Marinković postigao još jedan sjajan gol u porazu Perta

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 30.10.2016.
11:20
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Pert Glorija pretrpeli su prvi poraz u novoj sezoni australijske A-Lige ali je srpski internacionalac Nebojša Marinković uspeo da postigne još jedan jako lep gol.

perthglory.com.au
perthglory.com.au

Povezane vesti

Bivši fudbaler Partizana Nebojša Marinković postigao je u nedelju svoj drugi gol u novoj sezoni A-Lige ali je njegov pogodak bio nedovoljan da Pert Glori izbegne poraz.

Ekipa za koju nastupa srpski internacionalac poražena je na gostovanju Brizbejnu rezultatom 2:1 (1:0) što je Pert Gloriju bio prvi poraz u novoj sezoni nakon remija i dve pobede.

Domaćin je poveo golom Džejmija Meklarena u 31. minutu susreta, ali je Nebojša Marinković u ranoj fazi drugog poluvremena uspeo da donese izjednačenje Pertu.

Nekadašnji fudbaler Partizana koji već četvrtu sezonu za redom nastupa za Pert Glori sačekao je loptu na nekih 18 metara i potom je preciznim udarcem u donji levi ugao protivničkog gola smestio u mrežu.

Prava je šteta što Marinkovićev gol nije bio dovoljan Pertu barem za jedan bod jer je Brendon Borijelo u 75. minutu pogodio za trijumf Brizbejna.

Drugi srpski internacionalac koji nastupa za Pert takođe je dobio priliku. Milan Smiljanić je na terenu proveo poslednji dvadesetak minuta utakmice.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke