Marko Nikolić posle velike pobede: ''Nije ovo tenis, mi smo pravi tim''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 20.05.2018.
14:26
Izvor: Sportske.net

Partizan ove sezone nije uspeo da ponovi prošlogodišnji uspeh, ali njegov bivši trener je veoma blizu još jedne šampionske titule.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Polako se nazire konačan rasplet u Mađarskoj, ali do kraja sezone ostala su još dva kola, posle kojih bi Nikolićev Videoton trebalo da potvrdi prvo mesto i osvoji titulu.

Posle sinoćnje pobede nad Vašašom (3:0), uz remi Ferencvaroša sa Honvedom (1:1), ekipa Marka Nikolića na vrhu tabele ima tri boda više od jedinog konkurenta u šampionskoj trci, ekipe Ferencvaroša i veoma je blizu ostvarenju cilja.

Naravno, srpski stručnjak je bio veoma zadovoljan posle meča, a u razgovoru sa novinarima je posebno pohvalio snažan timski duh u Videotonu.

''Igrali smo pametno, oštro, taktički disciplinovano. Čestitke mojim igračima, a veliku zahvalnost dugujemo i navijačima koji su u velikom broju došli da nas podrže u Budimpešti.

Govorio sam i ranije o tome, ali ponoviću - onaj ko je navikao da igra fudbal bez pritiska nalazi se na pogrešnom mestu, jer to znači da nema za šta da se bori.  U suprotnom, možete u tome da uživate.

Timski  duh je naša snaga, oslanjamo se na to. Naravno da imamo i pojedinačne kvalitete, ali ovo je timska igra, nije tenis i mi igramo kao pravi tim'', istakao je Nikolić.

U sledećem kolu Videoton će na svom terenu dočekati ekipu trećeplasiranog Honveda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke