Markec spremio nove kopačke za "praznično ludilo"!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 23.12.2014.
19:12
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Lazar Marković pohvalio se novim kopačkama u kojima će nastupati u nastavku sezone. Bilo da poštujete Lazara, volite Srbiju ili navijate za Liverpul, biće dovoljno razloga da vam se svidi nova sportska obuća srpskog internacionalca.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Bivši fudbaler Partizana i Benfike Lazar Marković nagovestio je da bi u skorije vreme mogao da se vrati u prepoznatljivu formu što su mediji u Engleskoj prepoznali i pohvalili njegov učinak na prethodnim utakmicama koje je odigrao u dresu Liverpula.

Nedavno je Marković postigao prvenac u dresu kluba sa "Enfilda" a uoči "prazničnog ludila" pohvalio se svojim novim kopačkama.

Krilni napadač Liverpula ostao je veran proizvođaču sportske opreme čije je kopačke nosio i u prethodnom periodu samo je "Mizuno" počastio Markeca detaljima koji će se svideti mnogima.

Uz zastavu Republike Srbije tu je i Markovićevo ime i broj koji nosi na dresu ali i izvezena skraćenica zbog koje će zadobiti dodatno poštovanje među navijačima Liverpula.

Na novim kopačkama Lazara Markovića izvezeno je #YNWA, dobro poznata skraćenica svima koji Liverpul nose u srcu.

Mi možemo da poželimo srpskom reprezentativcu da u novim kopačkama nastavi u istom ritmu kao na prethodnih nekoliko utakmica kako bi do kraja sezone dokazao da Liverpul nije pogrešio što ga je angažovao.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
S-I-M-K-E
Tuesday, 23.12.2014
20:17

Kod njega je kljuc glava...Mora se opustiti i rastereti i onda ce mnogo bolje igrati.

avatar
disqus_HNYAiSUaQd
Wednesday, 24.12.2014
12:41

potpuno si u pravu . Najveći problem je glava , ali evo polako stiče samopouzdanje i vraća se u pravu formu , samo mu treba utakmica . Mislim da će Markec opstati i dugo dugo igrati u Liverpulu .