Mediji brujali o Sinišinom sukobu sa igračima, a onda se oglasio predsednik Torina

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 22.05.2017.
22:15
Izvor: Sportske.net

Brojni mediji u Italiji i Srbiji su tokom dana preneli spekulacije da je Siniša Mihajlović došao u ozbiljan sukob sa igračima posle najnoviojeg poraza Torina od Đenove, ali...

EPA/ALESSANDRO DI MARCO
EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Posle odlične igre protiv Juventusa, kada su u poslednjim trenucima meča ispustili pobedu, fudbaleri Torina su znatno pali u formi.

U protekla dva kola su doživeli dva poraza, prvo od Napolija na svom terenu (0:5), a onda i od Đenove proteklog vikenda (2:1).

Posle jučerašnjeg neuspeha, mediji u Italiji su preneli da je Siniša Mihajlović, koji je suspendovan zbog isključenja protiv Juventusa, ušao u svlačionicu i više od sat vremena ''grmeo'' na igrače, koji su navodno zatražili i smenu srpskog stručnjaka, nezadovoljni njegovim ponašanjem.

Međutim, tokom dana se oglasio predsednik kluba Urbano Kairo, koji je demantovao takve navode.

''Iskreno, ne razumem takva pitanja. Mihajlović je ove sezone došao u Torino, naš plan je da se za dve godine plasiramo u Evropu i taj projekat napreduje. On je naš trener i to će i dalje ostati. Mi smo zadovoljni njegovim radom, ostvario je dobre rezultate u prvoj sezoni i ostaćemo zajedno'', poručio je Kairo i dodao da nije previše razočaran poslednjim porazima, s obzirom da su ciljevi u ovoj sezoni već ostvareni.

On je takođe najavio i dodatno jačanje tima za novu sezonu, ali i izrazio nadu da će najbolji strelac Beloti ostati u Torinu i sledeće sezone.

''On ima ugovor do 2021. godine i ne mislim da će se pojaviti klub koji će platiti otkupnu klauzulu'', poručio je Kairo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Tuesday, 23.05.2017
13:31

ko trpi ovog primata svaka mu cast ni manjeg znanja ni vece uobrazenosti valjda time maskira svoje neznanje.