Marez plesao za prvo mesto, Žiru davao autogolove i golove, Bilić ne gubi protiv velikana!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 05.12.2015.
17:55
Izvor: Sportske.net

"Lisice" protutnjale kroz Vels, ponovo su sami na čelu tabele. Arsenal se probio na drugo mesto, Vest Hem mogao da pobedi, ali i da izgubi od Junajteda u reviji promašaja!

BETA/AP Photo/Scott Heppell
BETA/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Oslabljeni Arsenal je posle ne baš impresivnih pola sata načeo Sanderlend. Žoel Kembel je našao ključ za Alardajsovu bravu, na startu utakmice su severnjaci opasno pretili preko Flečera.

Inače, Mesut Ozil je zabeležio još jednu asistenciju, a Kostarikanac je iskosa sa leve strane savladao Pantelejmona.

U samom finišu prvog dela, Žiru postiže autogol, pa su gosti ipak stigli do izjednačenja.

Britain Soccer Champions League

Francuz se iskupio u nastavku, ovoga puta je pogodio na pravoj strani, centraršut Ramzija, 2:1 za "Gunere"! Na kraju je Remzi u nadoknadi potvrdio pobedu Vengerovog tima koji se dokopao druge pozicije, preskočio rivale iz Mančestera.

Britain Soccer Premier League

Na "Libertiju" tiho već na startu, Rijad Marez, ko drugi, posle kornera Albrajtona je pogodio mrežu Svonsija, Lester je poveo, da bi sredinom prvog poluvremena Marez još jednom savladao Fabijanskog.

U nastavku het-trik Alžirca, brza kontra, kombinovao je sa Vardijem, potvrda pobeda "Lisica", koje su ponovo same na čelu tabele!

Vest Hem je pretio Junajtedu u prvih desetak minuta, Mozes je mogao "Čekićare" da dovede do prednosti, ali ga je hipnotisao De Hea! Marsijal je na drugoj strani imao par prilika da načne Bilićev tim.

Britain Soccer Champions League

Gosti su pogodili i dva puta stativu, Junajted je ponovo imao dosta sreće.

Ređale su se opasne situacije, najmanje pet velikih šansi za Vest Hem na "Old Trafordu", kao i obično Van Galov tim je delovao nemoćno.

Ipak kako se meč bližio kraju, domaćin opasniji, Marsijal i Mata su bili blizu da pogode mrežu gostiju iz Londona. Šansu je promašio i Lingard, tek u poslednjih pola sata, Vest Hem je bio u problemu.

U Birmingemu je Totenhem poveo golom mlađanog Dele Alija, ali je do odlaska na odmor Pjulisov tim poravnao, Džejms MekKlin je pogodio mrežu Ljorisa, do kraja se rezultat nije menjao, podela bodova na "Havntornsu"

Votford je stigao do vođstva protiv Noriča golom Troja Dinija sa penala, prethodno je fauliran Igalo. Nigerijac je naravno nastavio seriju golova, deveti u sezoni, u finišu je potvrdio pobedu za domaće.

Sautempton je u prvih pet minuta promašio tri šanse protiv Vile, a kazna je stigla u finišu prvog dela. Strelac je Leskot, neko je na prvoj stativi promašio loptu, a iskusni štoper se nije ni zahvalio, 1:0 za Vilu!

Ali, Sejntsi se nisu predavali, promašivali su u nastavku, no nakon kornera i loše intervencije odbrane gostiju, Oriol Romeu uspeva da poravna na 1:1. Ipak, Vila je odnela bod, a domaćin prekinuo seriju poraza, mada su očekivali, verovatno i zaslužili više.

Golove možete videti ovde, a u prvom meču je u rano popodne Stouk savladao Siti. Izveštaj možete naći ovde.

Rezultati:

Stouk - Mančester Siti 2:0
Man Junajted - Vest Hem 0:0
Sautempton - Aston Vila 1:1
Votford - Norič 2:0
Arsenal - Sanderlend 3:1
Svonsi - Lester 0:3
VBA - Totenhem 1:1
Čelsi - Burnmaut 18:30


Nedelja:

Njukasl - Liverpul 17:00

Ponedeljak:

Everton - Kristal Palas 21:00

Na tabeli vodi Lester sa 32 boda, Arsenal ima 30, Siti, Junajted po 29, Totenhem 26...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

105 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoza(reborn)
Saturday, 05.12.2015
21:39

Prvo oterati LVG-a pa kupiti Rojsa

avatar
Sasa1988
Sunday, 06.12.2015
14:47

Sve pingvine je potrebno otijerati, ukljucujuci i ovog naseg zagorilog. ;) haha

avatar
Sasa1988
Saturday, 05.12.2015
21:11

Lester prvi, Arsenal drugi. Realnost premier lige. Sjajni potezi Ozila, tri gola za nezaborav Mahreza. Neka se Vejn Bombonjera Runi, sto jeste moguce prije vrati na teren i doprinese ovom bodovnom egzodusu United-a. Da, United ce biti onaj stari, kad pingvini dobiju krila. ;)

avatar
Paklena pomorandza
Saturday, 05.12.2015
23:00

Pigvini imaju krila a ono sto nemaju u sebe(vise od 25 godina,ko razume shvatice) je hejt i frustracija prema klubu koji dominira u Engleskoj skoro 3 decenije,trt.

avatar
Sasa1988
Sunday, 06.12.2015
11:11

Dominacija tog kluba je vidljiva na tribinama i zadovoljstvu pravih navijaca, a ne kod vas balkanskih iluzionista. Proslost se njeguje, tako sto se stvara buducnost. Vas klub je nema vec skoro cetiri godine. Pingvini nemaju krila, zato sto su evoluirala u peraja. Neupucen si. Vise citaj, da bi bio kompetentniji.

avatar
MANUTD
Sunday, 06.12.2015
02:10

Znas kako, nek sam i pingvin, bolje i to nego ne videti one stvari za skoro trideset godina zivota. Tu si negde gde i liverpul, 25 godina cekanja :)

avatar
XL
Sunday, 06.12.2015
01:33

Navijacu Lestera koji komentarise Junajted odgovaras sa provokacijom upucenoj Liverpulu a pricas o frustracijama?

avatar
gunner11
Saturday, 05.12.2015
20:21

Bravo momci, nismo bas ubedljivo igrali ali bitna je pobeda .Remzi je odigrao super jer je konacno odigrao na svojoj prirodnoj poziciji .Od kad je Volkot usao igra je bila mnogo brza i bolja .Ajmo tobdzije samo tako nastavite COYG

avatar
Dropkick Murphys
Saturday, 05.12.2015
21:35

Ove sezone je Celzi takav kakav je,Van Galov Junajted poprilicno sterilan,videcemo moze li Liverpul u neku veliku seriju pobeda......Lester ca da padne oko Bozica i u drugom delu....Sve vam se poklapa da se konacno uzme titula..........Najozbiljniji protivkandidat,kako sada stvari stoje po meni je Siti,mada se Junajted izuzetn dobro drzi,s obzirom na to kakvu igru ima.......Ali,moja predvidjanja o eventualnoj Arsenalooj ttuli znas......Da se ne ponavlajm.........

avatar
gunner11
Saturday, 05.12.2015
23:25

Ok ,tvoje misljenje ja ne mogu protiv toga

avatar
MANUTD
Saturday, 05.12.2015
20:02

Koliko nas zeza ta zavrsnica pa to nema nigde. Marsijal danas bas nije imao srece, prvo onaj blok odbrambenog iz WH-a pa onaj sut tik pored stative. Utakmica malo bolja od prethodnih i sve sto je nedostajalo jeste malo srece. Stvorili su dosta prilika ali jednostavno je realizacija zakazala - preko 20 suteva i nijedna da udje.

avatar
Sasa1988
Saturday, 05.12.2015
21:20

Klasicni komentar povrsnog egocentrika koji je ubijedjen da je linija izmedju njegova dva g*za pocetni meridijan medjuplanetarnog sistema. Ponavljam. Pingvin i racunanje bez prstiju.

avatar
Dropkick Murphys
Saturday, 05.12.2015
21:36

Fudbal nije igra na srecu a PL nije Drzavna lutrija...Nemoj da se vadite na srecu..Van Gal je napravio poprilicno s.anje od igre i tima.....

avatar
R.V.P. #20
Saturday, 05.12.2015
19:56

Desni bek mu je igrao levog beka, štoper mu je igrao desnog beka, a levi bek mu je igrao štoper- dame i gospodo, toga ima samo kod Van Gala. Toliko od mene, hvala na pažnji.

avatar
ManchesterUnited
Saturday, 05.12.2015
20:40

To sam i ja pomenuo. Teska budaletina. Jedva cekam da ga oteraju.

avatar
Sunday, 06.12.2015
11:49

Tako je bilo i kod rodzersa .. :D

avatar
Делија_момак
Saturday, 05.12.2015
19:51

А Лестер је апсолутни хит. Махрез хет-трик чисто да не буде како само Варди даје голове. :-)

avatar
Sasa1988
Sunday, 06.12.2015
14:25

Odlican je Mahrez, ceka ga svijetla buducnost ako ovako nastavi.

avatar
Делија_момак
Saturday, 05.12.2015
19:50

Сити де распада. Пелегрини је још прошле сезоне требао да добије отказ. Неспособан је да било шта направи. А Јунајтед је стварно постач смешан. Могу они много боље са овим тимом али их ЛВГ покопава.

avatar
Sasa1988
Sunday, 06.12.2015
14:25

City se polako ali sigurno ugleda na United. Taj bodovni egzodus se prenosi i na gradskog rivala. Prosijek i smijeh.

avatar
Realan tip
Saturday, 05.12.2015
19:27

Lesteru kapa dole po ko zna koji put.Marez i Vardi su majstori, ovaj prvi danas fantastican.Sada ce im ici tezi raspored, nekoliko velikih izazova, bice uzivanje za gledati.United sam gledao, bolje da nisam.Ono sa Felainiem naprijed me podsjetilo kada je Alardajs u Blekburnu u krajnjoj nuzdi Sambu gurao naprijed da samo lopte idu na njega, pa sta Bog da.A LVG zdravog napadaca salje na pozajmicu u svemu ovome i vjeruje u moci jednog Felainija centarfora, koji nije sa tri metra u stanju da je zakuca u mrezu.Sezona vec sada za zaborav UTD-a.Arsenal uz dosta muke u prvom poluvremenu, bez pola tima.Legla bi im pojacanja, ali Vengeru je zmijica u dzepu izgleda.Sanderlend ce opstati zahvaljujuci Big Semu, najbolji menadzer u engleskoj za ekipe sredine tabele i niskim budzetima.Igalo i Dini nastavljaju da melju, mora se i Votfor pohvaliti.Sautempton posustaje, a Vila ce vjerovatno u Championship, na moju veliku zalost, ako se nesto veoma brzo ne promjeni u toj ekipi, jer novi trener nije uspio da ih trgne iz latergije.

avatar
Saturday, 05.12.2015
19:24

Ponovo Ozil, a Riyad na leto pod obavezno.

avatar
Paklena pomorandza
Saturday, 05.12.2015
19:23

Junajtedova igra vise nije dosadna vec smesna zajedno sa filozofom na klupi.Desni bek igra levo,stoper zvani Mek Nir i sam ne zna sta igra,opet 2 zadnja vezna opet sporo bezidejno i konfuzno.Mata nadam se da ce biti prodat,toliko usporava igru mili boze za neverovat,totalno beskorisan na terenu!Kladbu dajem da ako ostane filozof Junajted bice van top 4 a titulu moze samo da sanja...koliko ce uprava da trpi ovog destruktivnog lunatika na klupi stvarno meni nije jasno!

avatar
Sunday, 06.12.2015
00:39

Pročitaj moj nick i pogledaj avatar i sve će ti biti jasno

avatar
Nikola M.
Saturday, 05.12.2015
19:23

Luda utakmica između Junajteda i Vest Hema. Pregršt šansi i na jednoj i na drugoj strani, golovi su visili u vazduhu... Bilićev tim dve stative, izletanje Mozesa (čini mi se) ispred Davida, Zarateov nestvaran promašaj u 55. minutu... Junajted pretio preko Felainija - imao je dobar pokušaj glavom u prvom poluvremenu, potom u drugom još bolju šansu, međutim Adrian odlično interveniše, Marsijal takođe par lepih prilika, najzrelija je ona koju mu je stvorio Depaj, na kraju veliki promašaj Marsijala, Mata i Švajnštajger isto pretili udarcima sa ivice šesnaesterca itd. Depajev ulazak je pozitivno uticao na ekipu, odlično je odigrao tih 20-ak minuta, šteta što nije bio na terenu od početka meča. Dopalo mi se što je Junajted stvorio zaista puno šansi, po meni je ovo pozitivan pomak u odnosu na neke prošle mečeve. Bolje je sve izgledalo, po šansama se to najbolje oslikava. Na kraju još jedan remi u nizu, čak sedmi u poslednjih deset utakmica. Ako ništa drugo, barem smo ostali neporaženi protiv Vest Hema, koji je ove sezone pobeđivao ove jače timove - Arsenal, Liverpul, Čelsi i Siti... Sad nas očekuje izuzetno važan okršaj sa Volfsburgom u LŠ, valjda će se konačno popraviti realizacija, i to onda kad je najpotrebnije. GGMU!

avatar
MANUTD
Sunday, 06.12.2015
02:11

Hvala Bogu da postoji jos jedan Junajtedovac koji vidi i neke pozitivne stvari!

avatar
Nikola M.
Sunday, 06.12.2015
16:43

I sam često iskritikujem Junajted, izrazim nezadovoljstvo kad odigramo loše, ali ono juče mi je izgledalo kao korak napred u odnosu na neke prošle mečeve. Stvarali smo šanse, imali više ozbiljnijih nego na poslednja 3-4 meča zajedno, samo što ih nismo iskoristili. Završnica je bila loša. Jesam razočaran remijem, ali pravo da ti kažem, malo sam i razočaran komentarima na ovu tekmu. Svi su nešto negativni, a zaista smo pružili bolji performans nego u ranijim mečevima, nije sad da je to bilo nešto briljantno, ali po meni je ovo pomak ka boljem...

avatar
MaNcHesTeR_ed
Saturday, 05.12.2015
19:22

Pitanje za novinare, da li je ova statistika 21-1(sut u okvir gola) najgora statistika u fudbalu...?

avatar
Skrtelinho
Saturday, 05.12.2015
19:19

Boring Boring Man United...

avatar
Jac
Saturday, 05.12.2015
19:19

U fangalamikimausa verujemo

avatar
Jac
Saturday, 05.12.2015
19:18

Junajted je postao sala za narod

avatar
Banned
Saturday, 05.12.2015
19:13

Ovaj Junajted je komedija.

avatar
Van Gal Konj
Saturday, 05.12.2015
19:38

Takodje i Real, koji ove sezone nece videti niti jedan trofej.

avatar
Banned
Saturday, 05.12.2015
23:34

Junajted ne vidja trofeje vec godinama niti ce.

avatar
čombe
Saturday, 05.12.2015
19:51

Komedija a treci na tabeli.. sta bi tek bilo da igraju napadacki fudbal!

avatar
Toti 10
Saturday, 05.12.2015
19:11

Marez i Vardi ubice Lestera, ove sezone Lester ocekujem bar u prvih 5 ekipa ako sacuvaju ovu dvojicu. Mancester nema napad, a kad nema napad nema ni pobeda, Arsenal se mucio ali je ipak pobedio, Siti igra toplo hladno.

avatar
Brazilero11
Saturday, 05.12.2015
19:33

Pa njih dvojica nisu normalni ako napuste sad Lester.

avatar
Gooner1985
Saturday, 05.12.2015
21:22

Pa dali smo sve golove na utakmici...

avatar
Torr
Saturday, 05.12.2015
19:10

Manchester United TUGA,JAD i CEMER

avatar
ADIS-M-UNTD
Saturday, 05.12.2015
19:09

nista novo sto se tice junajteda,da se zadrze u vrhu tabele do januara pa po kavanija,calhanoglua i ruganija i po mogucnosti ancelotija pa da pocnemo malo igrati a ne spavati.

avatar
Barca4ever
Saturday, 05.12.2015
19:18

I posle zatvoris menadzer i ugasis kompjuter.

avatar
Barca4ever
Sunday, 06.12.2015
00:37

Ja nisam navijac Mesija vec Barse i od kada sam poceo da pratim fudbal navijam za Barsu a i za Zvezdu a tvoj Junajted sam pratio i pre Ronalda a Barsu i pre Mesija.

avatar
ADIS-M-UNTD
Saturday, 05.12.2015
23:26

bas od navijaca barse ne uzimam ozbiljno komentare jer sa onim sastavom i moja baba bi bila prvak. ja sam za junajted navijao i sa ronaldom i bez njega a vi ste instant navijaci kad ode messi pola vas ce prestat navijat za barsu.

avatar
Adnan
Saturday, 05.12.2015
19:08

Nevjerovatno koliko su depresivni za gledati.Ne stvaraju prilike,a i kad ih stvore,ne mogu gola da daju.Presporo sve ide.Nadam se ozbiljnom pojacanju u januaru,nema jos puno vremena do polusezone.

avatar
XL
Sunday, 06.12.2015
01:37

Malo ste potrosili, bacite jos jedno 100 miliona u Januaru cisto da pokazete da ste bez kompasa nakon odlaska toga sa tvoje slike.

avatar
Adnan
Sunday, 06.12.2015
14:48

Ovaj sa moje slike nije otisao.

avatar
MANUTD
Sunday, 06.12.2015
14:01

Pa je l' zabranjeno trositi pare koje zaradis?

avatar
Mun.Utd
Saturday, 05.12.2015
19:08

Ja nmg da verujem da ne mozemo da damo gol, a u drugom smo poluvremenu promasili mnogo zicera da sam mislio da cemo izgubiti.

avatar
Непобедиви
Saturday, 05.12.2015
19:04

Dobro je. Pobeda sa pola tima. Remzi skroz drugi igrac kada igra na sredini. Ulazi u sanse. Treba mu malo vremena i vratice se u formu. COYG

avatar
Eccentric
Saturday, 05.12.2015
19:03

Doktori svaka im cast bravo lester neverovatna igra idu na gol kao velike ekipe. Van gal napolje ona igra i filozofija nije za junajted

avatar
Van Gal Konj
Saturday, 05.12.2015
19:40

Van Gal trunku pomaka nije napravio za skoro dve godine.

avatar
Van Gal Konj
Monday, 07.12.2015
00:23

i ja mislim tako

avatar
Sunday, 06.12.2015
11:56

Klop je vise napredovao za 11 utakmica nego van gal za 2 godine :D

avatar
Saturday, 05.12.2015
21:38

A kakva igra i filozofija je za United sa ovolikim prosecnim igracima koje imaju?

avatar
ManchesterUnited
Saturday, 05.12.2015
19:02

Pored Blinda levog beka igra Darmian a desno Mekner.Trebali su na bokovima da budu Depaj i Lingard a Mata iza Marsiala.Kolko je tvrdoglav ovaj Van Gal to je strasno.

avatar
scylla98
Saturday, 05.12.2015
19:02

Momci, samo nemojte da pljujete Van Gala. Nista vise. Ja sam cak zadovoljan, iako nismo uzeli 3 boda, jer vidim da ce golovi tek doci. Vidim timski duh, zelju, VERUJEM u njih, cak i u Van Gala. Nedostajalo srece. Iako smo je imali dosta u prvo poluvreme. Ali u drugo nismo. 20 suta, 1 u okvir gola, kad se to popravi, bice bolje. SAMO VERUJTE, nista vise. Ne moze to odmah. GGMU

avatar
Van Gal Konj
Saturday, 05.12.2015
21:38

Izvini ali mislim da pricas nebuloze. sta ne moze odmah ? Za godinu dana nije napravio pomak, i tebi je to malo. Vidi sta je Klop napravio za kratko vreme, Liverpul trenutno igra 3 puta lepsi fudbal nego Junajted, i naj verovatnije nastave li ovako zavrsit ce ispred nas.

avatar
Van Gal Konj
Monday, 07.12.2015
18:11

Evo poslusat cu te odmah.

avatar
scylla98
Monday, 07.12.2015
14:49

Ne, ja ne navijam za Liverpul, a kamoli za ovakvu igru. Ali kriviti samo Van Gala a ne i igrace, to je van svake pameti. Pa covek ne igra nego igraci. A sve dobro sto je napravio Van Gal to svi zaboravljaju? Nego ste navikli na dobar uspeh, pa idite navijajte za timove koji naprave dobru formu i odmah za njih. Takvi nam navijaci ne trebaju. Idite navijajte za Lester, Volsfburg, ...

avatar
Van Gal Konj
Monday, 07.12.2015
00:29

scylla98 ja navijam za Junajted 20 godina i nikada nisam prestao navijati. A tebi sto nisi realan ne mogu pomoci. Javi mi se na kraju sezone kad ne budemo opet u LS i budemo ispod Liverpool-a. Tebi se svidja ova igra Junajteda skoro 2,5 godine mrtvilo? Ocigledno ti volis Liverpool cim navijas za ovakvu igru Junajteda.

avatar
Van Gal Konj
Monday, 07.12.2015
00:25

especially in today's match

avatar
scylla98
Sunday, 06.12.2015
23:35

Njukasl 2:0 Liverpul Polako , plasticni navijaci. Idi onda navijajte za Liverpul, tj. za svaki tim koji napravi malu seriju pobeda.

avatar
XL
Sunday, 06.12.2015
01:38

Bar si realan... Bolje da Gigsu daju da vodi ekipu.

avatar
Sunday, 06.12.2015
00:45

I smell envy :)

avatar
Banned
Saturday, 05.12.2015
19:01

Bogami kako je krenuo Lester mozda ce oni do titule :D

avatar
S-I-M-K-E_
Saturday, 05.12.2015
19:37

Kako je pocelo da se razvija prvenstvo u Premijer Ligi,ne bi me zacudilo da Lester osvoji titulu,trenutno najbolje igraju.:)O njima sada treba da se pise a ne o Junajtedu koji ne moze gola dati u poslednjih nekoliko utakmica.

avatar
Banned
Saturday, 05.12.2015
23:34

Junajted se raspao jos od Fergijevog odlaska.Navijam za Lester da osvoji Ligu.

avatar
Ajde?
Saturday, 05.12.2015
19:00

Arsenal teško, mora to bolje za titulu, u koju i dalje ne verujem.

avatar
Enciklopedija
Saturday, 05.12.2015
19:00

Kako su nam extra jakne i trenerke :)

avatar
Nenad
Saturday, 05.12.2015
19:53

To je jedino ekstra ove sezone.

avatar
Enciklopedija
Sunday, 06.12.2015
01:02
avatar
AxweII
Saturday, 05.12.2015
19:00

Sjajan dan za redse..Kiksevi vecine timova iznad na tabeli..Ne moze bolje. :)

avatar
čombe
Saturday, 05.12.2015
19:53
avatar
Banned
Saturday, 05.12.2015
23:35

Ti stvarno mislis da Lpul moze do titule? LOL

avatar
AxweII
Saturday, 05.12.2015
22:57

Nije to smjesno, to je zalosno kako igrate.

avatar
_MUFC_
Saturday, 05.12.2015
18:59

Igra očaj,zadnjih 15 minuta smo izvršili dobar presing i ništa više.Od poslednjih 10 utakmica 7 remija,statistika katastrofalna.

avatar
Van Gal Konj
Saturday, 05.12.2015
19:44

Sramotaaaaa... Jedan niskobudzetni lester igra 4 puta bolji fudbal od Junajtedaa..

avatar
Van Gal Konj
Monday, 07.12.2015
00:22

Kako ste prosli u kupu ?

avatar
_MUFC_
Sunday, 06.12.2015
02:16

Nije sve u novcu:)))

avatar
Van Gal Konj
Sunday, 06.12.2015
00:55
avatar
Banned
Saturday, 05.12.2015
23:35

NIje sramota,to je za pohvalu .

avatar
S-I-M-K-E_
Saturday, 05.12.2015
18:59

Igraci Junajteda vrijede 400 miliona a vuku se ko babe na terenu,ovo im je vec 4 mec bez golova u 9 meceva...A onda vidimo sa druge strane Sjajni lester kojima je budzet kao jednom igracu Junajteda,a resetaju mrezu i davaju po 2-3 gola na utakmici i prvi su na tabeli!Svaka cast,fenomenalni su!

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Saturday, 05.12.2015
18:57

Bože molim ti se da Van Gal večeras dobije otkaz zajedno sa Matom, molim te Bože! Svaka čast Celziju na prodaji veka! Kad su nam uvalili onu prevaru od igrača za 40 miliona!

avatar
Sunday, 06.12.2015
00:46
avatar
Denis Split
Sunday, 06.12.2015
11:38

Kad se sjetim da su prije 3 mjeseca govorili da je Mata bolji od Özila..