ima jos da se igra,ne treba podceniti bajern,u minhenu ce biti drugacije ali sam siguran da je barsa u finale :)

avatar
Alexander Stonsky
Wednesday, 06.05.2015
22:46

Uuuuufffff, kakav mec, bajo moj. Mesi definitivno osvaja Zlatnu lopui, a Barsa, nadam se, Ligu Sampiona. Mogli su nocas vise od 3 da daju. Jedno 7, a Bajern 1 ili 2. Kakva demonstracije sile. Mesi definitivno igrac utakmice, Nejmar takodje odlican, Suarez je igrao malo pod pritiskom, ali vrlo, vrlo, vrlo je Barsa blizu finala. Nema opustanja jer Nemci su ovo. Visca el Barca, MESSI, MESSI, MESSI !!!!

avatar
Emre Can
Thursday, 07.05.2015
00:32

samo necural bajo moj.

avatar
StormyLBZ
Thursday, 07.05.2015
23:55
avatar
LuisSuarezFB
Wednesday, 06.05.2015
22:45

Odlicna tekma. Suarez podbacio ali nema veze. Nejmar solidan a Mesi je driblao igrace kao od sale i sa dva gola je najbolji strelac LIGE SAMPIONA i vodi u trci za najboljeg strelca ove sezone. Magican MESSI. Najbolji igrac na planeti bez sumnje. 30 golova u 2015oj i u velikoj meri je favorit za zlatnu loptu. Barsa moze do triple i bravo za Enrikea. I da... Vidim da je Nojer pokazao Mesiju ko je gazda. Bas je pokazao.. Bas mi je drago zato sto je Mesi dao gol i zato sto Barsa pokazala da nije ista ona Brsa od pre dvfe godine. Sad je mnogo bolja i vratila je donekle Bajernu za ono. I MSN 111 GOLOVA. SIGURNO CE PRESTICI REALOV TRIO KADA JE UMESTO BEJLA BIO HIGUAN SA 118 GOLOVA. NAJBOLJI NAPAD I NAJBOLJA EkIPA TRENUTNO! Visca Barca!

avatar
zico
Wednesday, 06.05.2015
22:45

CAR!! necu trositi vise reci...

avatar
Heisenberg321
Wednesday, 06.05.2015
22:45

OČEEEEEEEEEEEEE FUDBALAAA LEOOO!!!

avatar
John McClane
Wednesday, 06.05.2015
22:45

Mesi kralj Katalonije. 2 gola i jedan asist. Na kraju se golu Nejmara, radovao vise nego sam Nejmar. Ronaldo bi vjerovatno bio ljut jer on nije zabio gol. :D

avatar
NIKE
Wednesday, 06.05.2015
22:45

I de mi sad iskreno kažite je li bolje igrati defanzivno kao Mourinho te odnijeti bod ili napasti pa proći ovako kao bos po trnju, da čujem stručnjaci što kritikujete Chelseaovu igru na rezultat, jer garantujem da bi Chelsea izvukao 0:0 iz ovog meča??

avatar
Ajde?
Thursday, 07.05.2015
00:06

Koga je Bajern ovde napao, nisu ljudi stvorili dve izgledne šanse. Posed ne znači isto što i napad. Kad igraš bunker protiv ovakve Barselone to nikako nije sramota, ali Čelsi to radi u skoro svakom ozbiljnijem meču.

avatar
O\'Sullivan147
Thursday, 07.05.2015
00:12

Msm svako ima prava da voli fudbal kakav hoce,ali ako je tebi brate ljepota fudbala u tome da gledas kako jedan tim napada a drugi se brani sa 11 igraca,i da vidis 2 poluprilike za gol u toku meca onda svaka cast na tome...

avatar
AdrovicEsad
Wednesday, 06.05.2015
22:45

Polako te ljudi nije ovo pobeda prava, ovo je slicno ono kao prije dije godine kad je Barsa imala probleme, Bajern je bio hendiepiran sa povredama. ali ako bogda sledece godine se mozda sastanu kompletni

avatar
Madridista
Thursday, 07.05.2015
00:10

Gvardijoka dokazao da pojma nema,ono sto je barsa osvojila je zbog Messija, Barsi i ne treba neki trener, samo neko ko ce da sjedi na tom mjestu, oni su prosto takav tim. I da su bili kompletni ne bi nesto bolje prosli, mozda bi dali gol i to je to. Priznajem Messi je najbolji ali Gvardijola je 0, nista bolji od Enrikea, lako je Njemacku osvajat..

avatar
Далибор воли Бајерн
Thursday, 07.05.2015
00:28

Ako Bog da sledeće godine neću gledati tvog Gvardiolu na klupi. HAJNKES je pojam za njega. I ne samo pojam - nego PROFESOR DOKTOR BOG! Gvardiola je neviđeno loš taktičar. Bruka ovaj sveti klub već drugu sezonu uzastopce.

avatar
Далибор воли Бајерн
Wednesday, 06.05.2015
22:45

Svečano se izvinjavam svima kojima sam ikada solio pamet o tome kako je Gvardiola zapravo dobar stručnjak. I istovremeno bih da ispravim one koji tvrde da je on prosečan trener: ne, nije prosečan, nego ISPODPROSEČAN.nnRumenige, nadam se da čitaš ovo - oteraj neznalicu što pre! Neka ti srpski zet Švajni prevede moju molbu.

avatar
Samo CZV
Wednesday, 06.05.2015
22:45

Mesi magija...

avatar
El Capitan
Wednesday, 06.05.2015
22:45

Evo moraću i ja kao Simke brat.Ovo majka jednom radja.Drugi gol je remek djelo,nisam odavno vidio nešto onako lijepo u fudbalu u smislu solo akcije.

avatar
Emre Can
Wednesday, 06.05.2015
23:42

Pa jeste on klasa i sve to,najbolji igrac u poslednjih nekoliko godina i jedan od najboljih ikada,ali meni je licno na primer bolji Ronaldo Zuba.

avatar
Alexander Stonsky
Wednesday, 06.05.2015
23:48

Ovo otac jednom pravi.

avatar
LuckyStrike
Wednesday, 06.05.2015
22:45

ponestalo je Bajernu snage pred kraj... tesko ce bajernu u revansu uraditi nesto ... svaka cast barsi

avatar
Marco Popovich
Wednesday, 06.05.2015
22:44

Za samo dve godine koliko je u Minhenu,''trener'' Gvardiola je upropastio ono sto su sa trudom godinama stvarali van Gal i Hajnkes.

avatar
StefaNN
Wednesday, 06.05.2015
23:50

Za samo dve godine od Spanaca primio 8 gola, dao 0, i primice jos koji u utorak. Jednostavno Barselona se ne kopira. Ne moze Bajern da igra kao Barselona nekad.

avatar
Hocus Pocus
Wednesday, 06.05.2015
22:44

Au svaka cast Barso, jednostavno maestralno...

avatar
Emre Can
Wednesday, 06.05.2015
22:44

Mesi grabi ka petoj ZL.

avatar
Roči Salamanka
Wednesday, 06.05.2015
22:43

Pep Gvardiola je ipak najbolji trener na svetu-kada su mu na terenu svi najbolji igraci,inace dobija trojku po drugi put u knok-aut fazi samo sto ovoga puta nije Porto protivnik.

avatar
Samo CZV
Wednesday, 06.05.2015
22:43

Nerealan rezultat,trebalo je minimum 5-0 da bude.

avatar
NIKE
Wednesday, 06.05.2015
22:42

Gvardiola pobijedio. Napasti Barcu na Kamp Nou, to je i Mourinho jednom uradio i primio petardu, i nakon toga je naučio lekciju. Sad se vidi da je Gvardiola trener samo kad mu date najjači tim, dok kad ima jaču ekipu naspram sebe kao sad Barca, ili Real prošle godine - onda je garantovano ispadanje. Nije on džaba pobjegao iz španije kad mu je Mourinho 2012g očitao lekciju u ligi.

avatar
Denis Split
Wednesday, 06.05.2015
22:42

Manuel Neuer: 'Najvažnije je pokazat Messiju ko je šef na terenu'. Neopisivno mi je drago šta je neko tog bahatog Neuera napokon malo spustia na zemlju, Boateng si mora nabavit kozmodisk da ispravi kičmu malo, Messi ponovo pokaza da je daleko najbolji igrač svita, daleko! Utakmica za uživanje, iako sam neutralan navijač!

avatar
disqus_BQnTeLmbo9
Thursday, 07.05.2015
00:03

Denise komentar ti je za 10tku slazem se u potpunosti! Napokon Neuer je spusten na zemlji !

avatar
miki
Thursday, 07.05.2015
01:19

Realno da nije bilo njega, primili bi oni jos koji gol... Iskreno on je najbolji golman trenutno... Ali, Messi je jednostavno vise od fudbalera...

avatar
Vamos Real
Wednesday, 06.05.2015
22:42

Mesi trenutno najbolji na svetu bez dileme,aBd Real da udje u finale,bice festa! Svaka cast Barsi na ulazak u finalu,svi koji su me pratili znaju da sam jos od pocetka takmicenja hteo El Klasiko u finalu,nadam se da ce to i biti :)

avatar
StefaNN
Wednesday, 06.05.2015
23:52

Nadamo se Klasiku, dominiraju Spanci ponovo.

avatar
StormyLBZ
Thursday, 07.05.2015
08:48

Jos je prerano govoriti o tome, cekamo utorak i sredu da se zakljuci!

avatar
Vamos Real
Thursday, 07.05.2015
06:43

Real je favorit protiv Juvea,ima povoljan rezulatat ali je Juve ekipa koja moze da iznenadi,nadam se da ce Real biti na svom nivou i uci u finale. :)

avatar
Nikola Nikola
Wednesday, 06.05.2015
22:42

Mesi je superigrač! Ne super, kao kvalitetan, već superigrač - sasvim novi pojam koji definiše pojavu koja obitava na terenu, isto kao i igrač premda je daleko drugačiji od njega.

avatar
Don Andres
Wednesday, 06.05.2015
22:42

jao jao jao, kakva je igracina ovaj messi to nije realno.. savrsenstvo.. sad da se usresredimo na primeru.. visca el barca

avatar
junior dos santos(ex vince carter)
Thursday, 07.05.2015
13:18

ne decko,nesta ga je uvek dobijao u duelima,jedan realan fan barse bas na klipu nesta vs mesi je priznao da su protiv njega uvek imali velikih problema a on i nije bio u najboljim godinama uzgred,kol,teri,esien su ga zaustavljali a ti naravno da mozes da nadjes gde ih je negde zaobisao ali u sustini je bio zaustavljen,osim sto je prolazio bekove junajteda i veznjake ne secam se da je zaobilazio stopere kao boatenga!

avatar
Don Andres
Thursday, 07.05.2015
13:34

ja ti stavim link klipa gdje messi 15ak puta prelazi lagano nestu i ovaj ga zaustavlja faulom i ti opet kazes nesta ga uvijek dobijao u duelima.. onako ga i ja mogu 'dobiti' u duelu, dignem mu noge u visini pojasa ili ga uhvatim rukama oko struka.. to sto se ti ne sjecas to je druga stvar, ja pratim svaki mec barse od kad ih je vodio antic i i te kako se sjecam kako se salio sa kanavarom, karlosom, ramosom, kolom, esienom, vidicem, ferdinandom, evrom i ostalima.

avatar
Don Andres
Thursday, 07.05.2015
13:34

ja ti stavim link klipa gdje messi 15ak puta prelazi lagano nestu i ovaj ga zaustavlja faulom i ti opet kazes nesta ga uvijek dobijao u duelima.. onako ga i ja mogu 'dobiti' u duelu, dignem mu noge u visini pojasa ili ga uhvatim rukama oko struka.. to sto se ti ne sjecas to je druga stvar, ja pratim svaki mec barse od kad ih je vodio antic i i te kako se sjecam kako se salio sa kanavarom, karlosom, ramosom, kolom, esienom, vidicem, ferdinandom, evrom i ostalima.

avatar
Alex DeLarge
Thursday, 07.05.2015
13:30

Moram da prokomentarisem da je malo bezveze sto postavljas one klipove gde Mesi prelazi Nestu i komentarises kako mu se nasalio sa zivotom. Sve bi to bilo lepo da Nesta u tom trenutku nije bio premator cak i za kosarkaske standarde, a kamoli u fudbalskom smislu. Bas je smesno sto neko sa 36 godina ne moze da stigne igraca u naponu snage, a Mesi je radio upravo to, gurne loptu u stranu i pretrci ga. Da se ne lazemo Nesta i u najboljim godinama nije bio klasican 1:1 stoper, on je vrhunski citao igru, sjajno se postavljao i imao fantastican tajming, da su se tada sreli drugacija bi prica bila. Ako te bas interesuje kako se poniziva Nesta pogledaj stvarno najboljeg driblera svih vremena koji se igrao sa njim kad je ovaj imao manje od 30 godina.

avatar
Javier Mascherano
Wednesday, 06.05.2015
22:42

Tako je bre! Ono sta radi mesi, ono je magija, to je ono sto tera ljude da zavole ovu igru..

avatar
Vladan Rajcic-Koja
Wednesday, 06.05.2015
23:42

Kako mrzeti ovog coveka . Decko svojom magijom nam ulepsava zivot pored svih ovih problema u nasoj propaloj Srbiji..

avatar
Ibrakadabraaa
Wednesday, 06.05.2015
22:42

VANZEMALJAC!!! JUJUJU

avatar
Emre Can
Wednesday, 06.05.2015
22:41

Velika steta za fudbal sto nisu igrali Roben i Riberi, Bajern bez njih u napadu slabiji 60%.Bas steta. Mesi majstor,kako neko moze Ronalda da uporedi sa njim?

avatar
Далибор воли Бајерн
Thursday, 07.05.2015
00:34

Ma mogao je Bog lično da igra za nas. Dokle je god je ovaj ispodprosečni amater Gvardiola trener mi nećemo dočekati Evropu. Onih 5:0 protiv Reala sam tek svario nakon godinu dana, i onda mi priredi ovo. Ajde, tih 5:0 još i razumem, svaki trener doživi debakl (primer Fergi protiv Sitija, Jup protiv Dortmunda). Ali već drugu sezonu uzastopno u ključnim mečevima izvodi neke potpuno nerazumljive taktike.

avatar
Milos(CZV-CFC)
Wednesday, 06.05.2015
22:41

Mesi je najbolji igrac sveta. Jeste Ronaldo klasa ali Mesiju nije ravan. Sada ce verovatno navijaci Ronalda da pricaju sve i svasta ali Mesi je stvarno genije!

avatar
Vladan Rajcic-Koja
Wednesday, 06.05.2015
23:39

Tako je Milose . I da je Messi Realov igrac ili bilo ciji , morali bi priznati da je najbolji u istoriji ove igre. Da je Ronaldo lepsi i zgodniji i da je u tome takmicenje onada bi bio bolji , ali u ovoj igri ipak je Leo ispred njega ..

avatar
Vamos Real
Wednesday, 06.05.2015
23:57

Trenutno Mesi je klasu bolji :)

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Wednesday, 06.05.2015
22:41

Mesi fantastičan, Guardiola još jednom dokazao da je teški amater od trenera...čovek umesto da se zatvori i brani na 1:0, on čovek napada, a Barsa je to samo i čekala. Teški, teški amater Guardiola.

avatar
Bojan Aleksic
Wednesday, 06.05.2015
23:28

Nisu ga doveli u Bajern da brani 1-0, vec da igra svoju, napadacku igru.

avatar
Ashburton Grove
Wednesday, 06.05.2015
23:32
avatar
disqus_rIn5xnznTq
Wednesday, 06.05.2015
22:40

Mesi.....Mesi.... Ne volim ni njega ni Barselonu!...ali on je najbolji igrac u istoriji ovog sporta!!! Nevjerovatno kakav igrac!

avatar
Emre Can
Wednesday, 06.05.2015
23:31

Ni blizu Maradone.

avatar
Barça el honor
Thursday, 07.05.2015
17:20

Ne znam zasto vi pojedini govorite da se za barsu navija od 2006 ili 2009 ? ja konkretno znam od kad navijam i ne bih se pravdao nikom, barsa ima istoriju i u devedesetim 92' prvaci ls, uzeli ligu 91' 92' 93' 94' 98' 99'...

avatar
El Capitan
Wednesday, 06.05.2015
23:39

Po meni su 3 najbolja igrača ikada Zidan,Maradona i Mesi.Zidan na treće mjesto,ovu dvojicu kako hoćete poredajte.

avatar
S-I-M-K-E
Wednesday, 06.05.2015
22:39

NAJBOLJI IGRAC SVIH VREMENA,JEDAN JEDINI JEDINSTVENI FUDBALSKI GENIJE!!!!OBOZAVAM GA!!!!VISCA BARSA!!!!

avatar
StefaNN
Wednesday, 06.05.2015
23:28

Svaka cast Ronaldu ali poredjenje sa Mesijem je stvarno smesno.

avatar
Barça el honor
Wednesday, 06.05.2015
23:32

Stize ti demant brzo, pogodi od koga :)