Mesi objavio rat, sledi novi haos!

Autor: Milovan Longinov
sreda 03.02.2021.
11:20
Izvor: Sportske.net

Kapiten Barselone odlučan.

EFE/ALEJANDRO GARCIA
EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Lionel Mesi će tužiti pet osoba iz bivše uprave Barselone koje su jedine imale kopiju dokumenta njegovog ugovora koji je procurio u javnost u nedelju.

List "El Mundo", za koji se zna da je već pet godina blizak Bartomeuovim ljudima, transparentno je otkrio sve detalje Mesijevog ugovora koji je prodrmao svet. 

Ugovor je malo rečeno basnoslovan, Mesi je Barsu od 2017. do danas koštao oko 550 miliona evra, što je uznemirilo javnost u Kataloniji.

Mesi je odlučio da podigne tužbu protiv petorice članova bivše uprave, a to su - Hosep Marija Bartomeu, Đordi Mestre, Karles Tuskets, Oskar Grau i Roma Gomez Ponti. Mesijevi advokati su uvereni da je samo neko od njih petorice mogao da dostavi sve detalje ugovora listu "El Mundo", što naravno nije u skladu sa dogovorom i međusobnim dogovorom sa Argentincem.

Bartomeu se prvi put javio od kako je odstupio sa pozicije predsednika u pisanoj izjavi da on nije dostavio kopiju ugovora, a verovali ili ne, u igri je trenutni v.d. predsednika Karles Tuskets, koji je bio finansijski direktor u prethodnoj upravi.

Katalonski RAC1 tvrdi da nema nazad, da Mesi ulazi u rat sa Bartomeuom i da će ovo izazvati novi haos u Barseloni.

Podsetimo, Mesi je baš zbog Bartomeua i njegovih laži i lošeg poslovanja letos želeo da napustio Barselonu.

Argentincu ugovor ističe u junu i videćemo da li će ovo biti poslednja kap koja je prelila čašu da napusti Kamp Nou.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Wednesday, 03.02.2021
18:32

Hoce vise on da ode iz FARSELONI....dosadni su i oni i KMESSI...ovo je vec postalo dosadno...xD Niti je FARSELONA neki tim sada....( nije bio ni pre, ali su imali sudije, zajedno sa Realom ) drugo Kmessi ne igra nista vec par godina xD

avatar
Mirjevac
Wednesday, 03.02.2021
16:08

Kakao Skandal Kakvi bakraci, Mesi treba da Istera sve na cistac! Mesi je za pet godina kasirao 555 miliona, da ali niko ne rece koliko je on doprineo Barci trofeja, plus novac, plus ugled klubu! Sva tri Kandidata su se slozila da Je Mesi vise doprineo nego ostetio! Bartomeo sa svojom upravom je ostetio a ne Mesi!

avatar
crno-crveno
Wednesday, 03.02.2021
11:52

Pa pre ce biti da posle ovoga ce mesi da izgubi veliki broj fanova jer se vidi da mu je bila samo zelja da zaradi jos para a da ga je bolelo uvo za klub. Realnost je da je barselona za te pare mogla napravi smenu generacija. Ako pogledamo milan u italiji maldini je za manje pare napravio odlican tim