Mesi: "Žaliću zbog propuštenog u Brazilu do kraja života"

Autor: Janko Glavonjić
petak 06.02.2015.
20:01
Izvor: Sportske.net

Lionel Mesi otkrio je u intervjuu španskoj štampi da ga i dalje progoni izgubljeno finale Svetskog prvenstva u Brazilu.

Beta/AP Photo/Fernando Bustamante
Beta/AP Photo/Fernando Bustamante

Povezane vesti

Argentina je stigla do finala, možda imala i bolje šanse od Nemačke, ali se sve srušilo na samom kraju produžetaka, kada su svi očekivali penale.

Mario Gece je srušio san Mesija i drugova da će postati svetski prvaci u zemlji najljućeg rivala, a to i danas progoni Mesija.

Mesi je imao u prvom poluvremenu možda i najbolju priliku za Gaučose, promašio je nešto što retko promašuje, da je tada dao gol možda bi sve bilo drugačije...

"I dalje razmišljam o tom meču, o mom promašaju. Čini mi se da smo bili bolji, imali više prilika. Do kraja života će ostati žal zbog neosvojene titule", rekao je Mesi.

Mesi je takođe dodao da ih Nemci nisu uplašili sjajnom pobedom protiv Brazila od čak 7:1.

"Niko to nije očekivalo. Znalo se da Nemačka može da dobije Brazil, ali niko nije očekivao takav meč, mislili smo da će biti ravnopravan, tesan meč.

Nismo priželjkivali nijednog protivnika, niti nas je Nemačka uplašila, znali smo da možemo da dobijemo i jedne i druge, odigrali smo solidan meč, ali na kraju smo ipak ostali praznih ruku
", istakao je Mesi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Alexander Stonsky
Friday, 06.02.2015
21:27

Iguain je imao najbolju sansu, ali nije bilo sudjeno i Nemci su zasluzeno to osvojili, a CR treba zahvaliti Geceu sto mu je dodelio ZL.