Mesijev kišni ples, odlični Kutinjo - Barsa maksimalna!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 01.10.2020.
23:27
Izvor: Sportske.net

Barsa igrala sa igračem manje ogroman deo meča, ali nije im smetalo.

EPA-EFE/Lavandeira jr
EPA-EFE/Lavandeira jr

Povezane vesti

Dve utakmice, dve pobede Barselone pod vođstvom Ronalda Kumana. Danas je na gostovanju savladana Selta rezultatom 0:3 (0:1) i to sa igračem manje čitavo poluvreme.

Barselona je stigla do prednosti već u 11. minutu utakmice. Tada je ekipa Ronalda Kumana kružila oko šesnaesterca Selte, Buskets je probao da lobom napravi probleme domaćinu, a nakon intervencije odbrane Selte lopta stiže do Kutinja koji potezom rešava problem, uposlio je Fatija koji ne greši za 0:1.

Tok utakmice je mogao biti promenjen nakon 42. minuta kada je glavni sudija Karlos Del Sero odlučio da pokaže drugi žuti karton Klemenu Lengleu zbog udarca u protivnika. Verovatno prestrogo, igrač Selte nije ni pao na zemlju.

Ipak, to nije sprečilo Barselonu da nastavi sa dobrom igrom.

Kiša je bila sve jača i jača, a Barsa sa igračem manje je stezala obruč oko gola Selte i postigla gol već u 51. minutu. Majstorija Mesija, za uživanje.

Kutinjo je mogao da dodatno povisi prednost, ali nije iskoristio šansu kada mu je odbranio udarac Viljar, a na drugoj strani pretio je Nolito, potom i Baeza Perez.

Na samom kraju utakmice je upravo Nolito bio najuporniji da postigne gol, pokušavao je na sve moguće načine, ulazio je i u šanse, ali gola u mreži Ter Štegena nije bilo.

Baner 15

Ipak, jeste još jedan na drugoj strani, strelac je bio Roberto u petom minutu nadoknade. Ponovo je Mesi sve uradio, lopta je na kraju došla do Roberta koji šalje loptu pod prečku.

Da sumiramo, odlična partija Kutinja i Mesija, odlična Barsa pod Kumanom, dovoljno za maksimalnih 6 bodova bez primljenog gola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan100
Friday, 02.10.2020
00:56

Ljudi Kutinjo je fenomenalan , Messi odlican , Pike zanimljivo drugu utakmicu zaredom da nije napravio ni jednu gresku , De Jong odlican , Fali fenomenalan, Buskec jako dobar , ostali takodje jako dobri , Grizman blijedo , sve u svemu jedno od Barsinih najtezih gostovanja u poslednjih par godina , pola utakmice sa igracem manje su rijesili sa lakocom ... napokon je Barsa na dobrom putu da jos uigra ekipu , uklopi pojacanja i najzad krene da pobjedjuje sa lakocom !

avatar
Barca4ever
Friday, 02.10.2020
00:51

Ali gola u mrezi Ter Stegena nije bilo 😂

avatar
crno-crveno
Friday, 02.10.2020
00:50

Kako stvari stoje nebi me cudilo da mesi produzi ugovor.

avatar
Mirjevac
Friday, 02.10.2020
00:25

Dobra i kompaktna igra barce, trener je sve lepo upakovao i svako zna svoje mesto i sa kim treba da komunicira mislim loptom! Predhodni treneri Valverdei Setien, nisu znali sa jednim od naj boljih igraca sta da rade, jednoga su poslali na pozajmicu drugog na pogresnu poziciju, i jos uprava kluba radila i spijunirala igrace, zato su se igraci demoralisali i onako odigrali kako su odigrali! Sve zavisi od trenera, trener postavlja i smenjije a ne oni koji sede na tribinama! Bravo za barcu, svi su barcini igraci bili dobri, skoro da je neko lose odigrao nije ga bilo!

avatar
P. S.
Thursday, 01.10.2020
23:53

Igra Barse tačno onoliko bolja koliko je bilo bolje kretanje igrača po terenu. Pored toga i dosta loša partija Selte omogućila je Barsi da sa igračem manje dođe do pobede na gostovanju i to bez ikakve drame. Ono što nije neobično je da najbolji igrač, u ovom slučaju Kutinjo, bude zamenjen.

avatar
Camp nou 12
Thursday, 01.10.2020
23:50

Igrali su stvarno dobro nisam ocekivao ovako brzu igru cak i buskec odigrao odlicno

avatar
Simke_007
Thursday, 01.10.2020
23:33

Fenomenalna Barselona.Kakav preporod kod Kumana,nevjerovatno.Cak i sa igracem manje cijelo drugo poluvrijeme,i opet su odigrali fantasticno.

avatar
Badr Hari
Thursday, 01.10.2020
23:29

E tako se to radi... Ako se u ovom kolu ne opljačka Realov protivnik onda se opljačka Barsa. Samo što Carlos del Cerro Grande neće dobiti kesu od Pereza jer je Barsa pobedila. :D

avatar
Coole
Thursday, 01.10.2020
23:39

Danas su svi bili manje vise odlicni, kutinjo i fati najvece osvjezenje ove sezone u odnosu na proslu. Buskec eto mozda jedini koji nije dobro odigrao, pjanic mu moze ukrasti mjesto vrlo lako. Nadam se jos griezman da ce se probuditi pa da mozemo da ocekujemo nesto vise ove sezone.