"Mediji krivi za sliku o Murinju, on je sjajan!"

Autor: Beta Beta
nedelja 26.04.2020.
21:22
Izvor: Beta

Igrači Totenhema dobro upoznati i sa ljudskim kvalitetima portugalskog stručnjaka.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Golman fudbalskog kluba Totenhem Ugo Ljoris rekao je danas da je privilegija raditi sa trenerom Žozeom Murinjom.

"On je sjajan. Preko medija možete unapred stvoriti mišljenje o njemu, ali kada ste svakodnevno sa njim u kontaktu, unutar trening centra... Mislim da je to privilegija"
, rekao je Ljoris za Eurosport.

Murinjo je nedavno bio u centru pažnje medija, pošto je snimljen kako u parku trenira sa igračem Tangijem Ndombeleom i ne pridržava se obaveznog distanciranja, što je jedna od mera u cilju sprečavanja širenja pandemije korona virusa.

"On je trenirao mnogo velikih ekipa, mnogo velikih igrača. Ima mnogo iskustva i osvojio je mnogo trofeja. U njegovom timu igrač može mnogo da nauči", dodao je francuski golman.

Sezona u Premijer ligi prekinuta je pre mesec i po dana zbog pandemije, a Totenhem je osmi na tabeli sa 41 bodom, sedam manje od Čelsija na četvrtom mestu, poslednjem  koje vodi u Ligu šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Monday, 27.04.2020
14:16

Verovatno najbolji trener u poslednjih 20 godina. Sa ,,prosečnim,, timovima osvajao LŠ. Svaka čast. Malo stagnirao posle Reala, loš izbor klubova, ali i dalje u top 5 trenera u svakom slučaju

avatar
Mirjevac
Sunday, 26.04.2020
23:41

Hahaha, on je katastrofa kao covek i kao sportista! On je unistio prijateljstvo u spnaiji izmedju spanskih klubova! Spanski igraci se nepodnose, posto je Murinjo stavio svadju izmedju njih dok je trenirao Real, na svu srecu malo je realovih igraca kojisu nasedali na te njegove provokacije i na teranje da igraju brutalno protiv drugih, naseeli su Ramos, Pepe on nije spanac, naseli su i oni braziski igraci koji igraju za real, Cavi Alonzo je isto bio ko i Ramos, i Pepe po naj gori, za protivnicke iigrace! I kasnije kad su ti spanski igraci treballi da igraju za reprezentaciju spamije izmedju njih je vladalo nepijateljstvo! Tako su izjavljivali mnogi spanski igraci! On je katastrofa i od coveka i od trenera! Postigo je sa velikim klubovima gde su bili odlicni igraci, sta je sa Realom postigo, a real je bio jak ko zemlja?

avatar
BlueBoy84
Monday, 27.04.2020
14:14

Sarkazam naravno.

avatar
Mirjevac
Monday, 27.04.2020
22:57

Znam da je sarkazam, ja sam odgovorio na izjavu francuza, koji hfali Murinja!