Matić: "Lep gol, bitnija tri boda"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 05.03.2018.
23:15
Izvor: Sportske.net

Junak Junajtedovog trijumfa nad Kristal Palasom Nemanja Matić u prvi plan istakao značaj osvojenih bodova.

Epa/Kieran Galvin
Epa/Kieran Galvin

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester Junajteda savladali su Kristal Palas sa 3:2 nakon velikog preokreta u poslednjoj utakmici 29. kola Premijer lige.

Ekipa Žozea Murinja jurila je dva gola zaostatka od 48. minuta ali je na kraju stigla do trijumfa zahvaljujući pogotku Nemanje Matića u prvom minutu nadoknade vremena.

"Gol je bio zaista lep ali bitnije od svega je da smo uzeli tri boda na teškom terenu protiv Kristal Palasa. Zadovoljni smo sa ova tri boda, pogotovu što smo imali nepovoljan rezultat", kazao je Matić.

Srpski reprezentativac postigao je sjajan gol i to mu je ujedno bio prvenac u dresu Mančester Junajteda. Ovaj pogodak ima ogromnu težinu jer je Junajted preskočio Liverpul i vratio se na drugo mesto upravo pred veliki derbi sa "crvenima".

"Svaki bod je bitan, biće zaista teško ekipama koje žele da se takmiče u Ligi šampiona sledeće sezone. Ima puno timova koji konkurišu za prva četiri mesta i zato je važno ostvariti što više pobeda", dodao je Matić.

Mančester Junajted nakon 29 utakmica zauzima drugo mesto na tabeli sa 62 osvojena boda, dva više u odnosu na trećeplasirani Liverpul koji naredne subote dočekuje na "Old Trafordu".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jovan Lučić
Tuesday, 06.03.2018
01:11

KLASA JE VECNA!!!!!!!!

avatar
Nikola RED_DEVIL
Tuesday, 06.03.2018
00:35

Pre svega gospodin! :D

avatar
FanUnited
Tuesday, 06.03.2018
00:34

tako je brate vazna su bodova ne licna statistika sada kad si vec probio led mozes i na lpool da das neku bombu pobedonosnu

avatar
Nikola M.
Tuesday, 06.03.2018
00:31

Odličnu sezonu igra, nema šta tu mnogo da se polemiše. Mora biti uz Salaha pojačanje sezone u PL, što ovaj radi u napadu, to Matić radi na sredini - žargonski rečeno razbija.

avatar
Маркус19
Tuesday, 06.03.2018
00:28

Човек је у свакој могућој ситуацији језиво скроман. Стојиш као пример, Немања!