Mesijev prvi korak ka povratku, PCR test! Sprema li i veliko iznenađenje za navijače Barse!?

Autor: Beta Beta
nedelja 06.09.2020.
15:24
Izvor: Beta

Argentinac na putu da se vrati u pogon.

EPA-EFE/MIGUEL RUIZ / FC BARCELONA
EPA-EFE/MIGUEL RUIZ / FC BARCELONA

Povezane vesti

Fudbaler Lionel Mesi danas je kod kuće uradio PCR test na koronavirus i ukoliko nalazi budu negativni on će se priključiti trenzima Barselone, prenela je španska "Marka".

Lekarski tim koji je uradio test Argentincu će imati rezultate u ponedeljak.

Mesi je želeo da napusti Barselonu, ali posle komplikacija oko ugovora 33-godišnjak je odlučio da ostane još jednu sezonu.

Mesi je poručio klubu i navijačima da će i pored prvobitne želje da ode, ostati profesionalan kao što je uvek i bio, prenela je "Marka".

Pretpostavlja se ipak da će po isteku saradnje napustiti "Kamp Nou" i da će konačno zaigrati u Premijer ligi pod palicom Pepa Gvardiole u Mančester sitiju, koji je i ovog leta bio spreman da ga potpiše.

baner kazino

Ipak, "Sport" je u naslovnoj vesti preneo nove informacije.

Naime, prema njihovim saznanjima, Mesi još nije doneo konačnu odluku o tome šta će raditi kada mu narednog leta istekne ugovor sa Kataloncima.

On će naime sačekati novog predsednika, izvesno je da Bartomeu broji poslednje trenutke u klubu, pa će tek onda doneti odluku o nastavku karijere.

Sport naslovnica Mesi
foto: sport.es


Dakle, Argetinac nije odbacio mogućnost ostanka u redovima Barselone i nakon nastupajuće sezone, ali je jasno i da će mnogo toga zavisiti od rezultata katalonskog kluba u poslednjoj godini njegovog važećeg ugovora.

Svašta može da se promeni tokom jedne sezone, mogli bi i drugi klubovi da se uključe u trku, Mesi će imati pravo da sa zainteresovanim stranama pregovara već od januara.

Videćemo kako će se čitava priča završiti, utisak je da je tek jedno poglavlje u ovoj sapunici okončano i da nas čeka još puno uzbuđenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Sunday, 06.09.2020
17:40

Ide u Man C. Citao sam da su i on i njegov tatko veliki navijaci Sitija,jos od malih nogu. Velika zelja da zaigra za svoju decacku ljubav , Man C, ce mu se mozda ispuniti u 34 godini zivota. Dirljivo. Mogao bih roman da napisem o tome....

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 06.09.2020
16:10

Kakva je ovo primadona, prava drama queen, samo da su sve oci usmerene na njega, prvo povlacenje iz repke a sad kao odlazak iz barse. Sve to samo da bi bio u centru paznje i da ga drugi moljakaju, tada se oseca najbolje, onako bas bitnim, tako se deca ponasaju

avatar
Bádr Hari
Sunday, 06.09.2020
15:58

nema veze Leo idolu moj ja sam tu da te branim sa 50 profila. :D:D:D