Mesi vs Ronaldo samo što nije, Kuman 'pecnuo' Juve

Autor: Stefan Matić
nedelja 11.10.2020.
18:14
Izvor: Sportske.net

Videćemo kako će to izgledati u praksi.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Ronald Kuman je za Barsa TV sažeo svoja prva dva meseca u klubu čije je boje nosio i kao igrač a sada kao trener.

Barselona ima sedam bodova iz tri utakmice Primere, do kraja oktobra su ostale veoma bitne utakmice. Prvo se po povratku sa reprezentativne pauze susreću sa Hetafeom, onda sledi 1. kolo LŠ sa Ferencvarošem pa sledi "El Klasiko" 24-og sa Real Madridom i put u Torino četiri dana kasnije na susret sa Juventusom.

Fanovima širom sveta su bitni dueli sa "bjankonerima", ko zna kada ćemo opet na terenu imati direktne susrete Kristijana Ronalda i Lea Mesija.

"Liga šampiona je veoma bitno takmičenje. U teoriji najbolji smo tim u grupi, ali moramo to i pokazati. Startujemo protiv Ferencvaroša kući, što je važna utakmica koju trebamo pripremiti i analizirati. Juventus pokazuje svake godine kako imaju jak tim, puni iskustva i igračem poput Kristijana Ronalda. Imamo Pjanića, koji nam možete pružiti malo više informacija o svom bivšem klubu", izjavio je Kuman.

Ostaje da se vidi kako će proći dueli dva ogromna kluba, ali i dva ponajbolja igrača u istoriji fudbala.

Baner 7

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Sunday, 11.10.2020
20:14

Ma daleko najbolji tim u grupi. Messi sa najvećim zvezdama današnjeg fudbala poput S. Roberta, Pedrija, Trinkaa, Grizmana, Dembelea, Fatija, Pjanića, Piquea, Lenglea itd. izlazi na megdan najvećem od svih koga je univerzum ikada video, ali okruženog potpunim panjevima poput Dibale, Bentakura, De Lighta, Morate, Bernardeskog, Rabioa, Remsija, Bonućija, Alex Sandra, Danila itd.

Dakle Jasno je da tu Juve nema šta da traži osim ubedljivog poraza, ali najveći od svih sa telom dječarca od 22 godine i 2% masti zahvaljujući brzini većoj od Boltove i skoku boljem od Sotomayora i Jordana zajedno, te fudbalskoj veštini koja ostavlja u prašini Pelea, Maradonu, Zubu i Ronaldinja zajedno, a kamoli Messija, u stanju je sam da pobedi najveće timove i reprezentacije, pa čak i ovu najjaču Barsu ikada. Postigne li iz 157 pokušaja gol ili dva pored neprobojnog zida Pique-Lengle-S. Roberto i obezbedi li svom timu pobedu nema nikakve sumnje da je daleko najbolji ikada i izvangalaktičkog prostora, a ne samo u galaksiji kao što svi znamo. :D

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 11.10.2020
18:45

Pored Pelea, Maradone, Ronalda, Ronaldinja i Krojfa koji su onoliko uradili, takva konstatacija na kraju?

avatar
fadsasdfads
Sunday, 11.10.2020
18:27

Najbolji? Jedino u padanju 😂

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 11.10.2020
18:25

Dva ponajbolja igrača u istoriji fudbala?! Ovo nije bilo nikakvo peckanje, btw.

avatar
Bádr Hari
Sunday, 11.10.2020
18:22

Barsa ne bi bila nista bez mog idola Messija koji im je doneo sve moguce trofeje u istoriji. :D