Makedonci nisu sledili primer Srbije, ne odriču se selektora tek tako!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 14.01.2021.
19:44
Izvor: Beta

I dok je Srbija smenila Muslina posle plasmana na Svetsko prvenstvo, u Severnoj Makedoniji su drugačije razmišljali uoči Evropskog prvenstva.

Epa/Rodrigo Antunes
Epa/Rodrigo Antunes

Povezane vesti


Upravni odbor Fudbalske federacije Makedonije (FFM) potvrdio je danas novi ugovor sa selektorom Igorom Angelovskim, koji je reprezentaciju prvi put odveo na Evropsko prvenstvo.

Kako je saopšteno, "rukovodstvo FFM i selektor Igor Angelovski su uslaglasili stavove oko novog dogovora" i on će biti na selektorskom mestu makedonske fudbalske reprezentacije na Evropskom prvenstvu u junu ove godine".  

Detalji novog ugovora sa Angelovskim, koji makedonsku reprezentaciju vodi od 2015. nisu objavljeni, a selektor je rekao da je "kao što je obećao prihvatio sve ono što mu je ponuđeno u dogovoru" i da je "nacionalni stavio ispred ličnog interesa".

"Uložiću sav svoj potencijal da uzvratimo dobrim igrama i da prudužimo uspešan rezultatski niz. Verujem da ćemo se svi zajedno radovati velikim pobedama", rekao je Angelovski za sajt FFM.

Upravni odbor FFM je reprezentaciju krajem prošle godine za prvi plasman na Evropsko prvenstvo nagradio sa 4,2 miliona evra, što je naveća premija u istoriji makedonskog sporta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke