Matjaž Kek o Zvezdi i Partizanu, šta posle Rijeke?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 14.10.2018.
23:32
Izvor: Sportske.net, index.hr

Doskorašnji trener Rijeke progovorio i o ranijim spekulacijama koje su ga povezivale sa najboljim srpskim klubovima.

Epa/Robert Ghement
Epa/Robert Ghement

Povezane vesti

Slovenački stručnjak Matijaž Kek je posle više od šest godina napustio Rijeku, a zbog lošeg starta u novoj sezoni.

Sada u Mariboru osluškuje ponude za neki novi angažman, a novinari hrvatskog ''Index''-a podsetili su ga u intervjuu i na povezivanja sa Crvenom zvezdom pre nego što je na klupu srpskog šampiona seo Vladan Milojević.

''Sa Zvezdom su me jednom povezivali, ali to nije imalo veze s realnošću. Moram priznati da ste me zatekli jer nisam o tome razmišljao.

To su veliki klubovi koji su jako puno značili u prošlosti, ali ovako ću reći: Ne bih želeo da nekom svojom nepromišljenom odlukom razočaram jako puno ljudi koji su mi omogućili nezaboravne godine na Kvarneru'', objašnjava Kek.

Imao je zanimljiv odgovor i na pitanje u vezi sa ponudama koje mu polako stižu od pojedinih menadžera.

''Zovu neki ljudi, ti menadžeri koje ja uopšte ne poznajem. Kažu ja sam taj i taj, a ja im odgovaram da im ne mogu pomoći jer ne znam ko su.

Nikad nisam bio u tom menadžerskom miljeu i stvarno ne znam te ljude. Nemam menadžera i razgovaram direktno s ljudima iz kluba. Bilo je nekih kontakata, ali zasad najviše iz Azije.

Oni, iskreno, barataju enormnim ciframa i ponudama. Na sreću, nisam u situaciji da moram leteti za prvom dobrom ponudom tako da novac neće biti primaran kad ću tražiti novi posao'', istakao je Kek.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke