Majstorija Luke Jovića nedovoljna Ajntrahtu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.04.2018.
17:26
Izvor: Sportske.net

Prelepi gol Luke Jovića nije bio dovoljan Ajntrahtu da izbegne poraz u današnjem meču protiv Verdera u Bremenu.

EPA/DAVID HECKER
EPA/DAVID HECKER

Povezane vesti

Važnu pobedu ostvario je Verder u pretposlednjoj utakmici 28. kola, protiv Ajntrahta iz Frankfurta. Domaći su slavili sa 2:1, ali najlepši detalj utakmice je jedini gol za goste koji je postigao Luka Jović.

Prvo popluvreme obeležio je vodeći gol domaćih koji je u 28. minutu postigao Zlatko Junuzović, a na samom početku drugog Belfodil je propustio veliku priliku da duplira prednost Verdera, kada je golman Hradecki sjajno intervenisao.

A onda, na drugoj strani prelepa akcija gostujućeg tima koju je Luka Jović krunisao pogotkom za izjednačenje na 1:1.

Sve je počelo od Fabijana, potom Boateng maestralno, petom pronalazi Luku Jovića, a mladi srpski reprezentativac volej udarcem postiže sjajan gol koji možete da vidite OVDE.

Ali, ostatak meča protekao je u znaku domaćeg tima koji je do kraja stvorio još par dobrih prilika, a konačnih 2:1 za Verder postavio je defanzivac Ajntrahta Abraham, autogolom u 79. minutu, uz nespretnu reakciju Hradeckog.

Ovom pobedom Verder se odmakao od opasne zone na ulasku u finiš šampionata, a Ajntraht nije uspeo da iskoristi jučerašnji debakl Dortmunda u Minhenu, pa je i dalje na četvrtoj poziciji na tabeli sa 46 osvojenih bodova.

Dodajmo još i da od 18 časova igraju Majnc i Menhengladbah u poslednjoj utakmici ovog kola.
---
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke