Mažić na mukama, u Šandong Lunengu su besni na njega, ključni detalji dešavali se u 96. i 101. minutu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.05.2019.
19:13
Izvor: Sportske.net

Derbi devetog kola kineske Superlige odigrali su danas Šangaj SIPG i Šandong Luneng, gol odluke postignut u 11. minutu nadoknade posle teške odluke Milorada Mažića, uz konsultaciju sa VAR tehnologijom.

Screenshot/YouTube/中华体育SinoSports
Screenshot/YouTube/中华体育SinoSports

Povezane vesti

Šangaj SIPG je pred svojim navijačima dobio ovaj meč sa 2:1 i učvrstio se na drugom mestu na tabeli, iza vodećeg Peking Guana, dok je Šandong Luneng ostao na petoj poziciji posle ovakvog epiloga.

Početak meča bio je idealan za goste koji su golom Guedeša poveli sa 1:0 već u prvom minutu i taj rezultat je dugo ostao na snazi.

U 71. minutu Šangaj SIPG je ostao i sa igračem manje, jer je Mažić pokazao drugi žuti karton Vei Ženu, ali samo tri minuta kansije, iako brojčano oslabljen, domaći tim stiže do izjednačenja, golom Elkesona - 1:1.

A onda - spektakularan finiš, sa Mažićem u glavnoj ulozi!

Utakmica je bila produžena šest minuta, a pedeset sekundi pre isteka tog vremena Šandong Luneng postiže drugi gol koji je - poništen zbog ofsajda. Mažić je koristio VAR tehnologiju pre donošenja ove odluke, ali gostima je bilo teško da je i prihvate.

A tek što je meč nastavljen, na drugoj strai jedan igrač gostiju je u svom kaznenom prostoru zakačio loptu rukom i Mažić pokazuje na belu tačku!

Opet je morao da zatraži pomoć VAR-a, ali gostujućim fudbalerima je prekipelo, pa je njihov golman ovaj penal u znak protesta branio - bez rukavica. Sa bele tačke ga je savladao Hulk, za konačnih 2:1, u 101. minutu meča!
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Sunday, 12.05.2019
22:52

Vazda je crvenima navlačilo, prešlo mu u naviku 🤷

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 12.05.2019
19:29

Ja bih se sklonio sa gola.

avatar
RedDevil612989
Monday, 13.05.2019
09:05

Zasto? Bio je i penal a bio je i ofsajd. Ne treba Mazicu Kina. Bio je on vrlo cenjen u Evropi.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 13.05.2019
17:22

Ofsajd jeste, ali, ne bih bas rekao da je ovo za penal no dobro. Mislio sam na to da je mogao jos nesto da uradi, a ne samo da skine rukavice:-D