Markec se oporavio!

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.11.2015.
14:05
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac Srbije Lazar Marković počeo je ponovo da trenira posle povrede koja ga je odvojila i od nacionalnog tima za meč protiv Češke.

fenerbahce.org
fenerbahce.org

Povezane vesti

Podsetimo, Lazar Marković je bio u planu selektora Radovana Ćurčića za meč sa Česima u Ostravi, ali je ubrzo po okupljanju ''Orlova'' bilo jasno da zbog povrede mišića neće moći da pomogne našem nacionalnom timu u toj prijateljskoj utakmici.

Svi znamo kako su naši reprezentativci prošli u tom susretu, bilo ne ponovilo se, a Lazar Marković se u međuvremenu već oporavio i počeo ponovo da radi sa prvotimcima turskog Fenerbahčea.

Njegov klub će narednog vikenda gostovati ekipi Mersina u 12. kolu turske Superlige i za očekivati je da popularni Markec ponovo zauzme svoje mesto u timu iz Istanbula.

Foto: fenerbahce.org

lazar markovic




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
X
Wednesday, 18.11.2015
16:30

Ja posle ovih slika uopste ne mogu da skapiram ljude koji pljuju ovog decka. Ajde sto uziva u zivotu onako kako mi mozda nikada necemo nego sto on trenutno igra u ekipi sa igracima kao sto su Nani i Van Persi. Pa i vodu da im nosi, debelo je placen :) Svaka cast!