Marko Nikolić upoznao Tokmaka Nguena, Mađarska će dobiti novog šampiona!

Autor: Darko Mitrović
subota 20.04.2019.
21:34
Izvor: Sportske.net

Još uvek nije sve teoretski rešeno, ali razlika je ogromna.

EPA/CAROLINE BLUMBERG
EPA/CAROLINE BLUMBERG

Povezane vesti

Fudbalski vikend u Mađarskoj obeležio je duel vodećih timova i kandidata za osvajanje titule, Ferencvaroša i MOL Vidija.

Pred svojim navijačima u Budimpešti, Ferencvaroš je ubedljivo trijumfovao protiv branioca titule, rezultatom 4:1 i sada ima čak 11 bodova više od ekipe Marka Nikolića, četiri kola pre kraja.

Nesuđeno zimsko pojačanje Partizana, Tokmak Nguen je već u šestom minutu utakmice doneo prednost Ferencvarošu, ali je Loik Nego petnaest minuta kasnije izjednačio na 1:1.

A onda, finiš prvog poluvremena, 45. minut i možda i ključni trenutak za ishod ovog meča - Anel Hadžić dobija drugi žuti karton i gosti ostaju sa igračem manje na terenu.

Ferencvaroš je u drugom poluvremenu obilato iskoristio brojčanu prednost na terenu. Nikolićev tim je izdržao do 59. minuta, kada je Karatin vratio prednost Ferencvarošu, a sve dileme oko pobednika rešio je Lanzafam, svojim golovima u 67. minutu i u nadoknadi vremena za konačnih 4:1.

Srpski napadač Marko Šćepović je bio na klupi za rezerve u poraženoj ekipi, nije dobio priliku da zaigra u ovom derbiju.

Vrh tabele: Ferencvaroš 67, MOL Vidi 56, Debrecin i Ujpešt po 47...
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 21.04.2019
01:40

https://www.facebook.com/partizanislife/videos/2358515064385134/?epa=SEARCH_BOX