Majk Din uvek zna da nasmeje, sem ako ste navijač Arsenala!

Autor: Stefan Matić
subota 18.01.2020.
21:59
Izvor: Sportske.net

Engleski arbitar briljirao na više strana.

Epa/Nigel Roddis
Epa/Nigel Roddis

Povezane vesti

"Tobdžije" su danas u okviru 23. kola Premijer lige ugostili Šefild Junajted. "Blejdsi" kao jedno od najvećih iznenađenja ove sezone su pružili dobru igru i osvojili bod u Londonu (1:1).
Ipak, "tobdžije" smatraju da su oštećene, posle duela Pepea sa odbranom gostiju.

Trenutak iz sedamdesetog minuta je pregledan i pomoću VAR-a, Majk Din je odlučio da nema elemenata za penal, desetak minuta kasnije Flek je izjednačio i doneo bod Šefildu.




Pored spornog momenta, Din je briljirao i u opisivanju povrede napadača Šefilda MekBrnija. Ofanzivac gostiju je pogođen u mesto gde nijedan muškarac želi, Din je fizioterapeutima slikovito objasnio.
 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Alex#10
Sunday, 19.01.2020
01:37

Nikako mi nije jasno zasto se ovaj Arsenal nije zalio i zasto ovaj covek njima i dalje sudi kada je toliko ocigledno i kada svi vide da kada god im on sudi oni su osteceni. Ne razumem se toliko u to ali valjda je moguce traziti izuzece nekog sudije ukoliko je toliko ocigledno da ih taj covek ne voli i da uvek i sve sudi na njihovu stetu.

avatar
Igors Stepanovs
Sunday, 19.01.2020
01:16

11 bodova je ostecen Arsenal odlukama VARa,plus sto mu ni sudije nisu naklonjene.Kad se svede na ocaj igru,10 mesto je super...