Mekarti začarao mrežu, Siti poražen golom sa centra, "Sveci" i naredne sezone u eliti!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 05.07.2020.
22:03
Izvor: Sportske.net

Nakon ubedljivog trijumfa protiv šampiona, poraz na neočekivanom mestu za Gvardioline "Građane".

EPA-EFE/Frank Augstein/NMC/Pool
EPA-EFE/Frank Augstein/NMC/Pool

Povezane vesti

Fudbaleri Sautemptona savladali su Mančester siti na "Sent Meris" stadionu sa 1:0 (1:0).

Poveli su domaći igrači u 16. minutu i to na kakav način, pogrešio je Zinčenko na sredini terena, Adams mu je ukrao loptu, primetio je napadač Sotona da je Ederson daleko ispred svog gola, uputio je odmah sjajan udarac i lobovao Brazilca sa oko 40 metara udaljenosti.

Usledila je potpuna inicijativa Sitija, neverovatno je kako su domaći igrači i sjajni Aleks Mekarti "preživeli" u 30. minutu.

Najpre je Mekarti sjajnom paradom sprečio Sterlinga da postigne pogodak, potom je do lopte došao Fernandinjo, koji je pogodio stativu, nastavio se napadač Sitija nakon odbitka, Silva tuče glavom sa par metara, ponovo Mekarti sjajno brani, potom šut Sterlinga iz izgledne pozicije, ali pored gola!

Samo par minuta kasnije nova šansa za "Građane", Marez je okušao udarac, Mekarti je ponovo intervenisao.

U samom finišu prvog dela šansa za Ingsa da opet šokira goste, ali je neprecizno šutirao nakon centaršuta Voker-Pitersa.

baner

Otišlo se na odmor sa 1:0, samo pet minuta trebalo je gostima da stvore novu priliku, ali magični Mekarti čuva mrežu i nakon pokušaja Žesusa.

Par minuta kasnije preti Silva i ponovo interveniše golman "Svetaca".

Igralo se ispred gola domaćina, fudbaleri Sautemptona su nekako odbijali nalete i pokušaje gostujućih igrača, ređali su se pokušaji Silve, Žesusa, Sterlinga, ali nije bilo promene rezultata.

Mogao je Armstrong da šokira Gvardioline pulene u 76. minutu, ali nije uspeo da iskoristi jednu od retkih prilika, Ederson je dobro intervenisao.

Pritiskao je Siti do samog kraja, ali nije bilo promene rezultata, iznenađujuća pobeda Sautemptona kojim je ekipa Ralfa Hazenhitla i matematički obezbedila opstanak u eliti.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueMoon
Monday, 06.07.2020
12:49

Kanselo, najbolji bek u ekipi,a ima najmanje utakmica.Angelino,drugi najbolji bek,na pozajmici.Garsija,drugi najbolji stoper,a ima najmanje utakmica od svih stopera.Sve u svemu rezultat i nije toliko neocekivan jer ove utakmice sluze za dizanje forme za finiš FA kupa i završnicu LŠ-a.IN PEP WE TRUST!

avatar
BlueBoy84
Sunday, 05.07.2020
22:37

Svaka čast. Pomozi prijatelju u nevolji