Mendeš režira trenersku vrtešku, kako su mu utekli "Guneri"!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 14.01.2021.
10:09
Izvor: Sportske.net

Videćemo gde će slavni menadžer udomiti svog prvog klijenta...

EPA/JUAN CARLOS HIDALGO
EPA/JUAN CARLOS HIDALGO

Povezane vesti

Verovatno znate da je Nunjo Espirito Santo bio prvi klijent Žorža Mendeša. Sada najpoznatiji agent na svetu vodi priču oko njegove trenerske karijere, Portugalac je u Vulvsima koji ove sezone igraju mnogo slabije nego prošle, i čini se da je sredina tabele krajnji domet.

To naravno nije loš rezultat, ali su apetiti "Vukova" porasli nakon što je prošle godine klub stigao do četvrtfinala LE i bio u top sedam.

Čini se da je u ovom trenutku najvažnije za Mendeša da nađe novi posao treneru, jer bez obzira na sve, Vulverhempton teško može značajnije da napreduje i da se bori za nešto više od gornjeg doma.

Nunjo je slovio kao kandidat za klupu Čelsija pre dolaska Lamparda, zatim je, kako se otkriva pregovarao sa Arsenalom, dok Arteta nije uspeo da stabilizuje tim i otkloni opasnost kada je u pitanju otkaz.

Izgleda da Čelsi nije zainteresovan, ako i Lamps bude nova žrtva Abramoviča, Tuhel ili Alegri imaju prednost, što se tiče ostalih engleskih klubova sada nema nekih nagoveštaja da će neka veća biti slobodna u budućnosti.

Pominje se i povratak Nunja u Španiju, gde je vodio Valensiju, a zatim je seo na klupu Portoa pre odlaska u PL.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke