Mesijevi živci su na pucanju, jedna rečenica po povratku u Barselonu sve objašnjava

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 18.11.2020.
20:10
Izvor: Sportske.net

Argentinac na meti velikog broja novinara na aerodromu u najvećem katalonskom gradu.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi vratio se u Barselonu posle obaveza u reprezentaciji, a na aerodromu su ga dočekali znatiželjni novinari.

Jedno od pitanja bilo je da prokomentariše prošlonedeljnu izjavu strica Antoana Grizmana u kojoj je izneo ne baš tako blagonaklon sud prema Argentincu.

Mesi je krajnje iskreno odgovorio na ovo pitanje.

"Umoran sam od toga da budem problem svega u klubu" - poručio je Mesi koji se u tom trenutku našao opkoljen novinarima.
Podsetimo, Mesi je letos želeo da napusti Kamp Nou, ali je ipak odlučio da ostane do kraja sezone, kada mu isteče ugovor.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Wednesday, 18.11.2020
21:50

Iskreno mislim da je postao preeee skup za klub. Ostario je, ne moze vise sam da nosi klub na ledjima i sa Mesijem i bez njega nece osvojiti ligu prvaka. Ali sa Mesijem u ekipi dug ce rasti iz dana u dan i sve vise i vise ce im trebati vremena da se financijski oporave poslije Mesija.
Haj ti sretno ti bilo pa da nekako oporavimo financije. Zalosno je gledati takav klub da ne moze dovesti skoro besplatnog Depaya ili da razmislja kako da dovedu Mustafija iz Arsenala za stopera jer nemaju para za jednog Garsiju.
Trenutno na Mesija gledam ko na Ferari auto. Ko ga nebi volio imati al odkud mi pare? Da ga kupim i unuci bi mi vracali kredite.

avatar
adidas forever
Wednesday, 18.11.2020
21:34

I mi smo umorni od toga da čitamo kako je on problem svega u klubu, kakve ga sve nebuloze pitaju i za šta ga sve optužuju, mogu misliti kako li je njemu... u stvari ne mogu zamisliti, da se ne lažemo.