Mendi stigao u Barselonu, evo i zašto

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 26.09.2017.
15:21
Izvor: Sportske.net

Bendžamin Mendi je trenutno povređen, nada se brzom oporavku.

EPA-EFE/KAY INT VEN
EPA-EFE/KAY INT VEN

Povezane vesti

Fudbaler Mančester sitija koji je ove godine stigao u taj klub i to iz francuskog šampiona Monaka, Bendžamin Mendi, danas je otputovao za Barselonu.

Razlog njegovog putovanja u grad u Španiji jeste povreda, on je morao da napusti teren na poslednjoj utakmici protiv Kristal Palasa već nakon 29 minuta meča.

Među "Građanima" vlada strah, misle da je stepen povrede gori nego što su prvo pomislili.

Mendi će u Barseloni posetiti specijalistu, možda i jednog od najboljih specijalista na svetu kada su kolena u pitanju, a nakon testova koje će tamo odraditi biće sve jasno kada je u pitanju stepen povrede.

Radi se o Ramonu Cugatu, dobrom prijatelju Pepa Gvardiole.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Маркус19
Tuesday, 26.09.2017
15:33

Добијате оба меча и без њега!!! Брзо се опорави лаве!

avatar
hazardinho
Tuesday, 26.09.2017
16:09

Mnogi su otpisivali Celzi ove sezone, lepo je cuti da to jos rade. Iako je Siti u strasnoj formi Celzi je za vikend domacin pa ne znam otkuda tolika doza samopouzdanja ;)

avatar
hazardinho
Wednesday, 27.09.2017
09:37

Mozda ste bili najbolja ekipa u gostima ali zna se ko je bio sampion :) Provukao se protiv Totenhema, stoji ali je isto tako ostecen protiv Barnlija. Liga je takva da u sezoni ne mozes da nadigras sve protivnike, jednostavo treba da pobedis i kada igras lose, a Celzi je igrao lose samo protiv Totenhema. Junajted je jak kao zemlja ali ne mogu da osporim da su imali 2 teze utakmice a jednom kiksnuli. Celzi je imao malo vise, ako si objektivan kao sto kazes. Nije ni Siti zasluzio sve bodove, Bornmaut je zasluzio BAR bod.

avatar
Маркус19
Tuesday, 26.09.2017
20:42

Ја сам неутралац, али навијам за Сити у суботу (што не радим тако често). Сматрам да су Ситијевих 16 бодова (осим оне победе против Бороа) више заслужени од Челсијевих 13 јер су се поред пораза од фењераша провукли и против Тотенхема, који их је надиграо. Такође, невезано за вест, за мој појам је и Јунајтедова суботња победа против Саутемптона била незаслужена, јер су се бранили 50 минута као жене... Спортски поздрав

avatar
PepGuardiola-Im back
Tuesday, 26.09.2017
17:12

Zato sto smo u gostima najbolja ekipa u PL,prosle sezone smo najvise bodova u gostima osvojili od svih timova.Ove slicno tako ne prosipamo bodove u gostima.