Mesi digao ruke od Argentine?

Autor: Nikola Miloradović
utorak 14.08.2018.
19:32
Izvor: Sportske.net

Nakon novog neuspeha, najveći strahovi argentinskih navijača bi mogli da se obistine.

EPA-EFE/FELIPE TRUEBA
EPA-EFE/FELIPE TRUEBA

Povezane vesti

Selekcija Argentine je na Mundijalu u Rusiji ispala u osmini finala od aktuelnog šampiona sveta Francuske.

Mogu da se pohvale da su pružili dobar otpor selekciji koja je kasnije gotovo rutinski osvojila planetarnu smotru, ali je ostao gorak ukus nakon Rusije, jer su "Gaučosi" delovalo jako loše na terenu.

Pojedini igrači poput Makserana su već digli sidro i napustili nacionalni tim, a bojazan je da bi to mogao da uradi i Lionel Mesi.

Ono što je sigurno, makar prema rečima Alfreda Martineza, Mesi se u ovom trenutku neće odazvati pozivu u nacionalni tim.

Dakle, on je odlučio da napravi pauzu od reprezentativnih obaveza, za sada nema informacija da li je spreman da se vrati među "Gaučose" i ako jeste, kada.


Što se tiče same reprezentacije, trenutni selektor Lionel Skaloni je spreman da napravi velike promene, sada je jasno da na raspolaganju neće imati Mesija, a očekuje se da poziv dobije dvojac iz Intera L. Martinez - Ikardi.

Pozivi bi mogli da stignu i golmanu Heronimu Ruliju, Pecelji iz Fiorentine, Funes Moriju iz Viljareala, Paredesu iz Zenita i Askasibaru iz Štutgarta.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jedi govna siso!
Thursday, 16.08.2018
02:26

Tim potezom ce ARgentina bit mnogo jaca

avatar
Barca4ever
Wednesday, 15.08.2018
01:02

Vreme je da se podmladi reprezentacija.

avatar
foreverblue
Wednesday, 15.08.2018
00:01

Ne volim argentince, ali bolje je za njih da se uzrok neuspeha povuče. On je tu već dugo i nije osvojio nijedan jedini trofej iako ima dobar tim (što neki osporavaju da bi opravdali istog). Ako ode, a ikardi dođe, ne bi mi toliko smetalo i da osvoje nešto da bi se ljudima dokazalo da je problem u ovom gubitniku bez trunke pobedničkog mentaliteta.

avatar
Markyc
Tuesday, 14.08.2018
19:59

Ne verujem da ce se povuci, makar jos jedan Kopa Amerika da odigra. Ali bilo bi ok i da se povuce. Sta su mu sve pakovali, da sastavlja tim, kakav je haos bio u argentini oni su dobro prosli sad na svetskom. Neko ce reci nije nista osvojio ali viceprvak sveta, amerike dva puta, i olimpijske igre to nije malo.

avatar
Steffi bot +50
Thursday, 16.08.2018
02:22

Pa skraceni i jeste sastavljao tim olos od coveka

avatar
Markyc
Friday, 17.08.2018
00:43

Izasla je u javnost prepirka iz svlacionice koja dokazuje suprotno. Vidi malo, pa onda pricaj. To sto on ne demantuje u javnosti to ne znaci da je istina sve sto se pise. Recimo ovde bi sada Ronaldo popizdeo i poceo da prica kako ga svi mrze, ali eto nisu svi isti. Pozz.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 14.08.2018
19:53

ne bi mu bio prvi put

avatar
FamilyHangingOut \'11
Tuesday, 14.08.2018
19:35

I vreme mu je da se oprosti.